След ден, два, три- ЮЛСКОТО си бебе ще гушкаш ти!

• 16 398
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
Честито на всички нови мами! Да са им живи и здрави бебчетата!
Да си ги гледате и да им се радвате дълго време!
Мамчета аз се включвам за последно, защото няма смисъл да ви давам негативна енергия.
Наде, искам да ти кажа, че родих на 5.07., но моето бебче не се прибра с мен в къщи, защото е мъртво, затова няма да пиша подробности за нея като мерки и кг. Иначе много леко и лесно родих, имам само 2 вътрешни шева. Вече се възстановявам от раждането. Физическата болка е нищо пред тази, която изпитвам в момента. Надявам се, че ще отмине бързо и след 6 месеца ще се готвим за ново бебе. На 26.08.2006 г. ще правим сватба.
Не се страхувайте момичета. Всичко ще мине добре и ще забравите много бързо за раждането.
Късмет на всички от мен.

# 241
  • Варна
здравейте мамчета.
Бебенцата са направо разкошни  smile3521мед ми капеше на сърцето докато ги разглеждах,и сега още повече пощурявам при мисълта за нашия бебок.искам вече да го гушкаааааааааааааааам smile3541
Popova ти до кой етаж катериш?аз от утре смятам и това да почна да правя.само дето съм на 9етаж и може да ми се вземе ъкъла hahahaдокато се добера до нас
Tizija,благодаря за инфото  bouquetаз лично ще раждам в Окръжна болница.нямам възможността да отида в Майчин дом Blush,но виж какво се получава дори и да си платиш нищо не ти гарантира че ще получиш необходимото внимание. #2gunfireнаправо не са заслужили парите които сте дали.аз и от други мами съм чувала че съвсем са го ударили през просото и въобще не било както преди всичко на ниво.
най-важното е все пак че вие сте добре.бъдете живи и здрави и нека всеки изминат ден да е по хубав от предишния. Hug
това се отнася и за всички други мами естествено Blush
на всички необебени като мен успех,а на тези които са се запътили да раждат мнооооооого късмет Grinning

# 242
Миличка delux69!
Толкова съжалявам!  smile3518 Иска ми се да ти кажа толкова много неща, а думите сякаш засядат. Искам да те прегърна и да ти кажа, че тази болка не се лекува, но ти си длъжна да събереш цялата си душевна сила, за да дадеш нов живот. Пожелавам ти го от сърце и дано след няколко месеца зарадваш всички с две чертички и съм сигурна, че твоето ангелче ще бди на теб и ще те пази.
PS Мили, майчета, аз съм от септемврийските мамчета. Извинете ме, че си позволих да се намеся във вашата темичка. Желая ви от сърце леко раждане и най-важното -  здрави бебчета!

# 243
  • Варна
Delux69,нямам думи с които да изразя това коета почувствах когато прочетох постинга ти Cry
бъди много силна и вярвай че Бог много скоро ще те дари с детенце
наистина незнам какво друго да кажа........... Weary

# 244
Мила Delux69 много ми стана болно за загубата ти. Нека ангелчето ти да почива в мир, а на теб пожелавам много кураж и сили да се справиш с това изпитание. И ти пожелавам колкото се може по-бързо да се радваш на здравичко бебче! Прегръщам те! Hug

# 245
Delux69, мила, съжалявам за това, което се е случило.Горе главата, гледай напред-Бог си знае работата-ще имаш бебче baby_neutral

# 246
Делукс, много съжалявам за загубата ви.Нека почива в мир.
Дано веднага щом можеш  да си имаш най- здравото и хубаво бебче.

# 247
Скъпи и мили момичета, обещах да не влизам, но вие много ме трогнахте. Много ви благодаря за всичко. Успех и късмет на всички.

# 248
Попова, ами той мъжа ми вече почна да не ми обръща внимание като кажа че ме боли- наистина си станах лъжливото овчарче.Ще раждам в Св.Лазар.
Пърли, аз столчето го изпрах още преди седмица- но и при мен не подейства тази магия.
Но сега сякаш като Пингвина, се успокоих и сякаш не бързам вече толкова.Когато - тогава.
Успех на мамите, които ще раждат тази нощ или утре.

