🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💖тема 85, финал на сезон 7

• 31 633
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Дали се знае вече кои актьори са подновили договорите си? Thinking

# 691
Ау, горката, чак жал да ти стане!
https://fakti.bg/life/384066-fenovete-na-otkradnat-jivot-pritesn … na-evtim-miloshev
Да легне да се наспи пък дано измисли нещо умно!

# 692
Сега ми се изясни защо толкова изтъпя ОЖ 🙄
Да си вземе отпуск тази жена ! И за нея добре , и за нас също.

# 693
  • София
Нали снимките на новия сезон започват през юли. Жената сега пише ли, пише. Каква почивка, няма време. Mr. Green

# 694
Ей, група, как сте?! Голямо затишие... а като се сетя как и след финал темата вървеше с пълна сила...

Няма ли някоя клюка, нещо снимки да почват, че да завържем приказка?!?

# 695
Хахах, Ванилия, любовният сезон така ни излекува, че направо ни уби Joy И дума не можем да обелим, както се вижда. Явно и актьорите почиват активно, та чак и до снимки не им е Simple Smile

# 696
Ванилия , още сме стреснати от толкова "любов" Joy  .
Ти поне си имаш  нон-стоп развлечение  с памперсите Hug !

# 697
Мен ме опияниха с тая "любов". Вече втора седмица ще стане и не мога да се сетя имаше ли сериал или не. Липсата грам не се усеща. Joy

# 698
Така е, вярно, че ми минава бързо времето, но завършиха толкова скучно, че имам чувството, сякаш финалът беше преди няколко месеца, а не миналата седмица 😃

# 699
Преди водех спор за друг сериал, тъй като твърдяха, че драмите и конфликтите между героите и най-вече любовните не били толкова важни, да бе, в 99,99% от случаите това ги движи.  А сега с ОЖ такива липсват изцяло, то почти и двойки няма Grinning, а тези които са налични едните вече какво ли не им се случи(Мазови и Захариев-Стилянова), на новата двойка(Кръстева и Цонев) не върви много да им измислят драми, като при младите двойки. Христо и Кая са под въпрос дали ще ги бъде заради Владо. При зараждащата се двойка(Борис и Мирослава) те е страх да си помислиш какво ще им измислят, но предвид здравословното състоянието на Мирослава едва ли ще е хубаво. Врабчев и Стаменова уж са заедно, ама и с тях никога не е ясно - докато са заедно и разбереш, че са се разделили Grinning. Поли е сама, Зорница също, Табаков им прави компания в това отношение, а общото между тях е Диана и дали като разбере Зорница, защото тя ще разбере, ще начука канчето на Деян да си вземе детето и да се опита да се погрижи за него или майката ще реши да цъфне.

# 700
За съжаление сценария издишаше не само по отношение на качествени истории с любовните двойки, но и с почти всички други представени сюжетни линии. Много повече се очакваше и от Фотев, а накрая се оказа едното нищо неговото участие. Показателното за мен е, че почти не се сещам за епизод от този сезон, който да пожелая да изгледам повторно както преди (дори и финала), т.е. и като сценарий и като актьорска игра не е успяло да ме впечатли. Явно не само мен защото и дискусията в темата бързо замря. Оставеното развитие за следващия сезон засега никак не ми изглежда многообещаващо. Дано сценаристите получат някакво по-значимо вдъхновение защото в тях трябва повече да инвестира Милошев, а не толкова в декори и сбор от повече звезди. Ако сценаристите изнемогват на това темпо на сезони и епизоди няма как да очакваме качествен продукт.

# 701
Направи ми много силно впечатление, че Милошев каза в интервю, че втори сезон на Дяволското гърло ще има след година, защото им е нужно време да изпипат сценария. И говорим за 12 епизода. В противовес на това правят по около 100 епизода годишно за Откраднат живот. Явно не ги притеснява, че сценарий нямат и не е изпипан.
Аз и преди съм писала, но им липсва обединяваща история, а заедно с това зарязаха и медицинските случаи. Проглушиха ни ушите за новото неврохирургично отделение, специалната операционна и т.н.,а на практика аз помня единствено случая със смъртта на професора.

И другото, което лично мен ме спира да коментирам каквото и да било, е че до пети сезон включително историите имаха идея и плавно развитие. В шести и седми се работи сцена за сцена и епизод за епизод. И виждаш как във всеки един момент всеки един персонаж или сюжетна линия могат да се променят рязко, защото на някого му е хрумнало нещо друго. Какво да обсъждам при тези обстоятелства...

# 702
Ами докато има аплодисменти и възгласи ах и ох какъв хубав и невероятен сериал продължава да бъде Откраднат живот, не виждам стимул за екипа да помисли за промяна или за подобряване на качеството. Дяволското гърло е съвсем друг вид продукция и там вероятно имат амбиции да го продадат в чужбина, а и като жанр е различно, затова явно не им е все едно какво ще излезе. Откраднат живот е някаква ширпотреба, както изглежда, и се разчита на безкритичното отношение на масовия зрител.

# 703
  • Варна
Дяволското гърло е съвсем друг вид продукция и там вероятно имат амбиции да го продадат в чужбина, а и като жанр е различно, затова явно не им е все едно какво ще излезе. Откраднат живот е някаква ширпотреба, както изглежда, и се разчита на безкритичното отношение на масовия зрител.
Не само. ОЖ се излъчва във време, в което трябва да е по-"сапунест". В 20.00 хората вечерят и щът-нещът зяпат там. Ако ДГ не е изпипан, кой ще го гледа в 22.00?

# 704
И само заради това да се примирим, че Откраднат живот от един в началото доста приличен за жанра си сериал се превърна в безподобна боза? Не мисля. Проблемът е, че в последните сезони качеството на продукцията рязко спадна, а авторите й си заравят главите в пясъка, отчитайки рейтинги и слушайки само възхвалите. За всички различни от възторг мнения отношението е, че зрителите, които ги изказват, явно не могат да разберат голямата идея.

Общи условия

Активация на акаунт