Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво показва заключението от изследванията на влагалищния секрет?
Какви са ранните и активните признаци за започване на раждането?
Какво означава Candida - II-III степен, дрожди и хифи във влагалищния секрет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво показва заключението от изследванията на влагалищния секрет?
-
Какви са ранните и активните признаци за започване на раждането?
-
Какво означава Candida - II-III степен, дрожди и хифи във влагалищния секрет?
-
Какви са рисковете и ползите от къпането на бебето?
-
Какво означава, че плацентата е на 1,2-ра степен на зрялост?

Малииии, ако Надето верно заражда и ме остави тук да я замествам, доколкото успея, голямо писане на записки ще падне, да не изпусна някоя мама, някое бебе, някое събитие...
Само аз ли съм така разсеяна от бременността или има и други хухавелки като мен?! 
), е ужаааасна, вярвайте ми, свикнала е да командери и е от типа хора, които са убедени, че всичко знаят, всичко могат и всички трябва да ги слушат и да им се доверяват безпрекословно. Вчера по телефона точно затова се скарахме жестоко, още съм афектирана и не мога да спра да мисля за това. Развиваше ми теориите за майките с много гъста кърма, как да си приготвя водичка за родилното, че там можело да не му давали на детето (сякаш искам да му дават
) и т.н, и т.н. Аз й обяснявам, че ще си гледам беба, както преценя и че ако успея ще я караме само на кърма до шести месец с някои доводи защо така съм решила, тя нейното си бае... да не говорим, че ми каза, че съм била "дървен философ", щото не приемам вижданията й и си отстоявам моето. Кой е философът само се чудя - аз или тя???
Водички, сокчета, шишета, биберони, сол във водата, бабини деветини... Бясна съм. Мисля при следващия разговор мило да я уведомя, че ако така ще го караме, не е добре дошла нито тя, нито помощта й. Все ще си изкъпя някак детето (пък било ми то за първи път) и все ще го изхраня и изгледам и без нейната компетентна намеса. Асе, кажи ми, успокой ме, че мога да разчитам на теб (най-вече за уроци по къпане и за кърменето). Просто вече не виждам на кой друг. Докъде го докарах да търся помощ в Интернет, щото майка ми е нетърпима!!!
И дано аз имам сили и търпение да не се връзвам на бабите край мен и прооосто да не ги чувам и забелязвам. Хубавото е, че зарибих татито с разни статии за кърмене и той ще е до мен, когато е най-трудно. Дано и Господ е с мен... например в лицето на Асинка (стига да не е нахално). 

имам да ви споделя една

, а на родилите вече, да си гушкат малките съкровища и много целувки от мен.
Сладурковци са всички.