Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво показва заключението от изследванията на влагалищния секрет?
Какви са ранните и активните признаци за започване на раждането?
Какво означава Candida - II-III степен, дрожди и хифи във влагалищния секрет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво показва заключението от изследванията на влагалищния секрет?
-
Какви са ранните и активните признаци за започване на раждането?
-
Какво означава Candida - II-III степен, дрожди и хифи във влагалищния секрет?
-
Какви са рисковете и ползите от къпането на бебето?
-
Какво означава, че плацентата е на 1,2-ра степен на зрялост?
!

. Оправно бебе от малко - такова желание имаше да излиза, а после веднага като го сложих на гърдата засука яко. С баткото видях голям зор в това отношение. 
. А сега не се отделя от Вики. Участва актино в кърменето, преспиването, повиването и т. н. Абе изобщо вре се навсякъде и ми пречи повече, отколкото да помага, ама така е - да ми е жив и здрав 
,или докато се регулира кърмата,и бебо започне да се засища за по-дълго???Ох,много сложно ми се вижда това нещо-кърменето
. Аз до сега бях на разходка, та сега малко ме наболява коремче
и нещо ми е кофти. Знаете ли? Може да ви прозвучи смешно, но аз всяка вечер като си легна и си мисля, че ще е "ТАЗИ ВЕЧЕР", преглеждам си багажа за болницата, лягам
.......така до сутринта......тогава започвам да се ослушвам за болки....хм,сигурно всички сме така. Това чакане ме измъчва, а и след днешния ден...колко мами имаме, направо супер
.
.
Ще хапва по малко, ще се засища и скоро пак ще е гладничко, но нещата се оправят с времето.

А когато се чух с Макси след секциото... беше толкова изморена и сподели, че си я боли.
Вчера пак ми каза, че боли и т.н. (въпреки че беше ужасно щастлива след първото си успешно кърмене с коластра. 
А нашият тати няма да има време да ми обяснява и помага, че да се захвана...ама в краен случай...
. Да ми е жив и здрав и скоро дано го зарадвам с подаръче