След ден, два, три- ЮЛСКОТО си бебе ще гушкаш ти!

• 16 585
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Привет мили мами! Hug

Честито на новообебилите се мами и добре дошли на всички нови майчета,които вече гушкат в къщи малките си съкровища! Hug На всички ви желая най-невероятните мигове с вашите бебоци,защото те са всичко.

uraАсинка, да ти е жива и здрава малката сладка принцеса.   bigdance2Много да те радва и слуша и да има най-невероятното детство.
  Party TimeА на теб мога да пожелая да продължаваш да бъдеш все така мила,усмихната и всеотдайна към всички Hug Heart Eyes newsm51

# 226
Здравейте мамчета и от нас в къщи!
Jorito,дано не съм закъсняла с информацията относно раждането...Както вече писах случайно се оказахме с Талия в една стая и бебоците но са с един час разлика.Всъшност това беше единственото хубаво нешо от целия кошмарен престой в прехваления Майчин дом.Уж частна клиника,уж не знам си какво,а не можете да си представите каво отвратителн отношение получихме #2gunfire Единствено на висота беше екипът,който ме изражда и до тук.Акушерките и санитарките през цялото време правеха намеци да им дадем нещо допълнително.Дори едната сутрин,като се събудих цялата в кървища и помолих да ми сменят чаршафите,чух как акушерките си говорят в коридора,че санитарките вземали по 400 лв заплата и затова те трябва да свършат това.И така..оставиха ме 2 часа до дневната смяна ,когато идват санитарките #Cussing outНе стига,че сме им платили по 800 лв,че и допълнително си искат за повече внимание.Тая държава наистина няма оправия!!!!111Друга пък акушерка направо започна да ни занимава с безпаричието си и как й трябвали едни 3000 лв за ремонт;)дА СЕ СМЕЕШ ЛИ.ДА ПЛАЧЕШ ЛИ/!
Искам да попитам по-опитните мами дали е нормално бебето да се буди нощем и просто да си стои така?Не иска нито да суче,нито вода,просто си будува и скимти от време на време.
Равия,как оправихте жълтеницата,че и ние имаме доста?
На необебилите се мами успех и не разчитайте,че болките ще ви покажат ,че родовата дейност започва.Аз бях с планирано секцио за 07.07,но миналия вторник сутринта докато се къпех случаино се загледах в пода и видях едва забележима нишка кръв.Нямах никакви,ама абсолютно никакви болки.Като отидох на лекар имах 1 см разкритие,а само 3 часа след това цели 5!Не са текли нито води,нито нищо.Дори,докато чаках раждането на мама Талия да свърши,за да ме започнат и мен,щях да си хвана пътя по едно време;)

# 227
Aсе, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА !    ura  Много да ви е послушна сладурката.
НАН аз съм същата работа със сядането.Слагай компресчета с тетра  Hug

Наде сложила съм снимки на бебока  Joy
За раждането без упойка-не е толкова страшно, колкото е стресиращо като се наложи шев и кройка.
На мен това ми е най-гадната част.

ЧЕСТИТО И НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА НОВООБЕБИЛИТЕ СЕ!

Ние имахме проблем с кърменето защото зърната ми се оказаха неподходящи.Но го решихме.На всички които не успяват препоръчвам силиконовите зърна на Чико  Hug

Равия ние също даваме глюкоза 5%.Изписаха ни я по 200мл дневно за жълтеничката.Ама ние не даваме толкова много.
Иначе вода-не.Глюкоза казаха вместо вода,а след някои друг ден заместваме с чайчето на Хип.  Flutter

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 16:25 от Ренито

# 228
  • Варна
Tizija здравей!
Искам да те попитам на кой ден от секциото ви изписаха? Аз трябва да вляза утре за изследвания в  АГ болница, а секциото ще ми е в четвъртък, но преди малко ми се обади доктора, че на ВИП етажа няма места и утре сутрин само ще ми направят изследванията, а ще ме приемат вечерта като се освободи стая. И сега ми е едно чоглаво, ако не се освободи какво ще правя /не ми стигат другите притеснения/. На мен също ми е неприятен престоя в болницата и си помислих, че ако не достигат стаите може и по-бързо да изписват, а не чак на 7я ден.
Разкажи моля те, ако имаш време с каква упойка ражда и след колко време ти дадоха бебенцето, кога стана от леглото...
Желая ти много хубови мигове с  smile3504.

# 229
Наде поздравявам те за първата ни страничка  Hug  Златна си.  smile3501

# 230
Рени, бебетата са готини, затова става красиво!!! 
newsm44 newsm10 newsm03 smile3501

# 231
Jorito,дано не съм закъсняла с информацията относно раждането...Както вече писах случайно се оказахме с Талия в една стая и бебоците но са с един час разлика.Всъшност това беше единственото хубаво нешо от целия кошмарен престой в прехваления Майчин дом.Уж частна клиника,уж не знам си какво,а не можете да си представите каво отвратителн отношение получихме #2gunfire Единствено на висота беше екипът,който ме изражда и до тук.Акушерките и санитарките през цялото време правеха намеци да им дадем нещо допълнително.Дори едната сутрин,като се събудих цялата в кървища и помолих да ми сменят чаршафите,чух как акушерките си говорят в коридора,че санитарките вземали по 400 лв заплата и затова те трябва да свършат това.И така..оставиха ме 2 часа до дневната смяна ,когато идват санитарките #Cussing outНе стига,че сме им платили по 800 лв,че и допълнително си искат за повече внимание.Тая държава наистина няма оправия!!!!111Друга пък акушерка направо започна да ни занимава с безпаричието си и как й трябвали едни 3000 лв за ремонт;)дА СЕ СМЕЕШ ЛИ.ДА ПЛАЧЕШ ЛИ/!

Tizija добре че сподели тези неща тук. Аз преди 2 години раждах в Майчин дом и нямаше нищо от това което разказваш, шокирана съм даже. Сега пак ще раждам там. Знаеш ли, аз мисля, че нещата не трябва да остават така. Познавам който трябва в тази клиника и ако ми позволиш мога да се опитам да предам това което си написала и те да си решат дали да вземат мерки относно поведението на обслужващия персонал. Мисля, че ако ръководството разбере за това на акушерките ще им се види тясно отделението. Аз лично смятам, че щом плащаме достатъчно скъпи такси там, можем най-спокойно да си изискваме качествено обслужване. Честно казано не бих позволила подобни неща и ако мен смятат да ме занимават с проблемите си, просто ще се разприказвам. Така че направи ми знак ако си съгласна да те цитирам, така или иначе си анонимна, не е нужно да се представяш, но просто мога да информирам, който трябва за нещата които разказваш. Пиши ми на лични ако искаш да добавиш подробности.

# 232

Аз преди 2 години раждах в Майчин дом и нямаше нищо от това което разказваш, шокирана съм даже.

ХМ... И аз съм изненадана от това, което казва Тиция! И аз бях доволна и то именно заради отношението и затова, че никои нищо не иска от теб и не те товари с глупости... Иначе се губи смисъла! Ще видим аз с какво ще се сблъскам... Аз в четвъртък отивам да раждам там, а утре ще ми правят тестове за упойки т.п.
Ох, с мен става нещо странно - колкото повече наближава, толкова повече се успокоявам и се вълнувам все по-малко, по-скоро съм станала някаква сериозна Simple Smile
А тази вечер съм поканила приятелите си на нещо като изпращане!
Пожелавам на всички лека вечер, а на малкоте бебоци да слушкат и да папкат:)

# 233
Днес ни изписаха и сме много щастливи и послушни   baby_neutral
[size]
Благодаря на всички за пожеланията [size]!
[/size]
Честити бебчета на всички мамчета, които са родили през периода на липсата ми (не ми е останало време да чета).
[/size][/size]
Утре обещавам да разкажа подробности.

Наде, татито от радост е забравил да пише за мерките  Laughing, та Белослава се роди 3,350 кг, 51 см.

# 234
Честити нови бебчета и добре дошли на всички завърнали се мамета!
[/color][/b]

ЧРД на голямата кукла Сияна!

