Сватба, булките на 2019, тема 5

• 28 398
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Moonlight92 много неприятно наистина. Ние като казахме на сладкарката, че имаме синьо със зеленина в темата, тя веднага препоръча синьото да е по-скоро декоративен елемент. Каза например, че сините макарони се напуквали по-лесно от другите и като цяло, че за да се получи средно син цвят трябва много боя. Говорете с тях и поискайте да ви върнат поне час от парите. Надявам се поне иначе да сте си изкарали хубаво!

Elibaltova страхотни сте! Много се радвам, че така хубаво се е получило всичко. Къде е това красиво езеро?

# 541
И аз това мислих да поискам да ми възстановят част от парите. Отидох днес поисках номер на управител (неможе ли да ми дадат само мейл) продавачката най -нагло ми вика  еми да то синьото цапа  вие не знаете ли.. където и да я бяхте поръчали щеше да е същото Rage е добре за какво изобщо предлагат такъв вариант като е .. шит. Не съм държала специално на това синьо

Всичко друго беше прекрасно ритуала, ресторанта , настроението. Ще покажа снимки като получа

# 542
Ели, прекрасна си Heart честито! много щастие и любов ви желая!

# 543
Момичета, чудя се дали ми трябва наметка за църквата. Вие ще носите ли и ако да - откъде си ги взехте?

# 544
Здравейте, нямах време да изчета цялата тема, но съм много притеснена... Определихме дата за сватба на 1 септември, запазихме си всичкии видове часове, освен за църква. Защото сме от малък град и знаехме че църквата ще е свободна.. а и позабравихме.. Но днес се свързахме с попа и той каза че на 1 септември не може да има венчавка 😮 Не знам какво да правим, а предварително бях проверила и на всякъде пише че може...

# 545
Здравейте, нямах време да изчета цялата тема, но съм много притеснена... Определихме дата за сватба на 1 септември, запазихме си всичкии видове часове, освен за църква. Защото сме от малък град и знаехме че църквата ще е свободна.. а и позабравихме.. Но днес се свързахме с попа и той каза че на 1 септември не може да има венчавка 😮 Не знам какво да правим, а предварително бях проверила и на всякъде пише че може...
Направете си венчавката друг ден. Тамън ще има повод за по-дълга сватба. Аз бях на няколко сватби, на които ритуалите са разпръснати, и беше много забавно!

# 546
Здравейте и от мен, момичета.
Аз ходих на втора проба за роклята. Спомням си, че имаше една булка, която сподели, че не си харесва роклята. Еми, и при мен стана нещо такова. Роклята си е точно това, което съм поръчала, но като я облякох и нещо ми изчезна всякакво желание. Близките ми/2-3 души, които са виждали роклята/ са възхитени как ми стои, но аз нещо не съм ок. Не знам на вас случвало ли ви се е по повод нещо свързано със сватбата. Колкото повече наближава, толкова повече ме обхваща една апатия и се чудя за какво ми беше. Луда работа. Приятелки споделиха, че е нормално.
Иначе взехме размери и за роклите на децата.
До края на юли всички рокли трябва да са готови.
Започнах да мисля за подаръци на момичетата за моминското парти. Последният вариант, на който се спрях е да им подготвя по една кутия вътре с по едно ветрило, гравирано тематично/чудя се дали да е с датата на сватбата и нашите имена или датата на моминското парти и моето име/, гравиран химикал, тип тези на Сваровски и шоколадови бонбони - или ръчно правени, или Линдор. Мислех и по един ключодържател да има, че намерих много красиви в Али-то, но излизам извън бюджета вече.Сега съм в търсене на кутии, че от Али-то незнайно защо шипинга на кутиите е убийствен.
За децата и майка ми мисля също да подготвя по една кутия за деня на приготвянето, тъй като ще бъдем в хотела от предния ден.И ми се иска фотографите да запечатат момента на изненадата. За майка ми ще е също с химикал, ветрило, бонбони и халат с надпис Майката на булката, а за децата халати с надпис Шаферка, шоколадово яйце и тиарите им.
А пък на ММ съм решила да купя един часовник, който да е в гравирана дървена кутия и да му го изпратя по някой, докато се приготвя.
Ох, много дълго стана.

# 547
Защо не опитате в друг храм? След като всичко ви е организирано, специално на тази църква ли държите?
Не желаят да извършат венчавка на 1ви септември, защото има други или какво? Не всички църкви имат еднакви изисквания, опитайте другаде

tincheto,
аз не си харесвам роклята вече. А на който я показах, все въздишат, че ми стояла добре и някакви суперлативи.. Което не помага..
Аз още миналия месец казах, че ако можех да се върна назад, щях да организирам нещо на плажа с най-много 10-на гости. Не знам дали е нормално толкова да не ми се занимава, но такава е ситуацията..

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 10:25 от Хибискус

# 548
Благодаря момичета, да ви се връща и на вас. Нашата сватба беше на язовир Кърджали, Комплекс "Главатарски хан" - Уникално място Simple Smile

# 549
  • Варна
tincheto, не се притеснявай аз така като чета и доколкото разбирам От приятелки минали вече по този път, явно е нормално да изперкваме покрай организацията и да се колебаем и съмняваме. Колкото повече време имаш, толкова се губиш в цялото нещо започват тези терзания. Аз също в момента съм в такъв етап. Глупости покрай наместването на гостите, глупости с роклята, мислех си да сменям някакви работи... понякога се чувствам все едно съм малоумна. Едно решение не мога да взема сама, колебая се, допитвам се (обикновено до неправилните хора 😂) и ако не дай си Боже ми кажат, че не е хубаво- КРАЙ! Откачам и чак не мога да спя докато не го измисля как да стане. После сутринта с кафето премислям, говоря с ММ и той ме успокоява. А казват, че организацията е приятно занимание и е част от празника... Дали?

