След ден, два, три- ЮЛСКОТО си бебе ще гушкаш ти!

• 16 403
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТО НА SHUGAR LADY , ЗА ГОЛЯМАТА МОМА КОЯТО СИ ИМА. Понеже сме при един и същ лекар с нея ,преди малко разбрах , че се е поизмъчила доста - горката.Много се радвам за добрите новини днес в нашата темичка. sohappy dancing

# 91
Честита мома на Sugar Lady! Да и е жива и здрава и много да я радва!

На мама пожелавам бързо възстановяване и скоро да се гушкат с малката принцеса в къщи Hug  bouquet

# 92
Честито момиченце на Sugar Lady! Да е здрава и весела за радост на мама и татко! party006

Sugar Lady, желая ти бързо възстановяване!

# 93
  • някъде
Честити бебоци на Варвара и на Шугър лейди!  Hug Да са ви живи, здрави и послушни!!!  bouquet

# 94
Честито бебе Виктор на Варвара!

Честито бебе Дамяна на мама sugar lady!

Да са живи и здрави малките душички! Много да слушкат и радват родителите си!

Dreamy_world, леко раждане! Явно ще е много скоро. Стискам ти здраво палци. Ти си герой, 38 седмица за близнаци е постижение.

venka, добавих те към списъка.

Иве, браво! Вече спокойно си чакай датата!

Ох, на мен днес ми казаха, че моето бебе е на стартова позиция и е много голямо. Главата му е над 10 см, теглото около 3900г. Имам редовни контракции, при това с по 3 таблетки магнезий на ден. Казаха ми, че едва ли ще достигнем термина, но май така е по- добре при тези размери.

# 95
Леле, Наде много голямо- браво.Казват, че такива бебета изглеждат като големички. Благодря ,че ме добави. Heart Eyeslovekiss

# 96
Честито на СЛАДКАТА НИ ЛЕЙДИ,да е жива и здрава малката ДАМЯНА,весело и безгрижно детство.Много голяма момата-браво ЛЕЙДИ   bouquet
Иве,радвам се,че всичко си оправила,и вече можеш да се насладиш спокойно на остатъка от бременнстта!И да знаеш,винаги ти чета постовете,въпреки,че са дълги са много увлекателни,ясни и подредени.
Равиа,и аз благодаря за разяснението,както и на Пърли,че сподели с нас как се справят с Калоян   bouquet
Наде,след като сте толкова големи,ще продължиш ли с приема на магнезий?Явно вече можете да се раждате спокойно.
Лека и спокойна вечер на всички.И целувки на всички малки дупенца  Heart Eyes

# 97
popova, ами той този магнезий явно само на психиката ми действа, кара ме да си мисля, че има време до раждането. А контракциите изобщо не му обръщат внимание.  Joy Ще го спирам, няма защо да се дърпам вече.   hahaha

# 98
Честита бебка Дамяна на мама Sugar Lady.Да е хубава,засмяна,за радост и гордост на татко и мама.

# 99
НА 06.07.2006 МАМА didkapan ЗАРАДВА С ПРЕКРАСНО МОМИЧЕНЦЕ БЕЛОСЛАВА. СЛЕД БЪРЗО И УСПЕШНО СЕКЦИО В АГ БОЛНИЦА ВАРНА БЕЛОСЛАВА ПРОПЛАКА ЗА ПАРВИ ПЪТ В 10.10 ЧАСА.

# 100
Само да се обърна и ...хоп...още едно бебче...Честита бебка Белослава и на мама didkapan,да расте,да слушка и да папка много. newsm51 newsm51

# 101
Честито на всички обебили се мамчета! Пожелавам им много радост с бебките и бебоците и бързо възстановяване!
Темпото се ускори и нещо не можах да хвана края и да поздравя всяка мама поотделно... Embarassed

# 102
  • Варна
днес и аз изтървах края на новите мами.дано да не пропусна някоя
Честито бебе Виктор на мама Varvara
Честита бебка Дамяна на мама Sugar lady
Честита бебка Белослава на мама Didkapan

Да са ви живи и здрави бебенцата много радост и щастие да ви носят. newsm63
На мамите бързо възстановяване
Dreamy world желая ти леко раждане.  bouquetи бързо да се връщаш да разказваш
лелеееее Наде ама много сте големи newsm78.пупу
Иве,доста нерви си строшила,но вече всичка е наред така че спокойно се наслаждавай на дните до раждането smile3525
хайде мами,коя е следващата?

# 103
Боже, с каква главоломна скорост се множим!

Честити малки сладки рожби на Sunnycat, Рени, Varvara, didkapan и Sugar Lady!!! Да са ви живи, здрави, послушни и честити! Късмет и успехи да ги следват навсякъде по бъдния им път!!!

Покрай нас нищо ново засега.
Dreamy, на теб успешно, бързо и безболезнено раждане ти желая!!!
Venka, добре дошла в отбора!
Момичета, и аз започнах много да се притеснявам за Delux, никой ли няма връзка с нея? Sad

# 104
Юлските бебета валят! Да са живи и здрави и тези на Varvara, Didkapan i Sugar Lady!!!
Аз май ще си изчакам другата седмица Joy

Общи условия

Активация на акаунт