Сватба, булките на 2019, тема 5

• 28 309
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Звучи ми много изпипано и направено с желание, така ми звучи, хич не е странно.
Аз все още се чувствам все едно организирам чужда сватба и някак нямам и настроение, малко по задължение..

# 61
Много обосновано и добро мнение Simple Smile Подкрепям го и аз мисля така.

Взех си подложките за сериране. Доволна съм от резултата.
Скрит текст:

Пристигнаха ми и салфетките.
Скрит текст:
това е примерно сгъване, не съм сигурна,че ще ги направя така за сватбата. Малко я и поизмачках, но общо казано съм доволна и от тях. Наистина са плътни и изглеждат луксозно на живо. Аз си поръчах нерелефен модел, а релефните са още по-красиви.

Подложките и салфетките хартиени ли са?

# 62
  • Варна

Подложките и салфетките хартиени ли са?

Подложкиите са хартиени. Салфетките също, но имат някакъв % текстил в тях.

Хибискус, аз и друг път съм казвала,че ми доставят удоволствие такива занимания. Опасявам се,че изглеждам прекалено обсебена от тази сватба,но всъщност не е така. Всичко си правя с удоволствие и се наслаждавам да избирам и да мисля кое и как. За мен сватбата ще е не само денят,ами и цялата организация, а в деня се надявам да се отпусна и да не мисля дали всичко се е получило както съм искала. Simple Smile

# 63
Рали, завиждам ти на ентусиазма, честно! Иска ми се и аз да имам такова силно желание, да вря и да кипя в тази сватба, но... уви! Имаше лееко пламъче в началото, но то бързо беше попарено от съпътстващите... затруднения да ги наречем. Simple Smile Нямам търпение да видя и аз снимки от твоят ден, сигурна съм, че ще е нещо различно и незабравимо. Simple Smile

Относно салфетките - агенцията ни иска 2лв/брой, за 150 човека - 300 лв. Алтернативата е хартиени "лукс" салфетки - 1лв/брой - 150 лв за всички. От чисто любопитство влязох в магазин за платове и харесах подходящ в нашия цвят, беше 8 лв/метър. Пресметнахме с жената в магазина, че ако една салфетка е 30х30 см., от 1 метър с ширина 1,50 грубо ще излязат 15 салфетки. За 150 броя ще трябват 10 метра, т.е. 80 лв. И свекървата, и тъщата имат машини и вярвам, че могат да изрежат и поръбят едни салфетки. И да не можеха, щях да намеря жена, която да има машина около мен и да може. В най-лошия случай - шивачка ще го направи и не ми се вярва да вземе повече от 100 лв за всички... като това даже ми се вижда доста. Ето от такива равносметки понякога ми се плаче...

# 64
Аз много се вълнувам около сватбата ми, изключително приятна ми е цялата организация. Обичам да се занимавам със събития и особено да обръщам внимание да детайлите, просто това ми носи голямо удоволствие

# 65
Тейбъл картички и ние ще имаме.Няма да имаме табло с разпределение,но сестра ми и братовчедка на зет ми ще са ангажирани с настаняване на гостите.Масите се подреждат така,че да няма хора с гръб към хорото.
   Малко ме ошашавихте с тази прогноза за дъжд юли месец.Да не съм чула!!!
Този уикенд дъщеря ми ще си идват с кумовете,на гости.Нямам търпение да разпънем "сергията"-аз,булката и кумата и да си бъбрим за сватбата.Има и още някакви неща да уточняваме,да ми възлагат задачи.Като майка на булката,когато ни съобщиха а и дълго след това имах чувството ,че се случва някак встрани от нас.Колкото повече наближава моментът,толкова повече се вълнувам,мисля,обмислям кое,как е най-добре да се случи.

# 66
biserra, много хубаво си го написала, защото в крайна сметка, най-голямото "натоварване" покрай сватбата е точно един месец преди нея, така че сватба определено може да се организира и за 2-3 месеца. За тейбъл картичките съм съгласна с теб, т.е. ако масите са големи, то и те са задължителни, защото на нашите маси не е имало повече от 8-9 човека и те си бяха разпределени перфектно.
Да окуража всяка една от вас, която се безпокои за дъждовни моменти на сватбата, бъдете спокойни, защото дъждът само може да я направи по-вълнуваща и запомняща се, а и стават по-хубави снимки отколкото при яркото слънце Wink Ето така трябва да мислите, защото всичко може да бъде превърнато от дефект в ефект, а това е и рецептата за щастливи мигове. Аз се бях притеснила много от прогнозата за времето, но видях че не мога да избирам какво са бъде, но мога да се забавлявам и да се усмихвам на всичко, което се случва Grinning

# 67
Момичета, аз вече освен вълнение започнах и много да се притеснявам, чак кръвно вдигнах Joy между работния процес гледам да свърша всичко и бих казала че въпреки 10 месеца преди датата да ми се струваха достатъчно, последния месец е най-добре големият екшън.
За капак роклята не ми стана в бюста - има ли някоя идеи как бих могла да запълнят луфта - сега я чакат нови корекции, но аз се притеснявам че като се наведа и да не ми се види всичко. Уж като пробвах не се виждаше, но много се притесних. На моменти просто ми се иска да стана и деня да е дошъл, защото последните 2 седмици ще са най-напрегнати.
Извинявам се за мрънкането ама това с роклята доста ми развали настроението. Confused

# 68
Момичета, аз вече освен вълнение започнах и много да се притеснявам, чак кръвно вдигнах Joy между работния процес гледам да свърша всичко и бих казала че въпреки 10 месеца преди датата да ми се струваха достатъчно, последния месец е най-добре големият екшън.
За капак роклята не ми стана в бюста - има ли някоя идеи как бих могла да запълнят луфта - сега я чакат нови корекции, но аз се притеснявам че като се наведа и да не ми се види всичко. Уж като пробвах не се виждаше, но много се притесних. На моменти просто ми се иска да стана и деня да е дошъл, защото последните 2 седмици ще са най-напрегнати.
Извинявам се за мрънкането ама това с роклята доста ми развали настроението. Confused

На мен ми пришиват подплънки, за да не е празна 😁😁😁 но като я пробвам в началото на юни ще ти кажа, ако не ти е късно 🙂

# 69
И аз имам подплънки, но като се наведа и малко като че ли се отварят и ме притеснява много това. Дадоха ми идея да сложа силиконови, ама ще видим. Мерси все пак Simple Smile

# 70

Малко професионални снимки
И на мен ми пришиха подплънки от сутиен 😀но на шивач я дадохме допълнително

# 71
  • Враца
Ние също ще поставим тейбъл картички. Много от гостите ни са майки с деца и ще е най-добре да седят от края, за да могат да хвърлят по едно око на малчуганите.

Аз съм си отделила месец и половина за същинската организация. Най-важното е да се определи бюджет и според него да се действа.

Предвиждате ли бутониери за всички гости или само за най-близките?

# 72
  • Варна

Предвиждате ли бутониери за всички гости или само за най-близките?
Аз ще имам за всички, дори в момента ги изготвям. Бях ви ги снимала в предишната тема,но реших да ги попроменя. Simple Smile

# 73
  • Варна
Ние също ще имаме и тейбъл картички и бутониери за всеки гост като всичко ще си правя сама

# 74
  • Варна
Ние също ще имаме и тейбъл картички и бутониери за всеки гост като всичко ще си правя сама
Спряла ли си се на модели? Сподели ни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт