Сватба, булките на 2019, тема 5

• 28 399
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, само питам - стана ми интересно, защо си купувате рокли, които не са ви удобни ☺

# 556
Ами, не че е неудобна, напротив, сравнена с другите, които съм пробвала, но просто в последствие се замислих ще мога ли да я изтърпя и как ще танцувам. Ще видя на следващата проба като е скъсена, тъй като сега ми беше много дълга.

# 557
Стискам палци!

# 558
  • Враца
Момичета, само питам - стана ми интересно, защо си купувате рокли, които не са ви удобни ☺

На мен роклята ми е удобна, но понеже не съм носила такава до сега не знам дали няма да ми натежи да я нося толкова дълго време. Но пък красотата изисква жертви.

Аз пък не разбирам защо хората си купуват дизайнерски рокли за хиляди левове и после се опитват ги продадат в олх,но факт е, че се случва доста често.😁😁😁

# 559
Защото са красиви!

# 560
  • Варна
Трай, булка, за хубост! 😂

# 561
Моята дъщеря си изнамери една бяла рокличка,която си е купувала като ученичка.Беше й малка,но тя доста кг свали и сега й стои много добре.Изпрала съм я,сложила съм я в калъф,така че ако реши,в по-късните часове ще се преоблече.

# 562
Булчета аз продължавам да ви чета и във връзка с роклите и моята беше доста неудобна, за танца част от хореографията я пропуснахме нооо танца се получи и никой не разбра.. може да не са удобни роклите ни, но такива се слагат веднъж и както казват "трай бабо за хубост", така и направих иии  с толкова желание и увереност я носих, че не пожелах да я сменям с по удобна Simple Smile така че, не се притеснявайте.

# 563
Ето я и моята. След малко изтривам снимката

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 17:36 от tincheto

# 564
Tincheto, много ти е хубава, спокойно. Simple Smile

# 565
Благодаря.

# 566
Мили булки, напълно е нормално това, което усещате. Аз имах един  момент в който си казвах - ох, защо просто не се събрахме с приятели да подпишем. А едната вечер бях изпаднала в чуденка - дали съм взела  правилните решения. Това е нормално. Да се омъжиш е сериозна крачка Heart
Но знайте че в деня всичко ще си дойде на мястото. Изживейте всеки миг, защото всичко минава като лента. Simple Smile
Моята рокля беше много лека и нямах притеснения за това. Единствено се скъса конецът, където се закача шлейфът, но и това не ми попречи да танцувам до зори. Бъдете щастливи Heart

# 567
Peony, моля за някоя снимчица Simple Smile

tincheto, моята рокля е със същия силует, мен всъщност не ми харесва как е на бюста, а при теб формата е точно каквото ми се ще да се получи и при мен. Май ще правя корекции не само на дължината.
Ако те успокоява, на мен ми се ще да си разменим горните части с твоята рокля, та значи ти седи добре Grinning

# 568
Аз все още не съм ходила за рокля, само ходя по задачи и отлагам, а няма време. И с поканите се бавят, трябваше вече да ги раздавам. Дж и водеща уговорихме и в събота трябва да се срещнем. Бяхме и в кумовете, за да ги поканим официално. Гледам едно по едно да ги отмятам, но с роклята се бавя, а тя е най-важна. Искам нещо леко да пада по мен, без обръч! А и август ще си е голяма жега...

# 569
  • Варна
Моята рокля е такава феерична, само от шифон. Малко е обикновеничка и когато родителките я видяха казаха, че съм подценила повода и трябвало да си купя някоя голяма А-линия или принцеса, а аз никога не съм си се представяла с такава и пробвах, но не ми хареса как ми стоят такива модели. Толкова се бях разколебала, че я носих на няколко места и бях готова да дам още сумати пари да и правя допълнителна пола от тюл и да и преправям модела, но премислих... Сега си я гледам вкъщи, жално ми е, че вече не я харесвам по същия начин, защото се повлиявах от чужди мнения, осъзнавам ситуацията, но е факт, че се влияя. Просто момента е много деликатен. И много хора не разбират, че в такива моменти, ако нямаш нещо хубаво да кажеш в по-добре да си замълчиш. Преживявам го супер много, но категорично реших да не предприемам каквото и да е. Най-много да я разваля съвсем, ако реша да я променям. 😊Та...казах си болката и аз 😂

Общи условия

Активация на акаунт