# 249
  • на правилното място, в точното време
delux69, съжалявам миличка за загубата ти! Не можем да ти помогнем с нищо, можем само да се молим за теб отново  да се зароди живот в теб и да гушнеш едно сладко бебче. Моля те, когато се случи това прекрасно събитие, намире начин да ни зарадваш. Вярвам,че всички момичета ще чакаме с нетърпение новини от теб. Намери сили в себе си, за да продължиш напред. Успех!

newsm59 newsm38 Сияна!!! Да емного здрава и послушна! Да радва мама и тати!
   За жълтеницата, давах около 20 дни 10% глюкоза, сега мисля да я спирам. Дадоха ни и фенобарбитал, който макар че има странични ефекти, мисля,че си има и той някакъв принос.Трябва да се взима обаче много внимателно.
  Пърли, скъпа, опитай се да игнорираш свеки и това, което прави. Детето ти в момента едва ли отразява свекърва ти. Не забравяй,че то има спомени от 9-те месеца в които е било в теб и не могат да бъдат изтрити от паметта му току така. попова правилно ти е писала, включи тати в задълженията и грижите около бебо. Не му спестявай грижите, така връзката между тях се задълбочава. Говори с него и нека той да говори с майка си, да не ви се меси толкова. Ако иска да ви помага, да го прави, но да не е натрапващо. Излизай на разходка с тати, а не с баба.  Знам,че отдалече е лесно да се дават съвети, но опитай да приложиш нещо.

Кети, добре дошла в къщи на малката принцеса Ева!!! Нацелувай малкото съкровище и знам, че ще си прекрасна майка! Вярвам в теб!
  Иве, нацелувана е  Laughing Laughing

# 250
Мила,Делукс,много съжалявам за загубата ти....Бог ще ти помогне другото бебче да е здравичко и хубаво,а това ангелче ще е винаги с вас Weary Weary

# 251
О, delux69, миличка, приеми и моите най-искрени съчувствия! Не е справедливо да се случват такива неща! Пожелавам ти да се възстановиш емоционално колкото се може по-бързо, да получаваш ежедневната подкрепа от твоите близки и да намериш сили да продължиш смело напред! Много се надявам, не, вярвам (!!!!!), че щастието скоро ще те срещне и две малки ръчички ще се протягат към теб!

# 252
Толкова мъчно ми стана за delux69! Аз се оплаквам, а момичето е преживяло страхотна трагедия!  Cry

Благодаря ви за подкрепата, приятелки.. Казах на таткото и той говори с майка си. Тя пък дойде при мен и много мило ми обясни, че всъщност се стараела да ме облекчава, а не да ми изземва функциите. Извини ми се и се разбрахме, че която каквото има към другата, ще си казва... Уж винаги сме били искрени една към друга, но явно в момента всички сме малко или много изнервени..

Наде, maxin ще я задържат до сряда понеже малката е със жълтеничка.

А днес видях Кети и бебка Ева - махнаха ни от прозореца - изглеждаха прекрасно и много щастливи заедно!   bouquet

Лека вечер на всички, аз съм от вечно бодуващите!   bouquet

# 253
Момичета, благодаря ви за сърдечните пожелания Hug Да ви се връщат тъпкано за прекрасните бебета Heart Eyes
Пърли, не прави грешката да го дохранваш с шише, моля те Praynig Заинати се дори, за да може да се наяжда само от теб (иначе причината е друга, няма какво да ти я казвам, знаеш я). Тогава никой няма да може да го гушка повече от теб. Честно казано този егоизъм на мен ми беше много полезен. И наистина стана така, че Сияна не признава никой друг Wink Е, на моменти ми тежи малко, но пък това си е моето сладко момиченце и е естествено да иска основно мама Heart Eyes

Делукс, съжалявам... не знам какво друго да кажа Cry Нямам думи... все си мисля, че съвремието ни предпазва от такива трагедии, но... Бъдете заедно и се обичайте с любимия човек и щастието ще кацне и на вашето рамо Heart Eyes

# 254
Delux,миличка...много съжалявам  Cry Оххх,просто нямам думи да опиша колко ми е мъчно....Желая ти много кураж и сили,за да преодолееш мъката.

Жоржи,качвам се до 7-я етаж,по 3 пъти на ден,но както вече писах,няма ефект!
Пърли,радвам се,че сте се разбрали със свеки.Дано няма повече поводи за подобен род разговори,и всички да сте доволни  Hug
Лека вечер мамита!

Общи условия

Активация на акаунт