Лежащи мами - 44

• 35 685
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • Гърция
Здравейте Момичета,
днес ми излезнаха резултатите от микробиологиата и урината,имам бактерия в урината ,и пак трябва да взема Антибиотик за 3 път. Този път ми изписа Augmentin попитах го дали ,няма да ми изпише и пробиотик понеже миналиат път ми се появиха гъбички .Той каза че не е нужно ,да ям кисело мляко и това е .Тук в гърция избягват пробиотик та си мисля дали да не си взема и пробиотик на своя глава .Някоя от вас пиела ли е този антибиотик

# 586
Здравейте Момичета,
днес ми излезнаха резултатите от микробиологиата и урината,имам бактерия в урината ,и пак трябва да взема Антибиотик за 3 път. Този път ми изписа Augmentin попитах го дали ,няма да ми изпише и пробиотик понеже миналиат път ми се появиха гъбички .Той каза че не е нужно да ям кисело мляко .Тук в гърция избягват пробиотик та си мисля дали да не си взема и пробиотик на своя глава .Някоя от вас пиела ли е този антибиотик

Здравей, аз не съм го пила /пих друг/, но в България АГ изписват масово Аугментин, така че не се притеснявай. За пробиотик аз пих Омнибиотик 2 х 1, според АГ е най-добрия. То е прахче и се разтваря, приятно е на вкус.

# 587
  • Гърция
Благодаря☺  Тони за бързия отговор малко се успокоих. Ще си взема и пробиотик,неискам пак да имам гъбички.

# 588
Благодаря☺  Тони за бързия отговор малко се успокоих. Ще си взема и пробиотик,неискам пак да имам гъбички.

Оо да, задължително си е Simple Smile Няма защо! Ако искаш виж този, който ти написах.

# 589
  • Гърция
Ходих до Аптеката и не искаха да ми дадат пробиотик и де наложи да звъбя на гинеколога и настоявах да ми предпише някакъв пробиотик.
Това ми дадоха,аз не живея в България незнам там дали ги има тези хапчетата

# 590
Аз три пъти пих този антибиотик за Стрептокок влагалищен - никакъв резултат при мен нямаше.
Пробиотик задължително пия с антибиотика, а сега си пия и през цялата бременност.

# 591
Заради стрептококи и аз пих този антибиотик , взимах и пробиотик Лактофлор.

# 592
  • Гърция
Сега четох листовката и никъде не пише че е пробиотик,а пише че е противоположно на антибиотик. Пише че помага при диария.
Много са странни тук ,как може да навреди пробиотик,когато отидох в аптеката  не искаха да ми дадат и че бременните не трябвало да пият пробиотик. Обадих се на доктора и настоявах да ми препоръча кои мога да пиа,и говори с аптекарката,каза този ULTRA LEVURE .Притеснявам се толкова много хапчета пиа,дано всичко е наред страхувам се д не навредя на бебка😟
като ви чета,че и вие пиете Антибиотоци се успокоявам, че не съм единствената.

# 593
Сега четох листовката и никъде не пише че е пробиотик,а пише че е противоположно на антибиотик. Пише че помага при диария.
Много са странни тук ,как може да навреди пробиотик,когато отидох в аптеката  не искаха да ми дадат и че бременните не трябвало да пият пробиотик. Обадих се на доктора и настоявах да ми препоръча кои мога да пиа,и говори с аптекарката,каза този ULTRA LEVURE .Притеснявам се толкова много хапчета пиа,дано всичко е наред страхувам се д не навредя на бебка😟
като ви чета,че и вие пиете Антибиотоци се успокоявам, че не съм единствената.
Аз изпих 10 антибиотика, не се притеснявай! Много е важно да изчистиш инфекцията, за да е добре бебка!

# 594
  • Варна
Moni442,  би ли споделила какви АБ си пила, може на ЛС да ми пишеш, ако искаш.

# 595
При Аугментин задължително пробиотик ще те хване разстройство или гъбички.

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 14:18 от kikair

# 596
  • Гърция
Сутринта като ходих до WC разстройство,дали това което ми дадоха е пробиотик ,но иначе пише против диария. Оф само проблеми все нещо ми има .Само се моля беба да е добре💖

# 597
Аугментин е ужасен. Аз гъбясах и стомаха ми се прецака, докато го вземах...наложи се да пия противогъбични, за другото ми мина от Ентерол ✌

# 598
qankasiderova, в Гърция ли живееше? На някой от островите? Имаш ли някак избор от АГ-та и аптеки. Абсурдно ми звучи аг да не ти предпише пробиотик с антибиотика. Аз пих омнибиотик през цялата бременност и още една шепа лекарства всеки ден. Сигурна ли си, че можеш да разчиташ на този доктор? Иначе аугментин пих в 12 седмица, заради е.коли в урината, изчистиха се за една седмица. След това всички стерилни урини и МБ бяха чисти до раждането. Успех

# 599
  • Гърция
pipi221 На остров Крит съм Имам му доверие но не на 100% той казва че киселото мляко същата работа върши,но не мисля така.

Общи условия

Активация на акаунт