След ден, два, три- ЮЛСКОТО си бебе ще гушкаш ти!

• 16 618
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте, мами!

Нощес към 1 часа мама dreamy_wolrd е родила 2 момченца. Бебоците тежат 2.700 и 3.000. Раждането е минало добре и очакваме скоро новини от самата мама Веси  Hug

Последна редакция: сб, 08 юли 2006, 15:29 от kami_bami

# 121
  • Варна
 newsm44ихааааааааа Браво ма Dreamy_world newsm44да са им живи и здрави големите бебоци само радост и щастие да им носят
 smile3504 smile3504

# 122
Браво на мама dreamy_wolrd за големите бебоци.Да са живи и здрави,за радост на мама и тате!

# 123
Урааааа! Най-после се родиха единствените ни близначета в отбора! Честита двойна радост на мама и тати! Да качат скоро снимки да се радваме на малките сладури!

Наде, наистина нямам нищо против, обаче... и ти не се бави дълго, щото като тебе втора няма и едва ли ще се справя чак така. Но поне да позакърпим положението все ще успеем. ooooh!

# 124
Честити бебчета на мама Варвара, Sugar Lady и мама didikapan! Да им растат хубави, весели и засмени!!!

Само да допълня, че бебчовците на мама Dreamy_world се казват Любомир и Николай. Да са й живи и здрави малките хубавци!

Последна редакция: сб, 08 юли 2006, 17:42 от pearly

# 125
  • на правилното място, в точното време
  Леле, бебоците се раждат с главоломна скорост!
  Честито на мамите Sunnycat, Рени, Varvara, didkapan и Sugar Lady! На мама Dreamy_world поздравления за тези големи мъже! Много здраве и усмивки да ви носят прекрасните същества, на които сте дарили живот!
  Не се страхувайте от кърменето. Както Асинка е писала иска се само търпение и е много важно хората, около вас да ви подкрепят и да ви помагат. Сами е трудно и да се справите и да се мотивирате. Ние вече се храним почти нормално. Снощи дори се хранихме през 2часа и половина, което е направо суперско. Не като през половин час или през час.
  Успех мамета!!!Вие сте мъжки момичета и ще се справите! newsm10 Изкарахте геройски бременностите си, справихте се с раждането на прекрасни бебчета, сега едно кърмене ли ще ви се опре.
  Много целувки на всички от нас и леко раждане на тези които са 2в 1. Ели и Ивка, радвам се,че с вас нещата са се наредили по възможно най-добрия начин!!! Успех, милички!

# 126
  • Стара Загора
Честито на всички нови мамчета!!Да са им живи и здрави бебоците!!!
Вчера бях на частна консултация-бебо е 3,900 и 53 см  Shocked ,а разкритие никакво нито някакъв друг признак за раждане!!Докторката каза че май ще преносвам и ако е така бебо ще е към 4.400.И по този случай в сряда ще влизам в болница за изследвания за секцио,за да се презастраховаме ако се наложи!Какви изследвания се правят някои знае ли?Хич не ми се влиза в болницата ама щом е за доброто на бебо,пък и за мое...

# 127
ЧЕСТИТО НА МАМА Dreamy_world , ГЕРОИНЯ Е ТЯ С ТЕЗИ ГОЛЕМИ МЪЖАГИ. ДА СИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!. Иначе и аз като jorjito съм купила май само бодинца за бебо и комлекти с ританки и блузки с дълъг ръкав, но много тънички.
Дали днес ще има още изненади...? mamma

# 128
 newsm05 newsm05 newsm30 newsm30  ylinfant  ylinfant stork-boy stork-boy
Честито на Dreamy World За прекрасните големи смели момченца!Да са им живи и здрави двечките и много да радват мама и тати!
Е супер не едно, а две бебенца!Желая им много търпение в отглеждането им и дано са си кротки и послушни за радост на мама и тати!Мале две бебчета! newsm32 newsm32 twin_neutral feeding feeding smile3501
Анякой знае ли дали е било нормално раждане или секцио,по принцип нали близнаците са секцио!Ако е нормално браво на мама!  bouquet

# 129
Ravia, щях да ти звъня днес, но все се притеснявам да не улуча неподходящ момент. Кажи, моля те, какво имаше предвид като каза, че пазите малката по време на разходка понеже има жълтеница????? Питам, щото ние още сме жълти и вече почнах сериозно да се притеснявам, а от утре мисля да направим първата разходка с количка. Нещо по-специално ли трябва да предприема???

