Сватба, булките на 2019, тема 5

• 28 092
  • 756
  •   1
Отговори
# 735

Мисля с такъв.

# 736
Aз мисля остри -омбре, без рисунки.

# 737
  • Wonderland
Коя песен сте си избрали за влизане в ресторанта?
Ние мислим за 100 каба гайди. Чудя се и за първи танц. Дайте предложение за българска песен! Мислех за Огън от любов.

Братовчедка ми беше на "Ще ти говоря за любов", стори ми се много подходяща и не толкова банална Simple Smile

# 738
Здравейте и  от мен.
Нашата торта ще е нещо подобно, но все още изясняваме визията дали да са така цветята или като водопад

Омбре-то и на мен много ми харесва. Тъй като маникюристката ми е близка приятелка ще видим дали ще може да ми го направи, че си махна машинката, с която се прави. В краен случай френски. Аз съм с дълги остри нокти.
Аз съм много доволна. Вчера избрахме рокля на кумата. Много ми хареса и се радвам, че бяхме единодушни.
Иначе съм в търсене на резервна рокля и обувки. Опитвам се да изчиствам вече нещата, но малко трудно върви.

# 739
Информативно ви снасям, че намерих сандали и обувки на платформа в eobuvki.bg. Даже са от естествена кожа и са с по 5,5см височина, не съм мечтала, че ще съм с еднакво високи обувки, честно. Това поне улеснява подкъсяването на роклята.
Абе хубаво ми потръгна денят Simple Smile

# 740
Aз да си се оплача- от днес съм на диета, да сваля 3-4 кг, но съм с ниско кръвно и не знам как ще изкарам без сладко Sad

# 741
Айрян със сол помага при ниско кръвно.
Аз съм с много ниско също, ако е много зле положението облизвам направо малко сол и веднага ми просветва.

# 742
gertruda, я не се мъчи, да не ревеш после, че трябва да се стеснява роклята Simple Smile

# 743
за щастие роклята е тясна само до кръста, надявам се да не отслабна там, но знае ли се Grinning

# 744
Включвам се с идея за маникюр и ви показвам какъв беше моят. Simple Smile

Скрит текст:

# 745
Аз бях с такъв /снимката не е моя,от нея направиха моя/

# 746
Аз също съм на режим и се наложи да стесня 👗. Моята също е до кръста по мен и надолу е разкроена. За мое огромно учудване бях отслабнала на талия и бях в лек ужас. Омбрето ми допада, мисля си за остри нокти с френски, допада ми също как стой.

# 747
Днес много скучно, никой нищо не казва Sad

# 748
Днес много скучно, никой нищо не казва Sad
И аз вече няколко пъти презареждам страницата и си мисля това.
Някой поръчвал ли е акрилни покани / менюта или други табелки от Али Експрес? Доволни ли сте?

# 749
Аз мога да ви кажа.. Нервно ми е. Тръгнахме с идея за малка, романтична сватба в Гърция, на морето.. По ред причини се очертава средно-голяма сватба в ресторант, в София. Точно каквото никак не исках. Роднинствата от двете страни нещо  се опитват да се налагат и недоволстват, при все, че ние си плащаме всичко до стотинка. Притеснявам се, че ресторанта е малък. Отделно организирам всичко съвсем сама, защото моят годеник пътува и го няма в България със седмици. Знаете колко е тегава организация на сватба, сега си представете всичко това по месинджър. ОМММ..
И на всичкото отгоре, той се нерви, че аз се нервя и се джафкаме. Някак.. Не е това атмосферата, която очаквах, не искам фокусът да се измества от красив празник за любовта към тегаво приготовление, а то става точно това.

Общи условия

Активация на акаунт