Лежащи мами - 44

• 35 732
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Днес Христов ми се обади да види как съм и ми каза, че антибиотика трябва да го пия до неделя, а не до утре както го изписа Димова. Чудя се още колко ще се сблъсквам с неориентирани лекари?..
При моето АГ в накъв случай ще отида след като спра АБ. ЦПР на гладно ли се пуска?

Хоуп, как си?

# 196
И аз спрях да шофирам откакто се скъси шийката за всеки случай, или с такси или някоя приятелка, ако моят човек не може да ме закара 😋
Аз съм добре за сега, без серклаж съм, с шийка 10мм от 29/30г.с., терминът ми е 04.07.

# 197
Днес Христов ми се обади да види как съм и ми каза, че антибиотика трябва да го пия до неделя, а не до утре както го изписа Димова. Чудя се още колко ще се сблъсквам с неориентирани лекари?..
При моето АГ в накъв случай ще отида след като спра АБ. ЦПР на гладно ли се пуска?

Хоуп, как си?
Димова също е страхотен лекар, просто така е преценила, което не значи че е грешка, всеки лекар процедира по различен начин. Ти как си? Болките спряха ли? ЦРП се пуска на гладно. Стискам силно палци Heart

# 198
Момичета имам въпрос Simple Smile пия магнезий -Диаспорал 400 , като лежах в болницата ми казаха , че преди приема му и след него трябва да има  разстояние от няколко часа за прием на млечни продукти . Знаете ли колко и дали е вярно ?

# 199
  • София
Оплаквания от Димова нямам. Беше много мила и внимателно. Но в такъв момент искаш всичко да е по най-добрия начин. Страх ме е, че от един малък пропуск може да стане някоя беля.

Иначе съм добре. Пазя леглото. Детето и ММ ми домакинстват. Ям в леглото. Като на курорт съм 😁

Мога ли да пусна ЦПРто след като съм пила Еутирокса или трябва нищо да не съм приемала?  Гледам някак да съчетая нещата, че АГ-то ми е от 11ч. и ми се иска с едно излизане да пусна урината, кръвта и после при него.

# 200
Аз съм пускала ЦРП след прием на Л-тироксин, но на гладно, без кафе и повече от чаша вода.

# 201
Момичета имам въпрос Simple Smile пия магнезий -Диаспорал 400 , като лежах в болницата ми казаха , че преди приема му и след него трябва да има  разстояние от няколко часа за прием на млечни продукти . Знаете ли колко и дали е вярно ?

Аз също пиех Диаспорал 400 два пъти дневно след като лежах в болницата. На мен ми действаше доста разхлабващо и може би затова е съвета са прясното мляко.
Ако някой знае повече, да каже 😊

# 202
  • Варна
Млечните продукти съдържат Калций, а той пречи за доброто усвояване на Магнезия, за това трябва да има разлика от поне 3 часа.

# 203
Благодаря Simple Smile)

# 204
Млечните продукти съдържат Калций, а той пречи за доброто усвояване на Магнезия, за това трябва да има разлика от поне 3 часа.

Арвен, вярно, че това беше 😊 Добре, че си ти да обясниш 🤗

# 205
Здравейте, момичета!
В 5 г.с. съм, бях при АГ за установяване на бременността. Има сакче, но се оказа че под него  има течност и е поне 3 пъти по-голяма по площ от сакчето. Док каза че вероятно е кръв и изписа утрогестан вагинално 2 х вечер, защото имало опасност за плода-или да попречи да се развива или да се отлепи. 😞 каза никакви движения и на легло... честно казано нищо не чух след като каза, че има проблем....на 3.06 съм пак на преглед ако до тогава нямам оплаквания.дано да нямам..
Питането ми е дали имало някой с подобен проблем...криво ми е И търся съвет или мнение от опит.

# 206
Здравейте момичета,
Записвам се и аз в тази група на лежащите майки. В 32 г.с. ме приеха с разкритие 1.5 см без контракции. Полежах 3 дни в болница на системи и кортикостероиди за отваряне на дробчетата на бебето. В събота ме изписаха с препоръка за повече почивка. Утре влизам в 33 г.с. Дано да успея с повече лежане да устискам до 37 г.с.
Има ли някоя от Вас успяла с разкритие около моето и лежане ( ставам поне да сготвя ) да докара поне 2 -3 седмици повече ? Никъде не излизам. Ставането ми е само за ядене, тоалет, да сготвя вечеря на другото ми дете.

# 207
С първата ми бременност бях с 2см разкритие от 34 седмица и серклаж, издържах до 38-ма, когато ми беше планираното секцио. Но аз ставах единствено за душ и тоалет.

# 208
  • София
Des, ако можеш наистина ставай само за душ и тоалетна. Иначе съм чувала за мами изкарали с малко разкритие. Ако има кой да помага за детенце се възползвай и почивай повече.

Моя син скоро става на 11г. и ако знаете как ми помага-прави ми сандвичи, сипва ми вода, сервира, отсервира, простира, прибира дрехите, до магазина ходи, сам си направи шейк в Бутела. Не ми дава да ставам. Да ми е жив и здрав ❤

Ели, какво става с теб?

# 209
Des, аз лежа от вече 2 месеца. Легнах в 28ма седмица, другиден живот и здраве влизам в 37ма. Имам скъсена шийка, нямам разкритие и серклаж, но съм стриктна в лежането, ставам наистина само до WC и за бърз душ, храня се дори в леглото, а да стана да готвя не мога и да си го помисля. Вече си се приближила към хубавите седмици, дето се казва на крачка си от тях, вярвам че със стриктно лежане и правилна терапия ще стигнеш възможно най-близо до термин.
Поставяй си малки цели, първо да стигнеш до 34та, после 36та и така ще видиш как неусетно минава времето дори и в леглото.
Успех, момиче!

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 08:04 от Tsonito

Общи условия

Активация на акаунт