Лежащи мами - 44

• 35 746
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, поне лежите у дома, аз 40 плюс дни съм вече само в болница на системни, имам друго дете, което виждам само почивните дни. Но се надявам да стигна по напреднали седмици и после всичко да бъде наред и да се прибера най накрая.

# 226
  • Варна
Иве, жива и здрава да е Симона! Някой ден ще събереш смелост, трябва време да се преживее всичко ... Различни сме, някои приемат по-спокойно лежането, особено ако нямат болки и контракции, възхищавам се на момичетата, които успяват да запазят самообладание въпреки трудностите на " лежащата бременност"! Понякога гледам синът си и не мога да повярвам през какво преминахме с него, за да го има. Настръхвам всеки път, когато си припомня месеците на борба и ужас, в които живях, и как се молех за всеки ден ... Не знам как съм издържала да стоя 15 седмици на системи всеки ден по 12 часа, как ми бяха травмирани местата от инжекциите (още ме болят 😁  и игла не може да пробие кожата вече). Сякаш е било в друг живот. Още сънувам как имам силни контракции и започва раждане, значи още си го преживявам, нищо че минаха 6 години. Всичко си спомням с някаква носталгия, луда работа Simple Smile
elitsssa, не съжалявай, че си в болница. Знаеш, че там си под наблюдение и винаги може да се реагира Simple Smile Разбирам, че ти е мъчно за детенцето ти, но ще се справиш! Убедила съм се, че майчината сила е безгранична!

# 227
Момичета, поне лежите у дома, аз 40 плюс дни съм вече само в болница на системни, имам друго дете, което виждам само почивните дни. Но се надявам да стигна по напреднали седмици и после всичко да бъде наред и да се прибера най накрая.
Аз също бях в болницата преди това, както и повечето от момичетата тук. Желая ти по-скоро да се прибереш в къщи и да си по-спокойна. Успех, всичко ще бъде наред ! 🍀

# 228
За съжаление до раждането няма да ме изпишат, въпреки, че за доброто на бебета се надявам да е поне след още 4-5 седмици.
Зням, че е е по добре да си под наблюдение, но просто много трудно се преживява този болничен престой. Но нямаме изход в името на нашите дечица.

# 229
За съжаление до раждането няма да ме изпишат, въпреки, че за доброто на бебета се надявам да е поне след още 4-5 седмици.
Зням, че е е по добре да си под наблюдение, но просто много трудно се преживява този болничен престой. Но нямаме изход в името на нашите дечица.
Милата, желая ти много много успех !
В коя седмица си ?

# 230
https://dox.abv.bg/download?id=fcc698a909# - Линк за сваляне
Днес беше партито на големият ми син, стана на 5г. Като погледна тази цифра и изпитвам гордост и възхищение от себе си. А като се замисля, че се съгласих на втора много, много по-трудна бременност и то с близнаци, които пак успешно излежах 9 месеца, къде по болници, къде вкъщи със системи. Избраха и се родиха на 11.11 , както си бях пожелала, ако щете ми вярвайте. Оперирана съм на 20г от двустранна дискова херния и въпреки това износих всичките си деца, сега си ги гледам почти сама, когато пожелая нещо, абсолютно никой няма силата да ме спре. Надявам се да съм ви предала положителната си енергия и да бъдете силни.

# 231
В коя седмица си ?

28 седмица

# 232
В коя седмица си ?

28 седмица
Аз вярвам, че ще издържиш още 4-5 седмици и след това ще бъдеш безкрайно щастлива с малкото човече ! Много успех и не спирай да вярваш, че ще успееш. 🤗🍀

# 233
Аз да попитам нещо за това лежане. При мен нещата не са страшни , но почивам повечко. Не мога да дишам, когато се обърна на ляво. На дясно спя и по гръб, но сега съм в 37гс и ме хваща страх от прочетеното за спането по гръб. Вие на коя страна лежите?

# 234
Здрасти fevruari. Аз съм в 28 г.с. и полежавам. На дясно получавам контракции, затова на ляво и по гръб. Също така установих, че под 45⁰ наклон на ляво и на дясно също ми върши работа. За наклона използвам множество възглавници Blush
Аз гледах разни мнения и най-разумно ми се стори това на един американски акушер-гинеколог. Той каза, че както ти е удобно - така е най-добре. Ако почувстваш прилошаване и замаяност в някоя позиция или контракции, това е сигурен знак, че трябва да я смениш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 235
Здрасти fevruari. Аз съм в 28 г.с. и полежавам. На дясно получавам контракции, затова на ляво и по гръб. Също така установих, че под 45⁰ наклон на ляво и на дясно също ми върши работа. За наклона използвам множество възглавници Blush
Аз гледах разни мнения и най-разумно ми се стори това на един американски акушер-гинеколог. Той каза, че както ти е удобно - така е най-добре. Ако почувстваш прилошаване и замаяност в някоя позиция или контракции, това е сигурен знак, че трябва да я смениш Stuck Out Tongue Winking Eye
Силве, толкова се радвам за теб! Следях още когато аз бременнех твоята история и ти стискам силно палци. Кога дойде 28 седмица, още мъничко и ще гушкаш най-прекрасното нещо на света! Пиши от време на време какво се случва с теб BlushBlushBlush

# 236
Брагодаря за съвета. Странно защо на всички им е удобто на ляво, а аз така се задъхвам

# 237
Лежа по гръб. Не ми е удобно настрани, особено наляво, корема ми увисва и имам чувството, че мачкам бебето, Simple Smile

# 238
Благодаря за хубавите думи Moni442 Grinning
Утре съм на преглед и ще пиша какви са новините.
Имам чувството, че времето започва да тече все по-бързо, а аз даже още не съм започнала да се образовам по въпроса с гледането на бебе Smile ...

# 239
Благодаря за хубавите думи Moni442 Grinning
Утре съм на преглед и ще пиша какви са новините.
Имам чувството, че времето започва да тече все по-бързо, а аз даже още не съм започнала да се образовам по въпроса с гледането на бебе Smile ...
ще очаквам да пишеш. Бебето само те учи, от много четене на книги и статии ела ме виж, нищо не помня вече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт