🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💖тема 85, финал на сезон 7

• 31 633
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Хехе, огромна разлика с цялостната визия на Фотев, а? Joy

# 676
В.Бинев не е ли висок? На снимките ми идва много нисък.

Всички са много готини.

# 677
  • Ню Йорк
Страхотни снимки, хваща ме яд, че не мога да отида на такива събития.

# 678
# 679
Ах, тази Диана Heart Eyes

# 680
Диана каква е хубава! Heart На тази снимка въобще не си личи късата коса. Така стои много добре.

# 681
Всички са много хубави.Малките и те са много сладки деца.Само,Яни ти нали каза,че ще ѝ спираш на Диана гела...ами хайде ,де!! Grinning

# 682
Нямах преди възможност да изгледам последните 2-3 серии... Всъщност, като се замислим последната серия на сезона беше най-силна от всички други! И сезона се казва Любовта лекува, защото Мирослава излекува Борис, Цонев излекува Кръстева с любовта си, бебето Диана излекува Поли и Огнянова от техните страдания, Галя и Захариев се събраха, на Мазов и Хинова любовта се излекува и те се събраха, Пепе излекува омразата, ненавистта и отмъщението между родителите си, а и Жекова да не забравя!! Добре, че обеди Дарина да вземе това решение! Като цяло подзаглавието на сезона Любовта лекува се отнасяше само за последната серия, но тя ми хареса честно казано! Много по-добра беше от последната серия на миналия сезон - Анатомия на Гнева. Това е лично мое мнение. Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 01:01 от Dzqn

# 683
Всички са много хубави.Малките и те са много сладки деца.Само,Яни ти нали каза,че ще ѝ спираш на Диана гела...ами хайде ,де!! Grinning
Аз казах, че трябва да го скрие някой. Grinning Иначе бих направила компромис да го намаля, ако съм аз. То съвсем без него ще е рошава колкото щеш. Grinning

# 684
  • София
В.Бинев не е ли висок? На снимките ми идва много нисък.

Всички са много готини.

Тц, нисичък си е. Камерата лъже. Simple Smile
На мен ми бе до рамото преко сили.  Grinning

# 685
Бинев като заиграе, мигновено пораства с 20см Sunglasses

# 686
Бинев като гледам по снимките е колкото Наум, Неда и Диана висок.

Едно интервю с Ирина или по-скоро преразказ за него Grinning
https://eva.bg/article/37130?page=1&fbclid=IwAR2d366Bx1aThrS … 5hMmOl8b4uCGYbSmM

# 687
По-нисичък е, Майче, на финала на миналия сезон го видях, не е повече от 1.70 със сигурност.

# 688
Понеже гледам едно оживление цари в темата, та се чудех дали да се включа Joy
Ама айде, ето едно кратко интервю с Васил Бинев Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=RRREay5rsdw&fbclid=IwAR0i8ND … IE9SqUw3elNVGstWo

# 689
Излязъл е рейтингът за април, нищо чудно, че ще правят и друг сезон. Ако и този през май е така висок може да задмине и 6-ти сезон по гледаемост.

Общи условия

Активация на акаунт