След ден, два, три- ЮЛСКОТО си бебе ще гушкаш ти!

• 16 392
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА МАМА РЕНИ!!! СКОРОШНО ИЗПИСВАНЕ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО НА МАЛКИЯ ЮНАК!!!  smile3525

# 76
Честита рожба на мама Рени!!! Нека Галин да расте голям, чаровен и послушен и да направи мама и тати много, много щастливи!

Dreamy_world, леко раждане, скъпа и съвсем скоро да гушкаш двамата сладурковци!

# 77
Да ви кажа за нашия мишок - нашето пъпче падна още във вторник. Преди да падне мъжи слагаше 1 стерилна марля на пъпа и го повдигаше през коремчето. След като падна - цопваме му крачетата във ваничката, аз го държа за ръчичка, щото много се плаши още, свекърва ми го хваща през гърдичките и го върти напред-назад. Много опитна стана вече.  Wink Няма нищо сложно!

За козметиката - сапунче на Клоран (въобще не изсушава кожата), олио на Мустела, Пенатен крем против подсичане, 95 градусов спирт за пъпчето, физиологичен разтвор за нослето, преварена вода за очичките. Памперси и мокри кърпички на Либеро - много съм доволна.

Преди час направихме първото излизане в двора за ужас на свекърва ми  Grinning Беби заспа на секундата и още не се е събудил, а е време за папуту.  Rolling Eyes Ама няма да го будя...

Единствен зор виждам с храненето. Нямаме режим засега. Той заспива на гърдата ми колкото и да е гладен и почваме една борба по събуждане, в която винаги аз губя  ooooh! Така се получава, че всеки час се храним и той пак е гладен.. ама... ужас.. Добре че Лъвичка и Асето ми позволяват нон-стоп да им досаждам и да им рева. Големи драми правя, вервайте ми!!!  #Crazy

Това е засега.. Целувки и всичко най-бебешко за вас, бременлийки!   bouquet

# 78
ДНЕС 07.07.2006Г. СЕ РОДИ БЕБЕ ВИКТОР НА МАМА ВАРВАРА!
ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ВИКИ, КОЙТО ТЕЖИ 3.600КГ. И Е 50СМ.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 79
Честито на ВАРВАРА,да е жив и здрав ВИКТОР,безгрижно детство и много да слушка мам и тати!   bouquet   bouquet   bouquet

# 80
Ехаа,честит бебok на мама Варвара,да е жив и здрав,много послушeн и красив!!!

# 81
Здрасти от мен....пак! Вече изпуснах края на кои мами съм честитила и на кои не. За Рени съм сигурна, че не знаех, че е родила, значи не съм й честитила, както и на всички след нея, ама кой друг съм пропуснала... newsm78 Извинявам се официално, ако някой не е получил от мен личен поздрав.
Радвам се на всички нови бебки, желая им здраве, да растат послушни и много умни, а на майките единствено желая бързо възстановяване, спокойствие и силна воля, другите неща сами се нареждат. Прегръщам и целувам всички малки буби и смелите им мами!  Heart Eyes

Аз за пореден път бях пратена в джаза от "моите" (кавичките не са случайни) докс, които явно са толкова алчни, че не могат да се разберат кой, какво, как и накрая мен  ме ползват за разменна монета в техните битки, играят си с моето здраве и това на детето ми. Меко казано съм разочарована. И колкото и да е странно Синеоче-мило цвете се оказа права. Не е необходимо да даваш никому нищо и пак ще получиш грижи и понякога по-добри. Защо го твърдя?! Ами след като едва ли не разплакана си тръгнах снощи от Окръжна, със свито сърце, че в понеделник влизам, но никой нищо не ми казва, потвърждава, няма точна дата за секцио, никакви изследвания не искат да ми пускат, сама си ги направих, включително ми искаха писмена консултация с анестезиолог сама да си направя, абе само дето не поискаха сама да се оперирам накрая... Та много ми беше потиснато и нашият тати ми вика какво съм се хванала за тия при толкова болници, не ме разбирал. И аз цяла нощ мисля и премислям и си викам каквото и да е, днес отивам в Шейново. Отивам там и д-р Ковачева на смяна. Идва при мен жената, пита ме за какво чакам, обяснявам й, показвам си купищата изследвания (вкл. и тези за операция, които следва болницата да прави), мнението за секцио, талони, обменни карти, какво ли не. И тя милата (по онова предаване ми се стори много нелюбезна, ама е много точна на живо) ми вика: ей сега ще дойде акушер да ви качи горе за преглед и да ви дадем дата за планово секцио. Качвам се горе и мисля вече да я уговарям да съм при нея (срещу плащане), а тя сама ми обяснява, че като здравно осигурена изследванията ми се полагат, но щом си ги имам да не влизам по-рано, ми ден преди датата. И все това здравноосигурена повтаряше... Имаше и други докс в стаята и не вървеше да уговарям нищо. Съвсем се притесних и си викам, че и тук го ударих на камък, ама след прегледа тя ми пише мнение за планово секцио, избираме дата и какво мислите...тя ще ми води секциото заедно с Благословова, които и двете се славят като супер добри. И никой не говори за плащане, само документите по ЗК да съм си носила. Не повярвах на очите и ушите си!!! И да ви кажа не повдигнах повече никакви теми за никакви пари. Живот и здраве всичко да е наред, ще им се отблагодаря подобаващо, но никакви вече такива предварителни уговорки, щото ето какво стана с Окръжна (и не само с мен там, ми и с Макси и явно много други опарили се...).

