Сватба, булките на 2019, тема 5

• 28 107
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Моите за родителите са съшите по вид, но различни по текст.

# 661
  • Пловдив
Нашите родители нямат претенции за поканите.Дори с мойте родители заедно ги избирахме и младоженеца де. Но ще измислим нещо и за тях.  Аз мислех да започна да раздавам поканите , но има още 4 месеца те тези хора ще забравят , че сме ги поканили Grinning май ще ги оставя за юли- август, тъкмо до тогава ще се науча да правя панделки Sad Grinning

# 662
Аз напомням за стъклените покани на Лукс евент. Ние ползвахме такива за родителите и кумовете и сме много доволни(от поканите, облсужването е малко бавно)

# 663
Цитат на: Rapunzzell link=topic=1115983.msg3
8865750#msg38865750 date=1560411724
Дали тук има някой от Перник или с приятели в Перник, който да ми помогне - след месец съм кума и си издирвам спешно фризьор от града, за да не се налага да пътувам до София и обратно часове преди сватбата...

Аз ще съм при Емилия до фото студио Валентин на квартала. Ако искаш на лично мога да ти дам номера й.

# 664
        Имахме специална покана от децата,което за мен беше супер изненада.Много мило и приятно ми стана.Поканата е от онези кутии,които отваряш,вътре има друга,и друга........След всяка отворена кутия има снимка на децата,подбрани са горе-долу еднакви-напр. и двамата като малки имат от Макдоналдс,с едни Мики Мауси...техни общи снимки.И много мил и вълнуващ текст,за нас съчинен от дъщеря ми.Отвън е в цветовете и концепцията на сватбата.

# 665
Мили дами, моят голям ден е утре!
Всичко имаме, всичко е готово, в последните дни беше изнервено заради откази и размествания на гости, но в един момент реших, че повече няма какво да направя и просто се отпуснах.
Днес отидохме с нашите да вземем роклите на мен и майка ми от Асеновград и това беше последния ангажимент, въпреки че по-скоро беше удоволствие.
Спокойна съм и нямам търпение всичко да започне! Тази вечер ще си спя в първото вкъщи, сутринта изпращам младоженеца и му викам “Хайде, ще се видим на сватбата” и той така 😳, рязко осъзна.😂

# 666
Пожелавам ти много щастлив и прекрасен ден утре!
Ние сме точно след седмица, и в момента съм не толкова стресирана, колкото изморена да върша неща по сватбата. Нямам търпение вече да дойде денят!

# 667
Hristina P. Супер, това е правилната нагласа! Ще е страхотно, сигурна съм Simple Smile забавлявайте се много!

Ние пак сме малко в застой, останаха към 2 месеца. Има разни неща, които бих могла са.свърша, но една голяма част е непосредствено преди сватбата. До днес трябваше гостите да потвърдят и освен няколко отказа и потвърждения, позмайте по-голямата част дали са казали ще идват ли Wink то се е видяло, ще почваме да питаме скоро.

# 668
  • Бургас
И ние сме след седмица- 22.... Почна ме и вълнението и притеснението още като стана юни, но тук в последните дни все повече. Останаха още няколко задачки за последните дни и се притеснявам да не пропусна нещо важно и ще ми стигне ли времето за всичко. Притеснявам се и за грима, прическата- никога не съм ползвала услугите на фризьора и гримьорката, а не остана време за пробни прически и грим. Дано само сме живи и здрави, пък другото ще се нареди. Уж го знам това, но все пак ми е едно присвито. Малко ми е и гръмнала главата от мисли и планирания и си казвам "ох, да мине вече". В същото време се ядосвам, че съм си го помислила като знам колко желан и чакан е този ден за мен. Дано само съм спокойна на деня.
Извинявам се за дългия пост, но искам и да питам каква украса смятате да имате по домовете на младоженците и какво ще има горе долу по масите? И кога се разменят подаръците с кумовете?

# 669
Момичета, аз да питам за кръвните изследвания трябва ли да се правят рано сутрин на гладно? Вие ходихте ли при личните за медицинско или в лаборатория? Има ли разлико в цените, че хич не ми се виси първо при личната...

# 670
Изследванията не са чак толкова важни, не е нужно да си гладна ако не те интересуват резултатите. Малко повече кръвна захар няма да ти попречи да се омъжиш Grinning ЛЛ ще ти даде направление за някои изследвания, които ти се полагат за годишния профилактичен преглед, може би 10лв ще спестиш, но като си сложиш чакането, потребителската такса и транспорта не си заслужава.

# 671
Ние давахме кръв около 14ч, не сме стояли гладни и жадни, но на нас ни изследваха само СПИН и сифилис, може в различните общини да са различни изискванията.

# 672
Юхуу ! И двете рокли са при мен ! Много се радвам ,че приключих с модна къща романтика!
Някой може ли да препоръча фирма която прави акрилни покани- без луксевент ,заради експедитивността.

# 673
Юхуу ! И двете рокли са при мен ! Много се радвам ,че приключих с модна къща романтика!
Някой може ли да препоръча фирма която прави акрилни покани- без луксевент ,заради експедитивността.

Аз поръчах от луксевент и ги помолих, защото беше спешно. Направиха ми я на другия ден , на по другия я изпратиха и на 3тия ден си я взех ( стъклена покана)  Отнесоха се много мило , бързо и коректно.

# 674
  • Бургас
Момичета, кога смятате да стане разменянето на подаръци с кумовете?

Общи условия

Активация на акаунт