Целувки на всички!   bouquet

# 130
Браво на Dreamy World!!! Да са и живи здрави Николай и Любомир! А тя е такава героиня! Да е много щастлива и да им се радва!

# 131
  • София
 Рени, varvara, Sunnycat, didkapan, Sugar Lady,
ЧЕСТИТО МИЛИ МАМИНКИ! ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ!

Толкова много ви се радвам! Желая ви от все сърце всичкото щастие! и... както и преди пожелах...гушкайте ги миньончетата и ги гледкайте в очичките...
оле колко се вълнувам за вас...
На нас днес ни потвърдиха, че във вторник ни изписват...така че ще имаме образно казано рожден ден заедно с рожденния ден на Сиянка на мама Асинка...
вече място не си намирам от нетърпение...днес си видях пак гъбката и... защо ли се опитвам да го опиша, като чувството няма равно...
стискам ви палци непрекъснато милички...с вас съм!
ама не пишете по толкова тона, че не успявам да изчета...
хубав ден и...умната Joy

# 132
Dreamy World, Reni, Sugar Lady, Varvara, Didkapan, Sunny cat, да са ви много здрави и честити бебенцата!  ylinfant 1crib  bigdance2
Дано не изпускам някоя мама, ако е така, моля да ме извини!
Кети, колко много сте пораснали! И как се радвам, че вече всичко е ок и си още по-слънчево усмихната! Two Hearts
Jam, поздравления, че и ти вече спокойно гушкаш бебенце. newsm32
Мами, чувствам се на светлинни години от вас, много ми е странно, а след няма и седмица и аз трябва да си гушна моята бебка.
Много целувки на всички и плодоносни дъждове!

# 133
Честито на Dreamy World,браво за големите мъже!Да са живи и здрави гордостта на мама и татко!
Асинка,мерси за обяснението   bouquet
Целувки на всички малки дупенца  Heart Eyes

# 134
Red-heart, значи аз си направих сама всички изследвания за секциото и сега няма да ми се наложи да влизам по-рано и да лежа в болница. Ония гадове, за които не ща да си спомням, ми дадоха списъче. В Шейново потвърдиха, че това е достатъчно + обменната карта, където има описани резултати и от други тестове през бременността, но те не са специално за секцио.
Значи правих следните (трябва да са относително скорошни, разбирай правени след 37 седмица):
1)ПКК
2)кръвна захар
3)уреа
4)креатинин
4)общ белтък
5)албумин
6)SGOT, SGPT
7)фибриноген
8 )протромбиново време - IRN и %
9)време кървене
10)време съсирване
11)електролити - натрий и калий
Това са кръвни тестове. Пуснах и една по-актуална урина за общо хим. изследване и седимент, както и за белтък. Направих и ЕКГ и с нея консултация с кардиолог. Консултации са необходими и с анестезиолог и алерголог и по тяхна преценка могат да се направят още изследвания (при мен не беше необходимо).
За всичко това едва ли ще те държат в болницата повече от 3 дни. Вариант е да си ги направиш сама, за да не лежиш, но ако не си била вече хоспитализирана, е добре да влезеш да видиш какво е, що е. При приемането стресът за мен беше много голям и се радвам, че го изживях в 7ми месец. Сега ми е притръпнало и обстановката хич не ме впечатлява, нито плаши.
Успех!
А, и защо големият плод сам по себе си да е основание за секцио?! Не е така, освен ако нямаш скелетни особености, които да го налагат. Не се хващайте на глупости, сладурки!  Naughty
Лека нощ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт