Сватба, булките на 2019, тема 5

• 28 370
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, понеже често коментираме шаферски рокли, втори рокли и т.н , днес ми казаха за един сайт, който аз лично не знаех до сега, но като разгледах, има много добри сетове за шаферки на прилични цени. Пускам ви го, може на някоя да и е от полза.
http://www.lorreti.com/product-category/design-studio/summer-2019/
Аз от тук ще си поръчам бяла рокля за подписването, която може би ще използвам и за втора рокля за сватбата. Отказах се от белия гащеризон,който си взех. Joy Женска му работа... Joy

Магазинът им е в Русе. Има наистина красиви модели. Simple Smile

# 646
  • Варна
Sunflower , а като качество как са? Много ме е страх с това онлайн пазаруване. Покрай безбреойните часове, които изкарвам в Алиекспрес 😂, виждам как пазара ни е залят с китайска стока на супер високи цени и се притеснявам вече.

# 647
Здравейте!

Предстои ми да бъда шаферка на сватба в началото на септември. Темата на празненството е "Великият Гетсби" (злато, блясък, пайети, перли, ресни, пера, ръкавици... всичко, което ви дойде наум в този смисъл). От известно време търся подходяща рокля в този стил, но не попадам на такава в масовите магазини, а от чуждестранен сайт онлайн не смея да поръчам, защото бих искала да премеря роклята, преди да я купя. Бихте ли ми препоръчали магазин в София с подобен тип рокли или български онлайн магазин, от който сте доволни и не бихте очаквали проблеми с проба и евентуално връщане. Благодаря Simple Smile

# 648
Sunflower , а като качество как са? Много ме е страх с това онлайн пазаруване. Покрай безбреойните часове, които изкарвам в Алиекспрес 😂, виждам как пазара ни е залят с китайска стока на супер високи цени и се притеснявам вече.

Веднъж съм влизала там, за да разгледам рокли, евентуално за моите шаферки. Сториха ми се хубави. Виждам, че има доста шаферки от Русе, които купуват рокли от този магазин, абитуриентки също. Бях говорила с продавачката там и останах с впечатлението, че дизайнерката е русенка и това е магазинът, в който тя си продава моделите. Бях намерила мейл за връзка, беше посочен в сайта, или от контактната форма, не помня вече. Тогава продавачката ми каза, че на този мейл отговаря дизайнерката, та ако имате някакви въпроси, спокойно можете да пишете там. Simple Smile Според мен са хубави нещата в този магазин, точно тоалети за официален повод. Simple Smile

# 649
Момичета, каква е цената за изследване Васерман в лаборатория?

# 650
  • Варна
Кутии ФИНАЛ!

Малката е за парите за благотворителност, на лицето и ще има залепено обяснение за какво е дарението,измислила съм го, но все още не съм ходила до копирен център да го разпечатам.
Хибискус благодаря ти, за помощта да намеря лимони Simple Smile Харесвам си крайният резултат. Скоро ще приключа и с таблото за гости и ще ви го пусна и него Simple Smile
Имам въпрос. Какви забавления сте измислили за гостите по време на изнесения ритуал. Бях решила да имаме полароид фотоапарат за моментни снимки, но тази идея пропадна и мисля, че трябва да измисля и нещо друго. Бях ви казала, че нашата “книга” с пожелания ще са камъчета (събрани от островния плаж на който получих предложението си), върху които гостите ще пишат пожелания и това си е занимавка за гостите, но ми се струва недостатъчно. Чудя се какво още да измисля... Стена за снимки или нещо друго, просто не се сещам какво. Идеи? Вие какво сте замислили?

# 651
От чисто любопитство искам да попитам защо отпадна полароидния апарат? На мен тъкмо ми дойде тази идея и дори гледам апаратите вече. Исках фотобудка, но тези които ми бяха в бюджета са заети за нашата дата.
Кутии ФИНАЛ!

Малката е за парите за благотворителност, на лицето и ще има залепено обяснение за какво е дарението,измислила съм го, но все още не съм ходила до копирен център да го разпечатам.
Хибискус благодаря ти, за помощта да намеря лимони Simple Smile Харесвам си крайният резултат. Скоро ще приключа и с таблото за гости и ще ви го пусна и него Simple Smile
Имам въпрос. Какви забавления сте измислили за гостите по време на изнесения ритуал. Бях решила да имаме полароид фотоапарат за моментни снимки, но тази идея пропадна и мисля, че трябва да измисля и нещо друго. Бях ви казала, че нашата “книга” с пожелания ще са камъчета (събрани от островния плаж на който получих предложението си), върху които гостите ще пишат пожелания и това си е занимавка за гостите, но ми се струва недостатъчно. Чудя се какво още да измисля... Стена за снимки или нещо друго, просто не се сещам какво. Идеи? Вие какво сте замислили?

# 652
  • Варна
Ами аз много се колебаех, дали да го има тъй като на двете ми приятелки (едната от които ни е кума) го имаха като включено забавление и аз първоначално се бях навила, защото имам от къде да взема фотоапарата, но се отказах с времето. Иска ми се нещо различно да е. Много от гостите на сватбата се припокриват с предишните две сватби и не ми се струва готино хората да правят едни и същи неща. Иначе става много забавно и остават невероятни снимки за спомен. Освен апарат си вземи и такива шаблончета за снимките (очила, мустаци, целувки и т.н) , шапки разни и други аксесоари. Хората много се забавляват. При мен просто смятам, че не е удачно Simple Smile

# 653
На на ни взеха 35лв в Торакс за всички изследвания (на човек), и още 20лв за свидетелства.
Момичета, каква е цената за изследване Васерман в лаборатория?

# 654
Аз съм на вълна рокли - шаферски и къса рокля за след 00ч., но съм доста заета и разглеждам само онлайн засега. Намерих един сайт с приятни и доста евтини роклички www.naomi.bg и мисля другият месец ако нищо не ми допадне във варненските магазини да поръчам от там. Някой ако го е изпробвал, моля за отзиви Blush

# 655
Rallytsa, получило се е страхотно, браво!

# 656
Ралица,страхотни са кутиите!Пипнато с вкус и любов!

# 657
Рали, кутиите изглеждат много добре!
Аз не смятам да имам 2-ра рокля. Искам да се насладя на булчинската, защото така или иначе се носи веднъж в живота и искам да си я ползвам докрай Grinning
За книга за гости или нещо подобно изоообщо не съм мислила..

# 658
Поканите ми пристигнаха и започвам с раздаването. Ще говорим с дж и водещата. Те са от Хасково Иво и Румяна. Някой ако ги знае и има мнение да каже.

Имате ли специални покани за родителите? Как процедирате с тях?

Последна редакция: пт, 14 юни 2019, 12:22 от тинити

# 659
Нашите родители казаха, че не държат да има специални за тях и такива ще имаме само за кумовете.

Общи условия

Активация на акаунт