Без значение дали е ба 20 или 50.
Нали. Видяхме Бистра от Смени жената как с енергия ги привлича. Както и какви типажи привлича. Аре нема нужда - аз такъв чехльо не мога да уважавам като човек. Тя дори не го обича - просто се възползва максимално практично от старческия му унес му по нея.

Прородата ми може да е блага, но това толкова дълбоко е закопано и покрито от доста неприятният ми характер.
то всеки си е какъвто си е - не виждам как можеш да бъдеш друг. Дори да си фалшив и лицемерен ти пак си си себе си, защото си си такъв - фалшив и лицемерен. Всъщност често се получава мъже да обичат жените си точно заради фалша им - идеално им е да мяукат след тях и не ги интересува, че ги заблуждават с цел лична изгода. Проблем става когато представят истинското си лице и примерно директно в очите им кажат : "Аз съм с теб, защото си ми удобен, мога да те манипулам както си искам и да се възползвам от любовта ти към мен. Манипулирам те и със секс защото виждам че действа и ми помага да получвам повече и с лекота всичко, което си поискам". Не знам дали си наясно колко много двойки са така.