Ние днес бяхме на първа консултация - качили сме с около 200 гр и получихме похвала.. обаче педито ме сецна, че бебко не се наяждал  добре от мен и за да не ми намелее кърмата, трябвало да се доизцеждам и да му давам изцеденото. Вече ще се побъркам тотално с това хранене. Свекърва ми само ме дебне и засича в колко съм го взела, в колко е заспал, в колко уж се е наял и още повече ме стресира. Отрязах я на няколко пъти, но никаква файда! Тъкмо се бях посъвзела за няколко дни и си мислих, че вече съм приключила с ревовете и сега хайде хоп наново.  Cry
Отгоре на всичко преди малко за първи път изпитах ревност от свекърва ми. Тя държеше беби, а аз държах шишето с изцеденото мляко и го хранех, а той беше вперил поглед в нея! Полудях! Взех й го от ръцете и си го гушнах, а той въобще не ме погледна!  newsm78 Дали вече не ме обича??  #Crazy Егати тъпия въпрос, ама.... Имам чувството, че тя иска да го обсеби! Вчера излизаме с количката и тя буквално ми я отмъкна от ръцете и въобще не ми даде да я бутам. Всяка вечер държи тя да го къпе и само като проплаче, като орлица се впуска да го гушне и да го успокоява. Иде ми да я застрелям!

Те тва е... полудявам си усилено!

Фионка, какво става със столчето? Няма ли вече да го переш?  Wink

Целувки на всички!

# 235
didkapan, добре дошла отново при нас. Целувки за Белослава!

pearly, какво става с Максин, не ги ли изписаха вече?

А ти стига рева, гледай по- спокойно на нещата.  Hug Не си струва да си тровиш нервите за такива работи. Таткото ви няма ли възможност да се включва в помагането? Така ще остане по- малко поле за действие на бабата.  Peace

Pingwina, успех и леко раждане, ще чакаме новини на 13- ти.

# 236
АЙДЕ ПАК ЧЕСТИТКИ ОТ МЕН НА НОВИТЕ МАМИТА И ТАТИТА  bouquet
ама наистина валят тези бебешори, вече съвсем им изтървах списъка Joy

АСИ, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА, ДА ВИ Е ЗДРАВА И ПАЛАВА smile3510
ВЕСЕЛ КУПОН ДНЕС  happy bd baloni

ПИНГВИНКА, стискам палци за четвъртък, късмет  bouquet

пп. на ВИП-а в АГ Варна нямало места Shocked Shocked Shocked
какво ще ме правят ако им се появя внезапно тия дни ми е интересно newsm78 #Crazy

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 19:47 от ивИчка

# 237
Здравейте мили маминки  Hug
Добре дошли на всички нови майчета   bouquet На всичи ви желая кураж и колкото се може по-скоро да свикнете с малките сладурчета.
Иве,Ели,Пърли,как така не можете да се оправяте с бабите....ааа,я го давайте по-спокойно и не си го слагайте присърце!Вие сте майките и никой друг не може по-добре от вас да се грижи за бебоците ви.Може да не го разбирам,защото не съм се сблъскала с подобен проблем,но ако ми се наложи ще си поставя правилата!
Пърли,миличка как да не те обича,та ти си всичко за него  baby_neutral .Моля те без такива мисли и повече недей да плачеш!
Асинка,да ти е жива и здрава рожденничката.Пожелавам на малката кукла Сиана,да е здрава,безгрижно детство и да е най-голямата радост на мама и татко.
Фионче,стига с тези фалшифи тревоги,хайде и ти ни зарадвай  baby_neutral Я сподели в коя болница мислиш да раждаш?
И аз какво ли не,не правя,но няма резултат.Ананас ям,по стълбите пеша се качвам,разходки по няколко часа правя,ноооо......нищичко  Crazy
Стискам палци на всички който са се запътили да раждат.
И ако не съм честитила на някоя мама,да ме извини.....Казвам честито на всички новообебили се мами,само хубави мигове с малките слънчица  Heart Eyes
Лека вечер,и много целувки по всички малки дупенца  Heart Eyes

# 238
  • somewhere over the rainbow
Рени,ама ти от шевове ли не можеш да сядаш или има и нещо друго? Щото аз имам хемороиди...вътрешни...май Sick Ако има някой на моя хал,да се обажда.
Иначе за раждането без упойка кво да ви кажа newsm78 Ако кажа че не боли,ще излъжа. Но всичко минава и се забравя и остава само малкото съкровище и радостта. Така че неродилите-СМЕЛО НАПРЕД! Само да кажа че съм много доволна от родилното в Карлово. Срещу 5 лв на вечер бях във ВИП стая и съм очарована от обстановката и отношението на всички/без да давам 1 ст отгоре/. Хиляди благодарности на целия персонал!!!
Това е от мен.отивам да лягам,че след малко принцесата ще се събуди да се храним.

# 239
  • somewhere over the rainbow
Опааа,15 лв на вечер. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт