Сватба, булките на 2019, тема 5

• 28 411
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Мими, честита радост! Пожелавам ви дълъг семеен живот, изпълнен с много обич и топлина! Ама само каква булка си била - красива и феерична! Нека винаги си толкова шастлива и усмихната!
Нашите снимки са вече готови и са направо фантастични, а съвсем скоро и вие ще ги видите Wink

# 496
Здравейте,
Имате ли впечатления от ресторанта Бест Уестърн Плюс Хотел Експо?
Като цяло за малка сватба до 60 човека, кой ресторант ще препоръчате в София?

# 497
  • Варна
teddy33, за колко време пристигнаха тези ветрила?
Аз мислех да не купувам, но май ще се наложи. В Джъмбо ги гледах, ама са скъпички.

# 498
  • Враца
Пристигнаха за 2 седмици до Англия обаче. Попитайте предварително колко време ще отнеме доставката до България.

# 499
Мацки, някоя беше писала за огледалца-подарък за момичетата на моминското парти, може ли помощ, че не ги намирам Sad може и друга идея да споделите, в пуденла съм.... Хелп 😁

https://gifty.bg/zheni/kompaktno-ogledalo-za-podarak-s-ime-za-momiche  Заповядай. Simple Smile Ако ще поръчваш от там после да споделиш впечатления, че и аз от там мисля да поръчам. Simple Smile

# 500
Здравейте, дами. Нашият ден беше уникален Heart не бих могла да си представя  по-хубаво. Времето беше с нас, вечерта се изсипа такъв дъжд че не беше реално, но през целия ден беше слънчево и приятно. Изживяването не може да се сравни с никое друго, желая от сърце всички младоженци да се чустват специално. Целият екип на който се доверихме си свърши работата страхотно. Heart
Съвет от мен - понякога има непредвидени ситуации, в който само оркестърът може да реагира, така че аз много се радвам че имахме. Simple Smile
Роклята ми беше много удобна! Blush

Изживеете всеки миг от организацията, от деня. Струва си всяко усилие, всеки детайл. Но не се вглеждайте прекалено, а се наслаждавайте на моментите, те няма да се върнат, а са едни от най-прекрасните в живота. Revolving Hearts

Огледалца за моминското аз поръчах от gifti - всички бяха поименно, момичетата са страшно доволни.

# 501
Честито на всички и чакаме още снимки и съвети Simple Smile

Ние само ще нощуваме там. Имат две зали, като едната в светъл цвят без прозорци ще ви е много голяма. Другата с прозорците преди имаше червен килим, който не ми хареса и ни отказа (още на снимки, не сме я гледали на живо), но наскоро видях снимка на агенция, мисля че са го сменили с по-неутрален, бежово-кафяв (на мен повече ми харесва от предния, но пак не особено. Поне има пояече варианти за украса). Има и градина, не е лоша, но до 22ч.

За малка сватба аз бях гледала Шато, При орлите, Ла каза (само дневни), Corso (там уж щяха да го правят битов, но още не са, може да питате).

Здравейте,
Имате ли впечатления от ресторанта Бест Уестърн Плюс Хотел Експо?
Като цяло за малка сватба до 60 човека, кой ресторант ще препоръчате в София?

# 502
  • София
И аз бях поръчала огледалца от Gifty и бяха много хубави. Бях писала някъде по-назад в темата. Дори ме изненадаха като ми бяха направили едно и на мен подарък с надпис "Булка".
andrea_doll, нашата сватба също беше малка, даже нямахме и 60 човека. Бяхме в хотел Акорд и сме изключително доволни. Ако вашата дата е свободна там, препоръчвам Simple Smile !

# 503
Къде в Хасково мога да разгледам булчински рокли?
Другата седмица ще ходим за халки, най-приятната част за мен.😀

# 504
  • Пловдив
Къде в Хасково мога да разгледам булчински рокли?
Другата седмица ще ходим за халки, най-приятната част за мен.😀
На втория етаж в Цум мисля ,че има даже май и правят по поръчка,  но все още не съм стигнала до там, че да разгледам. Нашите халки също ще ги правят в Хасково, ако най-после си харесаме модел Grinning

# 505
"Бракуваните" ни момичета звучат щастливо!Все така да сте!
    Аз съм се хвърлила в едни размисли и моля да ми разкажат вече миналите булчета.Живеем в къща с двор.като дойдат за бука,първо ще минат през портата.Предполагам,че вуйчото и чичото  на булката няма да пуснат булчото току-така.После имаме пътека и стъпала за втория етаж,където е стаята на щерката.там има входна врата.Та питанката ми е,аз и съпругът ми къде сме в тая схема?Ние къде трябва да посрещнем гостите,според вас?Не върви да се заврем в коридора и да чакаме,но и да си останем долу пред стъпалата?Предполагам,че приятелките на дъщеря ми,брат й,братовчед и ще са на входната врата,след стъпалата.Там ще има въпросчета към младоженеца.

# 506
Момичета, след много канене от февруари, вчера най накрая се видяхме с жената, която ще украсява и съм доволна от срещата Simple Smile . Почнахме да раздаваме и поканите, отмятаме малко по малко.
Продавам чисто нова бяла книга за пожелания без украса, ако на някой му трябва.

# 507
Първо честито на всички вече омъжени дами. Много любов и семейно щастие.

И аз бях поръчала огледалца от Gifty и бяха много хубави. Бях писала някъде по-назад в темата. Дори ме изненадаха като ми бяха направили едно и на мен подарък с надпис "Булка".
andrea_doll, нашата сватба също беше малка, даже нямахме и 60 човека. Бяхме в хотел Акорд и сме изключително доволни. Ако вашата дата е свободна там, препоръчвам Simple Smile !

Дали случайно имаш снимки? Интересувам се как се отварят, че от сайта не става много ясно. Дали се разделя на 2 или е със завъртане на горната част?
И да попитам на предната страница имаше много сладка снимка на комплект чаши с бутилка за кумове. От къде е?
Аз след обаждане и леко скарване с бутика утре съм на втора проба. Да видим какво са направили. А в събота ще взимат размерите и на децата за шаферските рокли.
Също миналите булки може ли да споделят опит за алкохола.Аз още не мога  да преценя колко да вземем.

# 508
Воала ми е без гребенче как следва да се прикрепи?

# 509
Със специални фиби от фризьорски салон. Поне моя така го закрепиха и не мръдна 9-10 часа, докато не го махнах.

Общи условия

Активация на акаунт