Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво показва заключението от изследванията на влагалищния секрет?
Какви са ранните и активните признаци за започване на раждането?
Какво означава Candida - II-III степен, дрожди и хифи във влагалищния секрет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво показва заключението от изследванията на влагалищния секрет?
-
Какви са ранните и активните признаци за започване на раждането?
-
Какво означава Candida - II-III степен, дрожди и хифи във влагалищния секрет?
-
Какви са рисковете и ползите от къпането на бебето?
-
Какво означава, че плацентата е на 1,2-ра степен на зрялост?

Асинка, да ти е жива и здрава малката сладка принцеса.
Много да те радва и слуша и да има най-невероятното детство.
А на теб мога да пожелая да продължаваш да бъдеш все така мила,усмихната и всеотдайна към всички
Единствено на висота беше екипът,който ме изражда и до тук.Акушерките и санитарките през цялото време правеха намеци да им дадем нещо допълнително.Дори едната сутрин,като се събудих цялата в кървища и помолих да ми сменят чаршафите,чух как акушерките си говорят в коридора,че санитарките вземали по 400 лв заплата и затова те трябва да свършат това.И така..оставиха ме 2 часа до дневната смяна ,когато идват санитарките
Не стига,че сме им платили по 800 лв,че и допълнително си искат за повече внимание.Тая държава наистина няма оправия!!!!111Друга пък акушерка направо започна да ни занимава с безпаричието си и как й трябвали едни 3000 лв за ремонт;)дА СЕ СМЕЕШ ЛИ.ДА ПЛАЧЕШ ЛИ/!
.

Дали вече не ме обича??
Егати тъпия въпрос, ама.... Имам чувството, че тя иска да го обсеби! Вчера излизаме с количката и тя буквално ми я отмъкна от ръцете и въобще не ми даде да я бутам. Всяка вечер държи тя да го къпе и само като проплаче, като орлица се впуска да го гушне и да го успокоява. Иде ми да я застрелям!

Ако има някой на моя хал,да се обажда.