Сватба, булките на 2019, тема 5

• 28 408
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Хибискус,ами честно,30 лв за кошница не ми се дават./Не че аз ги давам,но ми досвидя/.  А и не видях нещо,което да ми хареса.Имам кошнички у дома,днес минах през магазина за платове,накупих си някакви такива,и ленти,и розички и мисля да се пробвам.

# 466
Е толкова ли пари им искат, аз не съм гледала. Честно казано най-семплите ми допадат най-много даже, а 30лв за две панделки, извинявай..
Скрит текст:

# 467
  • Варна
В Джъмбо и по китайските магазини има кошнички- бели, сламени, червени, квито се сетиш. Аз си купих 2 за по 5 лева. Слагаш им малко панделки и дантелки в цвета на сватбата и си готова. Кви са тия 30 лева, ай стига са се изумявали с тия цени... Прекаляват за някои работи, а и даже не са хубави повечето. Марулета, покажи после какво си измайсторила 😊

# 468
Естествено,че ще покажа.Зяпах в разни сайтове за идеи,такива са цените,че и повече.Нещо такова като показаната по-горе,отвътре ще сложа плат,или тюл , и ще украся с розички в цвят пепел от рози.

# 469
Момичета, някой може ли да ми препоръча цигулари (дует, трио, квартет), които да свирят по време на уелкъм дринка на сватбата? За гр. София питам Simple Smile ще съм благодарна на всякаква информация

# 470
Да ви покажа кошницата която декорирах не е кой знай какво. Стана за 5 минути А кошницата си я имах от преди бяха ми я подарили като букет с цветя

# 471
Здравейте момичета, нашата сватба беше на 1.6.  и всичко мина по мед и масло. Гримьорката се справи чудесно въпреки че имахме спречкване на пробния грим. Фризьорката също беше много добра. Дойдоха на място в хотела. Времето беше приказно- не много горещо, без дъжд. Церемонията ни беше на плажа, нямаше вятър а морето беше гладко като огледало. Всички бяха в страхотно настроение, храната вкусна а партито продължи до зори и приключи с къпане с басейна Simple Smile Имаше проблеми преди сватбата но честно казано не ми пукаше. Бях в много добро настроение. Пожелавам на всички такава сватба от сърце! По време на сватбата дойде агентката и каза че тортара се е посплескала или нещо подобно и тя я е украсила с цветя. Казах й, че не ми пука а и тя се беше справила много добре с украсата.

# 472
Момичета купихте ли букет или вашият ще бъде с естествени цветя? Аз се чудя... А август месец какви цветя има всъщност?

# 473
Аз все още не, но искам моя да е със слънчогледи 🌻. Представям си го семпъл с малко бели цветове и зелени листа.

# 474
Здравейте !
Някой поръчвал ли е от следните плейс кардс? Колебаем се, кои ще изглеждат по-качествено.

# 475
Здравейте, момичета! Нашата сватба мина, беше на първи юни във Варна. Всичко беше прекрасно, благодарение на хората, които бяха ангажирани с нашия ден. Препоръчваме ги с две ръце, ако някой още търси, няма да съжалявате! За доброто настроение на гостите ни се грижеше - Desislava Kermedchieva-Dj Dessi . Страхотен професионалист, който усеща настроението на всички и се съобразява с желанията им! Фотографът, който запечата всеки миг - Pavel Rusev-Photography , беше неотлъчно до нас целия ден и угоди на всяка наша прищявка. За декорацията и флористиката се погрижиха от Сватбена агенция "Бижу" - Варна и Caramel Florist & Decoration и се справиха повече от чудесно. В Хотел- Ресторант "Бялата къща" всичко беше на ниво - вкус, обслужване, обстановка. И накрая, но не на последно място - нашата уникална торта от Бутикови торти L'amore.

Иии да ви кажем..не се притеснявайте, че нещо може да се обърка - със сигурност ще има гафове, закъснели, неразбрали.. но не му мислете и се насладете на деня си! При нас се счупи една от чашите ни, но просто казахме, че счупеното носи щастие и поискахме от ресторанта някакви обикновени.

P.S. Страшно сме разочаровани обаче от оркестър Добруджански славей. Имахме уговорка за трима музиканта, които да свирят при младоженеца, кумовете, булката и по пътя някъде. Седмица преди сватбата им се обадихме, за да им кажем мястото на срещата и те ни вдигнаха цената, въпреки платеното капаро и обсъжданата цена в началото. На всичкото отгоре дори им бяхме казали, че ще свирят само пред моя дом, останалите места бяха отпаднали.

# 476
  • Варна
Честито! Дълъг и щастлив семеен живот!
Ооо и аз съм с Карамелките ❤ Страхотни сладурки са!

# 477
Моите кошнички са от алиекспрес.
Бутониерите и гривничките с изкуствени орхидеи си направих сама пак с материали от там.

# 478
  • Враца
Честито на всички младоженци. Пожелавам ви от сърце много семейно щастие и късмет в живота! Очаквам с нетърпение разказ как е минал сватбения ден и съм любопитна да ви видя, така че не се срамувайте и качете някоя и друга снимка. Heartbeat
Кутията ми за подаръци дойде и е много красива, а сглобяването отне не повече от 2 минутки:
Скрит текст:

Посъветваха ме да приготвя още една, ако тази вземе че се напълни Laughing
Дойдоха и подаръчетата за гостите - отварачки.
Скрит текст:

Ще ги поставя в тези картички:
Скрит текст:

Опитвам се да се подготвя за всякакви ситуации.
Преди известно време бяхме на сватба на която не бяха предвидили бели балони за украса и се наложи да обикаляме 2 часа, за да намерим. На друга пък ММ се разболя и в събота през нощта обикалях да търся работеща аптека без успех; добре че охраната на хотела изрови парацетамол отнякъде и закърпихме положението...
За нашият ден се запасих с 500 балона и приготвих аптечка със лекарства за спешни случаи(дано не се наложи да я ползваме де). Поръчах и 50бр бели ветрила, които смятам да напръскам със спрей в цвета на сватбата, за да отиват на декора.
Единствения много кофти момент, който нямаше как да избегна е че вече няколко човека заявиха, че няма да могат да присъстват. Но какво да се прави, show must go on...

# 479
Аз исках да пусна някои неща, които снимах в Джъмбо, може на някой да са от полза.

Тези може да се ползват за разпределително табло (надписани, с окачени листчета и т.н.):

Тези съдове ми харесаха за бар:

Тези стават за подарък за гостите:

Бутилки за подаръци:

И светещи шишета:

Имаше и много изкуствени цветя. Обаще в Джъмбо на бул България имаше по-малко избор от този в Дружба (?).

Аз се затрудних с намирането на тюл за късметчета, накрая купих органза от магазин за подаръци в един мол. Мисля че добре ще станат, само се чудя дали да сложа Смартис или ще се стопят.

Общи условия

Активация на акаунт