Лежащи мами - 44

• 35 763
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
]И аз съм  с някаква инфекция, не са ми казали точно каква. Няма сърбеж и подобни, но имах силна болка ниско долу (имам си я цялата бременост де). Дадоха ми ФЛУОМИЗИН, който изобщо не се разтваряше, сутрин таблетката  падаше абсолютно неразградена в тоалетната. Казах на лекаря, само врътна глава....
Много ме е страх и мен от инфекции, какви ли не ужасии чета я нета.

На всичкото отгоре всеки ден познати ми пишат къде на майтап, къде на истина "айде, не си ли родила вече". Ами супер отвратително ми става, при положение, че съм едва 34седмица. Възпитано казвам, че се надявам да задържа още 2 седмици, а в отговор чувам "е, каквото - такова". Непрекъснато ме питат и за пола и името, пък аз не искам да споделям на всеки. Казала съм на най-близките. Всичко и всеки ме дразни!

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 22:46 от Kateto_sv

# 301
  • София
Христов пътвърди терапията с Макмирор. АГто каза, че не било опасно. Възможно ли е да е излязла бактерия, защото бях спряла АБ два дена преди това? Някъде четох, че МБ се пуска 10 дена след спиране на АБ ама не знам дали е така. И като минат 7 дена на глобулите кога да пусна пак МБ?

# 302
Ели, коя седмица стигна?

29 седмица почти 30 Simple Smile

# 303
Хей, момичета ! Надявам се, всички да се държите и да се чувствате добре. Аз днес бях на преглед и шийката си е все така, хубавото е че бебчето е почти 1кг., което малко ме успокоява. Продължавам с лежането, вече ми е достааа писнало, но няма как. Дай боже да издържа до безопасна седмица. Какво ново при вас ?
Успех на всички мамчетаааа 🤗🥰😘

# 304
Момичета, не се отказвайте и не се предавайте, колкото и да е трудно, колкото и невъзможно да изглежда понякога слушайте си лекарите и вярвайте, че всичко ще е наред!
Моята бременност беше рискова на доста моменти. Имах 3 аборта преди това, а по време на тази бременност: отлепен плоден сак, ниска плацента, тромбофилия, накрая и скъсена шийка (като по чудо разминахме серклажа), дори онзи ден като влизах да раждам доктора ми каза "не очаквах, че ще издържиш до тук" (през цялото време ме е подкрепял и окуражавл разбира се, броеше седмиците и дните с мен, просто и за него се оказа чудо Simple Smile ).
И в крайна сметка днес чакаме да ни изпишат с моето прекрасно чудо Велизар. Той  се появи на бял свят на 08.06.2019 (37+2), малко изненадващо, защото беше плануван за 10.06.2019, но определено приятна изнена, дано все така приятно ни изненадва и за напред Simple Smile
Момичета, оставам с вас и ще помагам на който с каквото мога, желая успех на всички да стигнат до прекрасният финал на бремвнноста! Бъдете силни и вярвайте в чудеса 😘

# 305
  • София
Tsonito, честита сбъдната мечта! Да е здрав и много щастлив Велизар ❤

# 306
Tsonito, честита сбъдната мечта! Да е здрав и много щастлив Велизар ❤
Благодаря Интрига, сигурна съм, че и твоят ще се сбъдне Heart Eyes С теб сме Simple Smile

# 307
Момичета, не се отказвайте и не се предавайте, колкото и да е трудно, колкото и невъзможно да изглежда понякога слушайте си лекарите и вярвайте, че всичко ще е наред!
Моята бременност беше рискова на доста моменти. Имах 3 аборта преди това, а по време на тази бременност: отлепен плоден сак, ниска плацента, тромбофилия, накрая и скъсена шийка (като по чудо разминахме серклажа), дори онзи ден като влизах да раждам доктора ми каза "не очаквах, че ще издържиш до тук" (през цялото време ме е подкрепял и окуражавл разбира се, броеше седмиците и дните с мен, просто и за него се оказа чудо Simple Smile ).
И в крайна сметка днес чакаме да ни изпишат с моето прекрасно чудо Велизар. Той  се появи на бял свят на 08.06.2019 (37+2), малко изненадващо, защото беше плануван за 10.06.2019, но определено приятна изнена, дано все така приятно ни изненадва и за напред Simple Smile
Момичета, оставам с вас и ще помагам на който с каквото мога, желая успех на всички да стигнат до прекрасният финал на бремвнноста! Бъдете силни и вярвайте в чудеса 😘
Оххх каква страхотна изненада, да ти е жив и здрав малкия бонбон, много да ви радва, да е винаги усмихнат.
След такива думи, като твоите ми става толкова мило и продължавам с голяма вяра и упоритост напред ! 🥰🤗

# 308
Благодаря ти Miimkaa, радвам се ако съм ти вдъхнала кураж Simple Smile

# 309
Честито Tsonito! Да ви радва и да бъде гордостта на мама и тате.
И аз да се похваля - родих втората си принцеса на 10.06 сутринта в 3 без 15. Започнаха ме силни контракции вечерта и в 00 ме приеха, за няколко часа вече бях родила, нормално раждане. Шийката ми до последно била 1.5 см и за няколко часа се изгладила и почна разкритието. Родих в 37+4 гс. Малката е напълно развита, по-мъничка 2700, но плацентата ми накрая вече не я е изхранвала. Сега се кърмим и опознаваме.
Не съм от активно лежащите мами, но за около 2 -3 седмици изпитах ужаса на лежането, но пък и си казвах, сега ми се е паднало Wink. Успех момичета, мислете за крайния финал и бъдете позитивни, всичко ще бъде наред!

# 310
Честито , Елси 🤗 ❤

На мен ми определиха дата за секцио и се надявам да стигнем до нея Simple Smile Моля се да не ме изненадат близначките по-рано.Искам.да качват още ...колкото и да ми е трудно да се обръщам в леглото 😂
Спирам кринона след няколко дни , мисля и магнерота и ще допивам само една Биолектра. 

# 311
Честито и на двете ви....
Да са ви живи и здрави бебчета 🤗💓💙😘

# 312
  • София
Elsi, честито! Да е здраво и щастливо детенце!

ROSSE, късмет. Ще чакат девойките! Леко да мине раждането.

# 313
Честито на всички родили Hug

# 314
Здравейте мами и аз да се впиша в тази групичка на лежащи майки. В 8 г. с. съм 3 дена в болница заради прокървяване, след като последно ме прегледа доктора каза че е имало старо отлепване. В къщи на легло съм пия Дуфастон, неофолик и Нош Па. Имам един въпрос дали ще имам шанс след месец да се закрепя и бременността ми да не е толкова тежка? Искаше ми се да се върна на работа, но като гледам и чета коментари малко трудно ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт