💪"Игри на волята: България" (... - 08.09.2019 г.)

• 58 949
  • 718
  •   1
Отговори
# 645
Да, ама няма да се занимават.  Те си живеят там в техния си филм и отдавна са я отписали като човек. Въпросът е , че ако опита да си вземе детето ще стане голямата драма. Тя предполагам, затова и не смее, а самото дете вероятно вече расте с друга жена, която смята за своя майка. За него Марешка ще е една напълно непозната жена.

# 646
  • Другата България
Аз предполагам, само предполагам, че влизането ѝ в този формат е именно заради това-опит по някакъв начин да си вземе детето. Знаем, поне тези, които са гледали подобни формати, че се е случвало и на други участници да водят или да ги събират с членове на семействата им, естествено, за повече съспенс и рейтинг. Това за мен е каузата на Марешка, ако съм права, само заради това я уважавам като майка и родител. Иначе тя отдавна е станала известна-още с голите си снимки за "Плейбой", ако някой чеченец е искал да я намери, досега да го е направил.

# 647
Да се изкажа и аз за участниците - все още на никого не симпатизирам, ще трябва да изгледам няколко епизода, за да си съставя мнение.

На първо четене не симпатизирам на  Кавалджията, този от Ямбол, Марешка, Гичка, малкото коте на Божинката, феминистката и близначките. (извинявам се, че така ги пиша, но сега не ми се рови за имената)

# 648
Дали сценаристите ги карат да говорят тези глупости или те си варват, че са красиви, успешни и т.н.
Абсолютно си вярват!

# 649
  • Mediterraneo
Имам приятелка, която познава Гичка. Каза, че главата тотално не я слуша, не знам точно какво има предвид, но приятелката ми смята, че това скоро ще си проличи.

# 650
  • София
Тази Марешка преди няколко месеца беше гости при Слави и ми направи много лошо впечатление, че в цялото интервю изобщо не спомена детето си. Той я пита за какво мечтае и как вижда бъдещето си и отговорите бяха все в стил "Смятам да си живея живота и да се забавлявам".

И аз не съм възхитена от първия епизод - много разпилян и хаотичен беше. Дано е изключение. На първо четене несимпатичните ми участници са повече от тези, които са ми симпатични.

# 651
  • Другата България
Тази Марешка преди няколко месеца беше гости при Слави и ми направи много лошо впечатление, че в цялото интервю изобщо не спомена детето си. Той я пита за какво мечтае и как вижда бъдещето си и отговорите бяха все в стил "Смятам да си живея живота и да се забавлявам".
Thinking newsm78 Възможно е да бъркам тогава. Ако е така, ако е влязла само заради още известност...още повече жалко. Същото и за Гичето. Не знам какво я слуша, но ще е тотал щета за племето ако е така.

# 652
  • Испания

Не се наемам да я съдя. Историята ѝ е много тъжна и тежка. Ако лъже, неин проблем.

# 653
  • Другата България
А, аз не я съдя. Разсъждавам си просто. Наистина ми мина през ум, че каузата ѝ е да си вземе детето, което ако е така, е похвално. Ще видим.
Аз и Амелия-Мира не съдя, че си е оставила бебето, за да влезе в предаването.
Изобщо избягвам да коментирам хора, които не познавам защото никой не знае какво му е на този човек в реала, какво е преживял, през какво е минал. Коментирам само на база видяно по ТВ и показано в предаването, все пак след като си се изложил публично на показ трябва да си готов да поемеш, чуеш и прочетеш всякакви коментари за себе си.

# 654
  • Sofia
И на мен не ми се вярва Марешка да е влязла заради детето си.Според мен,абсолютно ѝ е ясно,че е невъзможно да си го вземе.Освен ако се надява поне да го види..Но по-скоро слава и известност търси.
А,между другото,тя разведена ли е,че не чух?Разбрах само ,че е избягала.

# 655
  • Испания
А, аз не я съдя. Разсъждавам си просто. Наистина ми мина през ум, че каузата ѝ е да си вземе детето, което ако е така, е похвално. Ще видим.
Аз и Амелия-Мира не съдя, че си е оставила бебето, за да влезе в предаването.
Изобщо избягвам да коментирам хора, които не познавам защото никой не знае какво му е на този човек в реала, какво е преживял, през какво е минал. Коментирам само на база видяно по ТВ и показано в предаването, все пак след като си се изложил публично на показ трябва да си готов да поемеш, чуеш и прочетеш всякакви коментари за себе си.

Абсолютно.

# 656
  • София
Thinking newsm78 Възможно е да бъркам тогава. Ако е така, ако е влязла само заради още известност...още повече жалко. Същото и за Гичето. Не знам какво я слуша, но ще е тотал щета за племето ако е така.
Не мога да преценя за какво е влязла, а и аз не се наемам да съдя, просто ми се стори странно, че нищо не каза за детето извън това, че е трябвало да го остави. Но невинаги е лесно да споделиш болката си. Тя си знае какво й е. А може би смята, че няма да е възможно да си го вземе...

# 657
  • Другата България
А,между другото,тя разведена ли е,че не чух?Разбрах само ,че е избягала.
Честно казано, не разбрах. И аз разбрах само, че е избягала.
При Слави не съм я гледала, в "Игрите" я видях за първи път.

# 658
  • Sofia
Нищо чудно и да не е още,те онези не дават лесно развод.

# 659
  • София
Ами Мери Ан, просто защото тази рехабилитаторката е крайно дясна феминистка-екстремистка с мисия буквално да обезкостява мъжете. Прекалено нахъсана ми е и крайна. А и на външен вид ми е прекалено мъжествена. Някак си ми е антипатична (меко казано). Simple Smile
Да, за Бояна май е само опаковката и без нищо отвътре ама да видим все пак... Ама е русо и крехко и гладно няма да остане със сигурност...  Laughing Wink
Да се допълня, близначките ме дразнят много, но трябва да се внимава с тях. Но нали въпросът беше за външния вид. За външния вид съм по-скоро Ок. А и като цяло харесвам повече жени с форми отколкото дъски за гладене (или торба кокали само). Така малко си противореча със симпатиите си към Йоана, но това само показва колко относително е всичко в живота... Simple Smile
Роберта и Амелия-Мира също са хубави, но пак не са мой тип някак си. Някак си не могат да ме грабнат с нищо...
Тази от армията, Венцислава ми допада обаче. Има по-красиви от нея, но нещо в погледа и, в очите ме грабва така да се каже. Освен това тази жена въпреки, че също е силна и амбицирана ми импонира и с това, че може да и се има доверие, че е искрен и свестен човек. Не знам, просто като усещане... Същото не бих казах за останалите змийчета...
Ана Мария не ми харесва особено, но е симпатяга, мисля че ще бъде себе си и нямам нищо против нея на този етап.

Общи условия

Активация на акаунт