И така актуалното инфо към момента около мен е, че беба е 3.110 кг, зряла, готова да се ражда, но пък околоплодните води са много и бистри, плацентата все още млада (1ва степен зрялост) и няма видима причина да я караме да излиза така рано. Бебетата в рода на мъжа ми и в нашия род все са над 4 кг (с изключение на мен, щот съм недоносче) , така че ми казаха, че ще си я чакаме да си расте. Въпреки контракциите няма основание да се вярва, че скоро ще раждам, просто аз от 7ми месец съм така и с 2 см разкритие, тъй че... Решихме да чакаме максимално близо до термин (а той е чааак 28.07) и определихме дата 21.07. Д-р Ковачева първо предложи на 22.07 в събота, което е моят рожден ден, но после вика събота, заспал ден, това-онова, аз да реша и аз прецених, че е добре детето да си има свой ден-ден, а мама неин, тъй че тя остана за 21.07.

Обобщено: ще раждам секцио в Шейново при д-р Ковачева на 21.07.06, живот и здраве. И дано Господ е с нас с бебока, че така ми е отпаднало от обикаляне и нерви през последните две седмици. Имам чувството, че съм носила планина на раменете си. Сега ми поолекна. Стискайте ми палци вече да няма "ама...обаче...но...". То няма как да има, щото вече съм записана в плановия дневник за секцио и връщане назад...йок, но след толкова перипети не смея да се отпусна....

Имам още две седмици да влизам в страхотните ни темички (Наде, номер едно си!!!) и да гледам новите бебки в албумчето. Сигурно ще съм една от последните родили и дотогава ще изплача реки от щастливи сълзи за вас и вашите мъници. Много ви се радвам, милички, стискам ви плаци на всички и Бог да е с нас! Praynig

Извинявайте, че винаги пиша така дълго...професионална деформация... Embarassed Няма да се сърдя и да не ме четете... изцяло, важното е, че аз ви чета, че ви има и сте страхотни!  Heart Eyes

# 82
Ивелинче, мога да кажа само едно - Господ си знае работата Hug Таз Окръжна хич не ми е по сърце, не, че мра за Шейново, ама там поне ги знаем. И политиката на болницата знаем, и че може да се пребориш с персонала също знаем... Друго си е на познато място, дет се вика Wink

# 83
ЧЕСТИТИ ЮНАЦИ на мама ВАРВАРА И на мама РЕНИ и на техните татковци!!! Много да ви радват и да растат здрави и щастливи!!!  bouquet

ЧЕСТИТО и на всички скоро обебели се майчета! Да са ви живи и здрави малките съкровища!

Аз вчера бях на консултация и гледахме бебчо, добре е и е в стартова позиция Laughing, но все още има време и се надявам да не бърза, че има още до термина. Тежи около 3000 гр, а главичката му е 91 мм. За сега си ритка често, явно вече му е тясно Grinning
Утре ще ходим на пазар с татито за легълце и разни други неща, че вече няма време. И дано да успеем да се наредим вкъщи скоро, че след преместването още е една бъркотия Sad Другата седмица майка ми ще дойде за малко помощ и се надявам да сме готови скоро Grinning

IvelinaM мился, че си постъпила много разумно и наистина човек понякога без уговорки попада на много по-човечни хора и добри професионалисти. Стискам палци всичко да е наред. Аз също ще раждам в Шейново без уговорка с лекар, само с една акушерка съм говорила и дано Госпос е с нас и всичко да мине добре! Praynig

Лек ден на всички! Леко раждане на всички, които са тръгнали към болницата! 

