Сватба, булките на 2019, тема 5

• 28 388
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Костюма на младоженеца е от Maniac в Асеновград. Там и във Пловдив има ужасно много магазини за костюми. Иначе Андрюс, Теодор... обикновено костюми си купува от тези магазини. Така се случи при нас, че отидохме до Асеновград по-скоро заради него 😂Много си бил харесал един костюм ама в Асеновград чак.. A аз само това чаках 😂 Улових момента и се възползвах да отидем за тоалети до там😂
При мъжете е доста по-лесно отколкото при нас 😂

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 00:14 от rallytsa

# 586
Уточнете за кой град, за да можем да сме полезни

# 587
За София питам.
Ама то е го къде е Асеновград Simple Smile

# 588
Подскажете младоженците ви от къде си взеха костюмите. Синът ми нещо се мотае, а времето си върви. Още 20дни му остават до сватбата и няма костюм още...

Кюстендил

# 589
Фри, моят младоженец влезе в Теодор и след 15 минути излезе с костюм, две ризи и усмивка.
На магазина на Графа цените са различни от тези в мола.
Шаферки нямам, така като ви слушам и по-добре. Мисля, че като наближи сватбата ще се окопитят и ще се усетят, че са последна грижа за булката, но няма как да си спестите емоциите сега..
Tincheto, да, след скъсяването няма е толкова обемна, на мен също ми го повториха десетина пъти, което е плюс за мен, а така като те слушам и за теб. Абе май си харесваш роклята, но от бутика са ти развалили усещането, карай го по-спокойно, с грим и прическа, пък и малко слънчев загар ще седят съвсем различно нещата. Не се навивай, че на мен там ми е проблема. Започнах да се навивам, защото беше първата, която пробвах.

Снощи до никое време правих кутията за пликове, а и “книгата за гости” дойде най-накрая след 100години, по-късно ще пусна снимки.

Пп сънувах, че отивам на проба, за да я отрежат, а не съм си купила обувки още и консултантките ми се караха много Simple Smile

# 590
Здравейте, ох и аз докато изчета изпуснах половината рокли.Sad
тинити, само да ти кажа че и аз отлагах да ходя по магазините за рокли до края на май (нашата сватба е септември), казвах си да минат баловете, и като почнах да меря едни големи мостри към началото - средата на май, и като ми казваха: ами не е сигурно, че ще дойде до септември, бая се стреснах. Добре, че моята рокля ми залепна, та няма да правя и корекции (ако си намеря 11,5 см обувки на платформа). Така че те съветвам да почнеш да се пооглеждаш за рокли вече по-сериозно (не знам кога ти е точно датата).
Относно моите шаферки, нали трябва да са по темата - в бледо златно, та в събота се събрахме почти всички (някои не живеят в сф, затова) , взеха им размери и сега към края на юни ще дойдат две мострени рокли в 2 различни нюанса. Много съм доволна, защото се съгласиха за цвета в крайна сметка, без разсърдени, а всички са много различни и никой не носи златно. Продължаваме напред, започнах да раздавам поканите Simple Smile

# 591
Моите шаферки са страхотни, аз се опитвах да ги накарам да изкажат някоя претенция, защото исках да си изберат рокля, в която да се чувстват удобно, а те бяха съгласни на всичко. Вярно е, че аз им купувам роклите, но те ще са тези, които ще ги носят цял ден и определено трябва да се чувстват добре с тях. Мисля че в крайна сметка избрахме рокли, които всички харесваме Simple Smile Но много оценявам факта, че по никакъв начин не ме натовариха, даже напротив.

# 592
Здравейте момичета, не съм писала от много време, но ви чета с огромен интерес 😍. При мен деня все повече и повече наближава и май от вълнението се превърнах във кълбо от нерви... И в момента както казват всички съм "леко непоносима" 😁, но нали съм булка и всичко ми е простено. Та относно шаферките, аз също имах проблем с тях относно роклите... Показах им модел и 5те го одобриха, поръчах го и след като пристигна без дори да са го пробвал решиха да се откажат от него и тогава драмата започна, след един сериозен разговор стигнахме до решението да си се хванат и 5те и да отидат да вси вземат те каквото искаха, накрая си избраха 5 еднакви къси рокли в цвета на сватбата. Сега имам нужда от малко помощ от ваша страна 😊. Ще имам кутия за дарение вместо цветя и искам в една рамка да напиша някакъв текст които да казва за какво реално е тази кутия и за къде ще се даряват парите от цветята (за кувиоз). Моля ви за малко идеи, че вече съм пред полудяване от цялата тази организация

П. П. Извинявам се за дългия пост.

# 593
     Роклята на дъщеря ми е последният модел,който смятах,че ще си купи.когато гледахме снимки в нета,тя си харесваше съвсем,съвсем други рокли.когато отидохме да търсим бяхме булката,аз и кумовете.И тримата сме достатъчно искренни и честни,за да й кажем,ако нещо не ни хареса.Аз харесах един модел,булката не,кумовете също не.когато облече нейната рокля,тя направо грейна в нея.Физиономията й се смени.като модел аз не я харесах,но най-прекрасното нещо е усмивката и щастието на детето ми.Тримата млади я харесаха.Едно момиченце,на около 4-5 години мина покрай дъщеря ми,докато беше на подиума пред огледалото и буквално притихна.Появи се таткото и то каза"Тати,виж каква хубава какичка.Аз кога ще бъда принцеса?"
    И така,роклята и дъщеря ми се харесаха взаимно.
   Шаферки няма да има.Младоженецът е облечен в Теодор,бащата на булката и той там ще бъде заведен,ама какво чака не знам.Братът на булката и той е стъкмен/оказа се доста претенциозен 15 годишен пубертет.В събота ме докара до припадък/.
   Аз лично много исках да се съобразя с цвета на сватбата,но тъй като съм доста пълна не си намерих рокля в пепел от рози.Намерих тъмно синя,на която търся да сложа някакъв акцент в цвета.Но си купих туника в пепел от рози,с която най-вероятно по някое време ще се преоблека,защото аз не съм свикнала да нося рокли,моята дреха е панталонът.Сестра ми каза,че ще се съобрази с цвета на сватбата,кумата също иска.Това си е по наше желание,за да доставим удоволствие на булката.

# 594
Хибискус, нещо несигурна явно се чувствам дали съм направила правилния избор и може би затова се получава така. А и за бутика е вярно, че ме изнервят допълнително.
gertrudaa, бели платформи ли си търсиш? Аз понеже в ежедневието си ходя само с такива платформи и доста гледам такъв тип обувки. Аз съм си харесала тези, но не за сватбата:
https://eobuvki.bg/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%8 … 8-153(shop=17681)
А за сватбата за резервни се колебая м/у тези :
https://zapatos.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D … %D1%8F%D0%BB.html
https://zapatos.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D … %D1%8F%D0%BB.html

# 595

Марулета, няма ли да те закичат с бутониера в цвета? Мисля, че би било достатъчен акцент.

Iva. Solakova можеш да купиш от някое левче картина в рамка и да използваш рамката, а в някое копирно студио да ти изпринтят текст за размера рамка. Такава идея ли търсиш или идея за текста, не те разбрах?

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 10:16 от Хибискус

# 596
Много са ти хубави и книгата, и кутията. Обаче този отвор не е ли много тесен ако пликът е с панделки отгоре?

# 597
tincheto, с първите ме уцели в десятката, че и височината Grinning запазвам ги.
хибискус, сега вече знаeм как се казваш, хаха, базикам се Stuck Out Tongue
Не ви ли е странно толкова време като си пишем без да знаем как изглеждаме ние, роклята, украсата, представяме си всичко по описание и някоя др снимка и изведнъж някой като покаже снимка от сватбата, го виждаш как реално изглежда? (P.S. не съм луда) Grinning

# 598
Хибискус и моя съпруг е Милан Simple Smile Не се среща често и се усмихнат като прочетох, кутията и книгата ти са страхотни.

# 599
  • Варна
Ива, страхотни са ти и кутията и книгата! Тази идея с отпечатъците и аз я харесвам много, но кумата ми на тяхната сватба бяха с такъв тип книга и затова не повторих. Много ми хареса!
iva.Solakova, аз си направих картонче, което ще залепя на кутията с благотворителност и на него супер кратко съм обяснила за какво са парите. Ако искаш да ти помогнем в оформянето на този текст, разкажи малко повече за каузата, която си избрала. Така само за кувиози не е достатъчно да се измисли.

Общи условия

Активация на акаунт