Сватба, булките на 2019, тема 5

• 28 330
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Ние също ще имаме и тейбъл картички и бутониери за всеки гост като всичко ще си правя сама
Спряла ли си се на модели? Сподели ни Simple Smile

За тейбъл картичките все още обмислям различни варианти. За бутониерите имам някакви идеи в главата си и доста неща съм поръчала от али експрес. Само чакам да пристигнат и се захващам да творя.

# 76
Ние ще имаме и тейбъл картички (номерата на масите) и плейс картички (със имената на гостите)
Много ми харесва, за мен е детайл които прави впечатление

# 77
Момичета, във връзка с тейбъл картичките с имената, в началото се бях отказала да имаме тъй като гостите ни са доста, но сега като наближава се замислям и сякаш ми се иска да има, някак си уважително ми се струва.. на мен ми харесва Simple Smile
rallytsa, и аз ти се възхищавам, много хубава идея и много хубаво че обръщаш внимание на всеки детайл, поздравления, мисля че всичко ще  бъде прекрасно.
Ние още нямаме кутия за пари и за халки, бъклица за кумската ракия... а времето наближава, имаме още неща да свършим и малко започвам да се притеснявам. От тази седмица ходим и на хореография за танца ни, много се вълнувам, много ми допада, но се притеснявам че роклята ми е голяма/тежка и нямам идея как ще се получи с нея. И така при мен Simple Smile

# 78
Все още не съм обикаляла за букет знаете ли на каква цена горе долу са?

# 79
Moonlight92 във Варна ми искаха 80 лв. на едно място и 100 лв. на друго за букета.

Mimi9999 Много си красива! Масата ми взе акъла!

Peoney аз си решавам проблема с "висналото деколте" с перфектния сутиен - много подплатена бриджитка на Лормар, която добавя 2 размера на бюста.. обожавам го! Ако роклята ти не е с гол гръб, е чудесен вариант.

За бутониерите... ще задам един много глупав въпрос, ама всъщност каква роля играят? Joy Не съм предвидила нито за деня на ритуала, нито за деня на тържеството. За гостите съм сигурна, че няма да ги бодем с карфички, защото не всеки обича да му бодеш дрехите, особено дамите... И сега остава въпросът - на кой се слагат - на кумовете и родителите ли?

# 80
Все още не съм обикаляла за букет знаете ли на каква цена горе долу са?
Моя беше естествен 100лв кумата ми  го купи

# 81
bissera, благодаря ти. Проблемът е че ми е прозрачен тюл роклята и няма как да сложа сутиен. Единственият вариант е да зашият още едни подплънки, но от бутика ми казаха че не можело. Силно се съмнявам. Сега ще видя другаа седмица като си я взема, ще я занеса на шивачка и просто ще добавя още едни подплънки. Много се ядосах, уж дизайнери и специалисти, а да не могат да намерят решение. Мрън!
За  бутониерите аз реших че няма да има закичване на всички гости, а който иска. Най близките ще имат естествени и смятам че че стои красиво.
Тейбъл картички с имена няма да имаме, имам координатор, която ще настани всички гости. Simple Smile
За букета - Mimi, прекрасен е твоят, обожавам божури! Моят съм го замислила нещо подобно, но да видим какво ще ми кажат  Simple Smile

Много ми харесват букети с ленти, които висят от него и искам моят да има Blush

# 82
М.. а тая бъклица за кумска ракия.. пак ли е някаква част от ритуала с пилето Grinning Не съм ходила на много сватби и май доста неща ми убягват.
Аз ще си правя сама бутониери, но задължително ли е за мъжете да са със закичване, а за жените гривни? Така ли се прави?

# 83
Peony, на мен пък подплънките ми бяха малки, а уж ги мерихме какви трябва да са. Сега на 2ра проба ще видя какви са новите, които са поръчали. И аз мисля, че трябва повече да разбират. Те като цяло гледат да не правят много корекции, за да не си губят време.