# 84
Два дена човек да няма нет и гледай какво става............. Wink

За да не пропусна някой искам да честитя на всички новообебили се мами Hug

Да са ви живи и здрави бебоците! Да растат здрави,щастливи и умни за радост на всички около тях и да имат най-безгрижното детство!

За протокола набързо Wink Ние с беба сме добре засега.След няколкото дни на контракции сега сме в затишие.В срда бях на ЖК и казаха,че засега всичко е ОК и всичките ми контракции и леки болежки са в реда на нещата. Бебка е 2600 засега. Вече е слязла долу но не се е наместила съвсем."Имало още какво да се желае" както се изказаха. Прегледаха ме за всеки случай,но ми казаха,че съм много далече от истината Simple Smile
Единственото,с което леко ме притесниха, е че сигурно ще родя по-трудно,защото съм била много тясна Embarassed

Знам,че нито съм първата,нито последната,но се надявам всичко да мине нормално скоро да си гушкам мойта дребка Hug

Това е засега от нас . Поздрави и целувки на всички мами 2 в 1 и на всички,които са вече 1+1 Wink

Стискам палци на всички запътили се да раждат  Praynig

# 85
Честито на Варвара!Да им е жив и здрав Виктор и много да ги радва!

Ивелина като прочетох поста ти (На един дъх) и си отдъхнах!Направо ми напомни за мен самата преди няколко дена!И на мен така ми олекна както се бях притеснила,и най неочаквано идва от някъде успокоението!Той господ си знае работата,хората не напразно са го казали!
И аз след сумати хвърлени пари и уговорки,най- накрая смених и доктор и болница и всичко, и сега съм много по- спокойна!Ще си дам пари, но след това и ще е от благодарност а не заради-"  че това си било ангажимент,ми чакай да видя датата,ми то 300 лв"  айсектир!
Имаме си направления имаме си глави на раменете,защо да се оставяме да ни бъзикат!
Поздравления че всичко си оправила и то сама и успех!  bouquet

Равия голямо мерси за разясненията!  bouquet
Поздрави на всички ви!

# 86
Честито бебе Виктор на мама Варвара и на таткото! Да расте здрав, умен и весел юнак!
 baloni baloni baloni

Ели и Ивелина, направо ви завиждам. Аз все още не съм избрала къде да раждам - тук или във Варна, естествено раждане или секцио, ако е тук при кого и т.н. Направо ще се побъркам вече. Днес пак бях на преглед, доктотора каза, че тазът ми бил нормален и бебето не било много голямо и според него щяло лесно да се роди. С изненада научих, че слагали епидурална упойка, ако пожелаеш, но понеже не съм чувала някой друг да е раждал с такава в нашия град малко ме е страх. От друга страна знам колко боли без упойка, от операция също ме е страх...  Постоянно за това раждане си мисля, дори не мога да спя вече и направо нищо не знам.
Иначе бебето е добре и в понеделник пак сме на преглед, дано до тогава да измислим нещо.

Поздрави на всички мами и бебета! Sunglasses

# 87
Явно не само на мен се е случило да се ядосвам с лекари.Както Ивето,а сега разбирам че и Ели са си имали такива ядове,така и аз бях (до скоро).Но да се надяваме , че вече всичко сме уредили и по-спокойно можем да си чакаме бебчетата.  baby_neutral
А сега да не прпусна огромната радост на мама ВарвараДа и е много здраво и послушно малкото мишленце,а тя да се оправя по-бързо и да се пребират в къщи, за да се гуууушкаааат мноооогооо!!!!! married  party006  party006  party006

# 88
  • Ямбол
Здравейте!
Влизам да ви съобщя, че Sugar Lady има момиченце! 
Казва се Дамяна - 4120 кг.След дълги, дълги мъки се наложило да направят секцио.
Да е жива и здрава Дамяна! А на мама пожелавам бързо възстановяване!

# 89
  • София
ЧЕСТИТИО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ- НА РЕНКАТА, И НА ВАРВАРА, АКО ИЗПУСКАМ НЯКОЯ (ИЗВИНЕТЕ), ДА СА ВИ ЖИВИЧКИ И ЗДРАВИЧКИ И МНОГО ПОСЛУШНИШКИ БЕБЕНЦАТА  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт