💪"Игри на волята: България" (... - 08.09.2019 г.)

• 59 017
  • 718
  •   1
Отговори
# 630
"...като стара вафла Боровец"JoyОх,добре че са темите,че май повечето предавания не струват.

# 631
Е, не е ли вярно?😃

# 632
  • Другата България
 hahaha Аз се въздържам чак от такива коментари, но при теб няма грешка. Peace

# 633
Аз нямам против външния вид на човек, но такива глупости, че я мразили жените, защото била красива и другите, които ги наговори без покритие, са смешни. Иначе да се пече и да си прави каквито корекции желае.

# 634
  • Другата България
Аз и Марешка не харесвам. Симпатична е, но като застане с невинната физиономия и свие джучките в още по-невинна муцунка ми се отщява и да я слушам. На няколко пъти ми направи впечатление това. Не ме трогна и с историята си.

# 635
Гичка изглежда на възраст 35+ от толкова печене в солариум.

# 636
  • София
Merri_An,
уфф, виж че прилагам чиста психология относно потребителката, за да остане, а да не се маха... ми вникни между редовете де... Wink
опасен форум си е клюкарника/змиярника ама аз там ходя само с елитни бодигардки  Laughing

Понеже стана дискусия за външния вид нека и аз да се изкажа.

Гичка ми е отврат, толкова е боядисана и надрусана, че чак страх ме хваща. в смисъл нейното е прекалено и отблъскващо. силикон + боядисване с кафяво-черна боя, блях  Sick
Йоана ми е сладурана, някак си като я гледам ме избива на закрила и гушкане
Радостина ми е енигма. Прекалено ми е властна, но без да е някаква красавица има чар и вътрешна сила. Опасна жена за която се иска да си силен характер.
Анита ми е отврат и външно и като характер
Бояна е най-нежната и хващаща окото ако гледаме само визията. Същото донякъде може да се каже и за Марешка, макар да не е точно мой тип красота.

# 637
Вярно е, как да не е,повечето са карикатури.Не толкова визуално,колкото интелектуално.Но пък може да има изненади ,ще ги видим.

# 638
  • Пловдив
Нещо е бая нагласена историята на Марешка. Много неща не се връзват. А и ми е особено неприятна с това, че е оставила сина си, за да се изживява като гърла. Така че, ако трябва да ги сравнявам двете, предпочитам Гичка.

# 639
Според мен на Марешка са ѝ казали, че появи ли се на родна почва ще я гътнат и тя си е доукрасила историята.
Иначе чеченците си имат точно такова отношение към жените , особено ако са накърнили честта на семейството.

# 640
А, всъщност, вярна ли е историята на Марешка? Не се съмнявам, че се е развела и не й е харесвало да живее с бившия си, съмнявам се в мащабите на драмата. Ако баща й и мъжа й са казали, че ще я убият, тя нямаше да се стреми да я показват по телевизията, нали, а щеше да се крие??

# 641
  • Другата България
Diavolo, в толкова сървайвърски теми сме писали заедно, не съм останала с впечатление да си чак толкова страхлив и притеснителен. Винаги с удоволствие чета коментарите ти. Peace
Писането във форума е по желание, който иска-да пише, който не иска-да не пише, ама това да мрънка нонстоп за всяко нещо е изключително дразнещо за останалите. Аз съм директна и затова разни ...дами не ме харесват, но това не ме вълнува особено, разговора върви и с хора като теб и всички останали пишещи по темата и по същество. Толкова с отклоненията, че си е спам. Embarassed
Анита защо да ти е отврат? Thinking На мен ми допадна. За разлика от Бояна. Красива е, да, но малко...с ограничен умствен капацитет, дано да греша.
За Радостина споделям напълно.

# 642
А, всъщност, вярна ли е историята на Марешка? Не се съмнявам, че се е развела и не й е харесвало да живее с бившия си, съмнявам се в мащабите на драмата. Ако баща й и мъжа й са казали, че ще я убият, тя нямаше да се стреми да я показват по телевизията, нали, а щеше да се крие??
Едва ли имат финансова възможност да я преследват. Обаче появи ли се там, може и да не ѝ се размине. Гледала съм няколко предавания за чеченци, готови са и майките и дъщерите си да убият , ако с нещо са изложили семейството.

# 643
Но, реално погледнато, щом тя е стигнала до България, значи и те могат...

# 644
Страшно е това за Марешка. Дано е поукрасеон, защото иначе доста рискува.
Дали сценаристите ги карат да говорят тези глупости или те си варват, че са красиви, успешни и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт