Сватба, булките на 2019, тема 5

• 28 400
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
  • Враца
Може ли да споделите какво планирате за изненада за гостите ви?

# 526
Може ли да споделите какво планирате за изненада за гостите ви?

На нашата сватба бяхме викнали фолклорен танцов състав, който изпълни три танца. Гостите останаха супер доволни и след сватбата само за това говореха...

# 527
Всичко изглежда супер и роклята ти е красива!
Мисля да поръчам този подарък за кумовете. Какво мислите?
Чудя се и за подаръци за гостите.
тинити, би ли споделила от къде ще го поръчам.  Много ми хареса и на мен.
Също да попитам някой беше споделил за персонализирани шоколади. Може ли сайта?
Относно изненадата за гостите ние също мислим да е фолклорен състав, но ще се включим и ние.
За алкохола мисля да взема по бутилка вино на възрастен + десетина отгоре и да ми остане ще си го изпия после, ракия,узо,уиски,водка мисля по бутилка на маса + няколко за резерва.

# 528
https://unikalni-podaraci.com/categories/sladki-izkushenia
Това е сайтът с персонализираните шоколади, има много идеи. Но моят съвет е, ако можеш, да си ги направиш сама. Аз се спрях на буркан Нутела, 400 г., който в сайта е 23 лв., и 7 броя щяха да ми излязат 161 лв. Вместо това ми излязоха общо 41 лв - 35 лв дадох за Нутелата и 6 лв, за да ми принтират етикетите (които си направих сама на Фотошоп). Моите ми харесват повече от тези в сайта, а спестих 120 лв. Joy

RenettaBo и rallytsa, във ваши постове прочетох за пръв път за first look. Ще ми обясните ли какво е това? Мисля, че ще имам нужда от него. Wink

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 00:13 от biserra

# 529
Biserra, при нас този first look се изрази с това младоженеца да ме чака с гръб на фона на красивата гледка, а аз бавно да се приближавам към него. След като го стигнах, го хванах за ръката и той се обърна... Последващия момент е трудно да бъде изразен с думи... Беше много вълнуващо и интимно, защото си бяхме само двамата (Е, като изключим фотографите и видеографите Blush). Не знам как би станало ако имате вземане на булката, защото ни си се приготвяхме в два отделни апартамента и после се срещнахме на поляната, където по-късно ни беше и ритуала. Станаха страхотни снимки от този момент, защото фотографите са запечатали брилянтно емоциите ни. И да, това ми е най-любимият миг от целия ден!

# 530
Здравейте момичета! Днес е нашия ден и честно да ви кажа до снощи бях много притеснена с последните неща и приготовления и дали всичко е наред. Но когато моят бъдещ съпруг ми каза да се успокоя и че ще съм най-красивата и щастлива булка, всички притеснения изчезнаха. Каза ми, че дори и нещо да се обърка пак ще се оженим, независимо от всичко! Пожелавам на всички, на които им предстои да бъдат спокойни и че цялото старание и подготовка ще се отблагодарят на всички. Поздрави и хубав ден!! Радвам се, че и времето е на наша страна и ще е слънчево ☀.

# 531
Момичета предложете ми в София къде да гледам за брачните халки ,и горе доло като цена колко излизат и 2те Simple Smile

# 532
Момичета предложете ми в София къде да гледам за брачните халки ,и горе доло като цена колко излизат и 2те Simple Smile
Нашите са от Роза Трейд. От много години поръчвам бижута само от този златар. Арменец е. Студиото му се намира във втората пряка на Витоша от статуята на Алеко към Света Неделя отдясно. Като завиеш веднага на левия тротоар. Ние отново сме много доволни. От каталозите избрахме гладки, блестящи, дебели и доста обли халки. Стоят ни прекрасно.

# 533
Biserra, при нас този first look се изрази с това младоженеца да ме чака с гръб на фона на красивата гледка, а аз бавно да се приближавам към него. След като го стигнах, го хванах за ръката и той се обърна... Последващия момент е трудно да бъде изразен с думи... Беше много вълнуващо и интимно, защото си бяхме само двамата (Е, като изключим фотографите и видеографите Blush). Не знам как би станало ако имате вземане на булката, защото ни си се приготвяхме в два отделни апартамента и после се срещнахме на поляната, където по-късно ни беше и ритуала. Станаха страхотни снимки от този момент, защото фотографите са запечатали брилянтно емоциите ни. И да, това ми е най-любимият миг от целия ден!

Даа, точно както предполагах! Ние ще сме на морето. Наели сме много красива къща, част от комплекс Двореца в Балчик. Целият комплекс е в зеленина и в красота, а точно пред нашата къща има голям водопад. Та моята идея беше той да се оправя в едната стая и да излезе отвън, където да ме чака с гръб и фотографът да хване точно момента, в който го хващам за ръка, за да се обърне. Дано се получи. Благодаря ти!

# 534
Ще се получи и ще бъде повече от прекрасно! Особено след като ми описа обстановката Blush

# 535
 бясна съм Искам съвет торта която бяхме поръчали за сватбата беше бяло и синьо.беше красива и не лоша на вкус ... обаче много бяха прекалили с синята боя ,хората се изцапаха посиняха им езиците беше някакъв ужас..  изцапахме покривки ,дрехи  как да процедирам с сладкарницата?

# 536

Момичетааа здравейте! Включвам се малко късничко, да се похваля, че преживях моята сватбена приказка. Всичко беше страхотно, красиво, стилно, точно както си ги представяг че и по - добре. Вълнението и емоциите не ни напуснаха през целия ден, не спряхме да се усмихваме и времето беше с нас. Всичките ни гости бяха очаровани и много весели, много сме щастливи. Веднага след сватбата кумовете ни иЗпратиха на сватбено пътъшествие в Италия и си изкарахме страхотно. Поздравления на всички вече съпруги, много щастие, любов и сбъднати мечти. А мечтите се сбъдват, вече съм сигурна Simple Smile))

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 11:30 от eli.baltovaa

# 537
бясна съм Искам съвет торта която бяхме поръчали за сватбата беше бяло и синьо.беше красива и не лоша на вкус ... обаче много бяха прекалили с синята боя ,хората се изцапаха посиняха им езиците беше някакъв ужас..  изцапахме покривки ,дрехи  как да процедирам с сладкарницата?
Ужасно! Коя е сладкарницата? Аз бих започнала като напиша писмо до мениджмънта и бих си поискала парите обратно. Направи ли снимки на тортата, боядисаните хора и тн?

# 538
  • Варна
eli.baltovaa Честито! Бъдете много щастливи!
Изглеждате страхотно! Ти си просто прекрасна! ❤

# 539
Направих снимки да  сладкарницата е Марс Бургас .. никога повече!  До сега не се бяха излагали така

Общи условия

Активация на акаунт