# 550
Eli, много си хубава, като принцеса от приказките!

# 551
Ехоооо,какви са тези НЕхаресвания и т.н.?!
   Я се стегнете!!!важното е,че сте стигнали до нов етап в живота си,с правилния според вас човек.предстоят ви страхотни емоции,цветни,усмихнати,сълзиви понякога.Много важно една рокля.Всички булки са прекрасни!!!!
    Ели,много щастие ви желая.Прекрасни сте.
  На момичето с тортата да кажа-не си хаби нервите с глупости.Не е приятно,знам,но поеми въздух и ела и ни разкажи как се чувстваше ти,кое те развълнува най-много,от кое ти стана най-мило.Зарежи я тая торта.

# 552
  • Враца
Аз също имам съмнения за роклята. Не че не ми харесва, просто ми е много чудно как ще издържа в обемна рокля тип принцеса близо 12 часа в жегата август... Обмислям да си взема къса рокля за веселата част, но не знам дали си струва още един такъв излишен разход, а и не знам дали ще имам време да ходя да търся...

И аз се нервирам покрай организацията на сватбата, моминското и медения месец понеже искам за всички да е приятно изживяване и се чудя как ще стане... Отделно, ако вали в сватбения ден изобщо нямам идея къде ще си правя фотосесията - няма как да я резервираме в друг ден, понеже след сватбата отиваме на меден месец и после се връщаме в Англия.

Ели, благородно ти завиждам - била си наистина прекрасна булка и вече ще можеш да си отдъхнеш от цялото това чудене покрай организацията.

# 553
Здравейте и от мен, момичета.
Аз ходих на втора проба за роклята. Спомням си, че имаше една булка, която сподели, че не си харесва роклята. Еми, и при мен стана нещо такова. Роклята си е точно това, което съм поръчала, но като я облякох и нещо ми изчезна всякакво желание. Близките ми/2-3 души, които са виждали роклята/ са възхитени как ми стои, но аз нещо не съм ок. Не знам на вас случвало ли ви се е по повод нещо свързано със сватбата. Колкото повече наближава, толкова повече ме обхваща една апатия и се чудя за какво ми беше. Луда работа. Приятелки споделиха, че е нормално.
Иначе взехме размери и за роклите на децата.
До края на юли всички рокли трябва да са готови.
Започнах да мисля за подаръци на момичетата за моминското парти. Последният вариант, на който се спрях е да им подготвя по една кутия вътре с по едно ветрило, гравирано тематично/чудя се дали да е с датата на сватбата и нашите имена или датата на моминското парти и моето име/, гравиран химикал, тип тези на Сваровски и шоколадови бонбони - или ръчно правени, или Линдор. Мислех и по един ключодържател да има, че намерих много красиви в Али-то, но излизам извън бюджета вече.Сега съм в търсене на кутии, че от Али-то незнайно защо шипинга на кутиите е убийствен.
За децата и майка ми мисля също да подготвя по една кутия за деня на приготвянето, тъй като ще бъдем в хотела от предния ден.И ми се иска фотографите да запечатат момента на изненадата. За майка ми ще е също с химикал, ветрило, бонбони и халат с надпис Майката на булката, а за децата халати с надпис Шаферка, шоколадово яйце и тиарите им.
А пък на ММ съм решила да купя един часовник, който да е в гравирана дървена кутия и да му го изпратя по някой, докато се приготвя.
Ох, много дълго стана.
Аз се оплаках , че съм разочарована от цялостното изживяване в закупуването на роклята ,най-вече заради модната къща, съответно всичко това ме накара да не си обичам роклята вече.. Все пак не оставих нещата така и ще ми направят промените ,на които първоначално се бяхме съгласили. Но при теб явно няма такъв проблем. Аз за себе си не очаквам Уау моментът да се върне,независимо от тук нататък как ще я направят. Затова си купих и втора рокля Grinning да се похваля, поръчах плейс кардс(акрилни), коктейлни салфетки с печат, книга за гости , мисля да поръчам и акрилни менюта ,но само по 1-2 на маса, избрах подаръци за гостите (150 мл бутилки вино), и отделно в кутийки ,които също съм поръчала мисля да сложа по една захарна целувка. Ако знаете от къде във Варна мога да си поръчам целувки , моля за инфо.
Поздрави!

# 554
Успокоих се, че не съм само аз Laughing
Хибискус, rallytsa точно и при мен е така.
tedddy33, след последната проба и аз си го мисля. Как ще издържа, как ще се движа, как ще танцувам. И аз обмислям вариант да си вземам някаква резервна, ама още не съм сигурна. А с това време и аз взех да се притеснявам. Тук такива дъждове и градушки се изсипват тези дни. А нямам никаква опция за ритуалите и фотосесията, ако вали.
Polina Rao 616199, и мен малко ме дразнят от самия бутик, но не това ми повлия за роклята.А идеята с малките бутилчици вино ми хареса много.Трябва да видя какво се предлага.За целувки мисля, че във всяка сладкарница ще могат да ти направят. Аз по принцип съм фен на Кътчето на Тони, но не знам цената на целувките каква е.
Опитах се да кача снимка от телефона, ама май е много голяма и не се получава.

Общи условия

Активация на акаунт