Бъклицата не е част от ритуалите, но аз мисля да имаме, кумът мисля, че ще му хареса да си пийва през деня. Още не сме намерили иначе.

А за бутонйерите е кой както иска. Ние ще имаме малко естествени за родители и кумове и ще питаме жените, ако някоя предпочита гривна.

# 84
  • Варна
Тия бутониери ми се струват доста излишни и не виждам смисъл да ги има. Аз си правя,защото преди да реша,че са безсмислени си бях купила метериали и гледам да ги оползотворя. Не е задължително да са гривни за жените и за закачане при мъжете, ако ще си правиш - ги направи по твой вкус.

eli.baltovaa и аз се притеснявам за хореографията с тази рокля. Ти си със сватба преди мен, ще чакам да споделиш след това получило ли се е:)
Какъв ви е танца?

Редакция: Искам само да добавя и да изразя възмущението си от цените на букетите! това е поредното нещо, което ме шашна в организацията Grinning Моят ще ми го направят безплатно,защото момичетата ще ми правят цялостна флористика на сватбата и в такъв случай букета е подарък от тях. Но доколкото съм запозната цените са от 70 до 100лева, че сигурно има и по-скъпи...

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 10:28 от rallytsa

# 85
rallytsa танца ни ще бъде на Сeline dion - the power of love, но стила как се води точно не мога да кажа Simple Smile)) Получава се много нежно и красиво, стискайте палци да се справим и в деня. Препоръчвам ти да си намериш подобие на долната част на роклята ти, аз ползвам пола с обрач (кренолин), както и обувките с които ще танцувам (за да не се драскат си нахлузих чорап върху тях, колкото и комично да е от страни, има ефект).
За бутониерите ние ще имаме от естествени цветя за кума, баща ми и бащата на младоженеца, а гривнички за майките, сестрите и шаферките, за останалите гости - не. А бъклицата, е за кума когато младоженеца отиде да ги взима, до колкото разбрах трябва да носи такава закичена със здравец, кумска ракия Simple Smile

# 86
  • Варна
Оф така не ми се говори за тази моя рокля... Болна тема ми е Simple Smile
Тя в момента е на шивач. Ще и пришивам допълнителна тюлена пола,защото попринцип е феерична и лека и надолу пада само шифон. Идеята ми е тази пола да се маха. Преди това ще съм с нея и преди хореографията ще я махна и ще остана с по-леката рокля за да можем да танцуваме спокойно. Абе,пак не съм сигурна дали ще се получи, тъй като такива хореографии с латино танци изискват друг тип облекло, но к'вото стане Joy

# 87
Аз да ви кажа вече мисля, че на младоженеца няма да му хареса роклята. Нещо много избързах, трябваше да пробвам повече, а някак ме завладя моментът и я купих, каквато съм патица я и платих цялата.
При нас кумът ще е при младоженецът, няма да има "взимане" на кума, вместо това може да му направим бутилка с кумска водка, че обича хаха.
Бутониери и аз ще си правя само защото в еуфорията напоръчвах от али експрес Simple Smile
Танц.. ще се поклащаме като моржове, толкова си можем преди да пийнем. Не залагам на никаква хореография, завиждам благородно на тези, които нямат комплект леви крака..

# 88
Ние няма да имаме хореография за първият ни танц. Това е далеч от нас, искаме да се насладим на момента на 100% а не да мислим тази стъпка как беше, правилно ли я направих.. и да изглеждаме притеснени и вдървени. А и честно си мисля че ако не се занимаваш професионално с танци, никой няма да очаква от теб сложни пируети. Най-много да изглеждаш нелепо...

# 89
Момичета, нали темата ми е "Красавицата и звяра"... та мисля, моите подаръци за гости да са малки стъкленици с рози, но тези, които са в али експрес са или много скъпи, или по-малки от кутрето ми. Някоя знае ли къде мога да намеря само стъкленицата със средна големина примерно 7x5 см и ли нещо такова?

Общи условия

Активация на акаунт