Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво показва заключението от изследванията на влагалищния секрет?
Какви са ранните и активните признаци за започване на раждането?
Какво означава Candida - II-III степен, дрожди и хифи във влагалищния секрет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво показва заключението от изследванията на влагалищния секрет?
-
Какви са ранните и активните признаци за започване на раждането?
-
Какво означава Candida - II-III степен, дрожди и хифи във влагалищния секрет?
-
Какви са рисковете и ползите от къпането на бебето?
-
Какво означава, че плацентата е на 1,2-ра степен на зрялост?
мед ми капеше на сърцето докато ги разглеждах,и сега още повече пощурявам при мисълта за нашия бебок.искам вече да го гушкаааааааааааааааам 
докато се добера до нас
аз лично ще раждам в Окръжна болница.нямам възможността да отида в Майчин дом
,но виж какво се получава дори и да си платиш нищо не ти гарантира че ще получиш необходимото внимание.
направо не са заслужили парите които сте дали.аз и от други мами съм чувала че съвсем са го ударили през просото и въобще не било както преди всичко на ниво.

Иска ми се да ти кажа толкова много неща, а думите сякаш засядат. Искам да те прегърна и да ти кажа, че тази болка не се лекува, но ти си длъжна да събереш цялата си душевна сила, за да дадеш нов живот. Пожелавам ти го от сърце и дано след няколко месеца зарадваш всички с две чертички и съм сигурна, че твоето ангелче ще бди на теб и ще те пази. 
Сияна!!! Да емного здрава и послушна! Да радва мама и тати!

Заинати се дори, за да може да се наяжда само от теб (иначе причината е друга, няма какво да ти я казвам, знаеш я). Тогава никой няма да може да го гушка повече от теб. Честно казано този егоизъм на мен ми беше много полезен. И наистина стана така, че Сияна не признава никой друг
Е, на моменти ми тежи малко, но пък това си е моето сладко момиченце и е естествено да иска основно мама