Лежащи мами - 44

• 35 675
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря на всички за саветите.Моята лекарка е в почивка и не исках да я притеснявам,но сама разбрах от къде е проблема и вече съм добре. Искам да ви попитам за тоз ужасен утрогестан.Първо го слагах вагинално,но ми докара бактерия в урината.Почнах да го пия и пак ми е зле от него.Вече от един месец лекувам бактерията и не мога да я махна и това много ме притеснява.Вече съм в 33 седмица и искам да попитам до кога сте го пили тоз ужасен утрогестан Sad
аз го пих до пoследно. Спрях го в края на 37 седмица, родих 39.

# 631
Здравейте, мами. По нагоре бях писала за случката ми при зъболекаря преди няколко дни. Понеже не спира зацапването, днес бях ня доктор. На коремния ехограф се видя леко отворен канал, доктора каза че е като пукнатина, в порядъка на 3-4мм. Шийката каза, че е дълга. В 30+2 съм. Според него причината е, че съм се стидкала от болка на стоматологичния стол. Моята аг е отпуска, длед 10 дена ще ме види живот и здраве. До тогава утрогестан пия, магнезий и при болка но шпа. Много ми е притеснено... Sad Лежане и почивка, не е проблем, аз мн се пазя, но..стана гафа. Страх ме е.

# 632
Бъди спокойна...ако не издържаш от притеснение или осещам контракции постъпи за задържане...там на системи ще бъде по безопасно... спри посещенията при зъболекар....аз през бремеността не съм ходила и не ме е биляло зъб...сега докато кърмя ми се счупи ъгълче на кътник.....
Бъди спокойна...това е най важно....

# 633
Аз слагах прогестеронови до 10 ден след серклажа, някъде към 21 гс ги спрях, заедно с магнезии и но шпа.
Имах си контракции, но те така или иначе не минаваха от магнезии. Вече съм 34гс, след две седмици ще ми свалят серклажа и после ще видим какво ще стане.....

# 634
  • Гърция
Тони.
А ти не слагаш ли утрогестан вагинално? на мен  от както ми е правен серклажа 14г.с сега съм 26г.с 1 пиа и едно вечер вагинално, до края ми казаха.

# 635
Тони.
А ти не слагаш ли утрогестан вагинално? на мен  от както ми е правен серклажа 14г.с сега съм 26г.с 1 пиа и едно вечер вагинално, до края ми казаха.

Слагах го вагинално от 8 г с до към 23 г.с. После все лекувам бактерии и го пия.... Бях на по ниска доза, но сега съм на най-високата.

# 636
  • София
На мен след серклажа ми казаха да го пия , бях на 3х2 . Докато го слагах вагинално все имах бактерии на микробиологията

# 637
Искам да попитам вече станалите мами следното.Аз съм със скъсена шийка,ГД и на франсипарин за тромбофилия. Моя лекар иска да направим секциото през 37 седмица.Това са три седмици преди термин не е ли много рано това и супер много ми е притеснено.На мен това време ми е толкова далече... едва във 33 седмица съм.

# 638
Не мисля,че е рано.Моето се роди в 37+4дни естествено,та си е навреме.

# 639
Първото ми секцио беше в началото на 38 седмица сега пак се очертава да е тогава.

# 640
  • София
Минавам да дам отчет. Вече съм 35г.с. след 5 дена влизам в 9м. Секциото ми ще е в края на 38г.с. ако изкарам дотогава. За сега шийката е затворена и е 3см. Серклажа при секциото ще го свалят.

# 641
  • Варна
Браво, Интрига! Толкова се радвам! Стигна прекрасни седмици! Вече идва момента да ти пожелаем леко раждане, когато и да настъпи то! Не ни забравяй, мини да се похвалиш после и да вдъхваш кураж на момичетата в темата Simple Smile

# 642
Аз родих моята принцеса в 37+1...роди се 2650 ,мъничка ,но жива и здрава,много жилава и енергична...бързо си наддава,след 2 седмици става на 4 месеца...не спира да гука и да любопитства 💓💓💓
Браво интрига,поздравления за теб и твоето бебче...много се радвам ,че успя....
🤗

# 643
  • София
Минавам да дам отчет. Вече съм 35г.с. след 5 дена влизам в 9м. Секциото ми ще е в края на 38г.с. ако изкарам дотогава. За сега шийката е затворена и е 3см. Серклажа при секциото ще го свалят.

Браво , Интрига ! Ти успя !
Пожелавам ти леко и безболезнено раждане Hug
Чакаме да се похвалиш с бебчо Heart

# 644
Момичета, един въпрос започва да ме мъчи сега. В 37 ще ми свалят серклажа, имам 10 дни дотогава.
Какво се случва, ако тръгне раждане и серклажа не е свален?
Някой има ли е такава случка?

Общи условия

Активация на акаунт