Мъже, какво в жените или в тяхното поведение ви кара да ги обичате по-силно?

• 8 866
  • 164
  •   1
Отговори
# 135
Скрег, енергия има момичето. И тя ги привлича като магнит.
Без значение дали е ба 20 или 50.

Нали.  Видяхме Бистра от Смени жената как с енергия ги привлича. Както и какви типажи привлича. Аре нема нужда - аз такъв чехльо не мога да уважавам като човек. Тя дори не го обича - просто се възползва максимално практично от старческия му унес му по нея.

Разчиташ на благия си характер, Skrekkelig, разбрах те Simple Smile

Прородата ми може да е блага, но това толкова дълбоко е закопано и покрито от доста неприятният ми характер.

Всъщност, идеалния вариант е да те обичат именно заради това, което СИ.

то всеки си е какъвто си е - не виждам как можеш да бъдеш друг. Дори да си фалшив и лицемерен ти пак си си себе си, защото си си такъв - фалшив и лицемерен. Всъщност често се получава мъже да обичат жените си точно заради фалша им - идеално им е да мяукат след тях и не ги интересува, че ги заблуждават с цел лична изгода. Проблем става когато представят истинското си лице и примерно директно в очите им кажат : "Аз съм с теб, защото си ми удобен, мога да те манипулам както си искам и да се възползвам от любовта ти към мен. Манипулирам те и със секс защото виждам че действа и ми помага да получвам повече и с лекота всичко, което си поискам". Не знам дали си наясно колко много двойки са така.

# 136
Скрит текст:
Скрег, енергия има момичето. И тя ги привлича като магнит.
Без значение дали е ба 20 или 50.

Нали.  Видяхме Бистра от Смени жената как с енергия ги привлича. Както и какви типажи привлича. Аре нема нужда - аз такъв чехльо не мога да уважавам като човек. Тя дори не го обича - просто се възползва максимално практично от старческия му унес му по нея.

Разчиташ на благия си характер, Skrekkelig, разбрах те Simple Smile

Прородата ми може да е блага, но това толкова дълбоко е закопано и покрито от доста неприятният ми характер.
Всъщност, идеалния вариант е да те обичат именно заради това, което СИ.

то всеки си е какъвто си е - не виждам как можеш да бъдеш друг. Дори да си фалшив и лицемерен ти пак си си себе си, защото си си такъв - фалшив и лицемерен. Всъщност често се получава мъже да обичат жените си точно заради фалша им - идеално им е да мяукат след тях и не ги интересува, че ги заблуждават с цел лична изгода. Проблем става когато представят истинското си лице и примерно директно в очите им кажат : "Аз съм с теб, защото си ми удобен, мога да те манипулам както си искам и да се възползвам от любовта ти към мен. Манипулирам те и със секс защото виждам че действа и ми помага да получвам повече и с лекота всичко, което си поискам". Не знам дали си наясно колко много двойки са така.
Ами, не знам колко двойки са така, но, какво значение има как са устроили връзката си, ако и Двамата са доволни от положението?

# 137
  • София
Мога ли плахо да попитам защо се изредиха 15 човека да се похвалят колко са егоистични или с гаден характер?
Някаква хвалба ли е това, повод за гордост? Щото според скромното ми мнение и не само, тия хора са счупенки.

# 138
Има такива хора, а този, комуто пречат трябва да се научи да се изолира или по някакъв начин нагажда ситуативно.
С каква цел периодично се осъжда някое чуждото его, не виждам да е обществено полезна.

# 139
Аз лично, в никакъв случай не се хваля.Достатъчно "одъртяла" съм, за да знам, че това, ако е в прекомерна степен, не е добродетел.Осъзнавам къде е здравословната граница, до която Всеки трябва да е егоист, за да не позволява никой да го тормози/използва/тероризира и т.н., и се опитвам да не я прекрачвам.Дали успявам винаги, май само мъжът ми може да каже, ама той не се занимава с форуми, особено женски, та...  Smiley
Съвсем сериозно смятам, че един тотален и завършен егоист не би могъл да има каквато и да е успешна връзка, да не говорим за дълготрайна/доживотна.

# 140
  • Sofia
Това да не позволяваш да те тормозят не е егоизъм, а самоуважение. Различно е.
А иначе един завършен егоист може да има съвсем успешна дълготрайна връзка, ако си намери някой няма самоуважение и се поддава на експлоатация. Познавам такива.

# 141
Аз пък завиждам на така наречените тук егоисти. На хората с изградени и ясни граници. Които знаят точно какво искат и не позволяват на никого да ги отклони от пътя им

# 142
И аз им завиждам ама да не са ми в къщата. Всеки с дефицитите си както се казва,но баш тоя дефицит съм мерси

# 143
Мога ли плахо да попитам защо се изредиха 15 човека да се похвалят колко са егоистични или с гаден характер?
Някаква хвалба ли е това, повод за гордост? Щото според скромното ми мнение и не само, тия хора са счупенки.
Днеска много ме забавлявате момичета, благодаря за което. Или аз съм седмокласнапредизпитнаполуистерия, ама .. ти като попита плахо, отговориха ли ти поне толкова плахо...?
А, дочетох, не са ти отговорили. Жалко, тъкмо започна да става забавно.

# 144
  • София
То това малко като хвалбите "аз в кухня не влизам" Joy

# 145
  • София
Аз намирам голяма разлика между егоист и човек с граници. Едното означава усилия и енергия само към собствения си задник, а другото- предотвратяване на ситуации, в които някой би се възползвал от теб. Което не пречи да си мил и грижовен за хората, които го заслужават и ти отвръщат със същото. Докато егоистът на грижа и заинтересованост пак отговаря с взиране в себе си, а патологичният егоист с нарцистични наклонности дори обвинява, че не правиш достатъчно и не оценяваш. За мен са си различни категории и няма нищо по- хубаво от свестен човек, който си знае границите, защото така попада на стойностни хора. Друг е въпросът, че който не е възпитаван с ясни граници, когато се опитва да ги изгради на късен етап, залита в егоизма малко, защото не знае как да борави с тях, но не е нищо непреходно. Просто период.

# 146
...Друг е въпросът, че който не е възпитаван с ясни граници, когато се опитва да ги изгради на късен етап, залита в егоизма малко, защото не знае как да борави с тях, но не е нищо непреходно. Просто период.

Точно това е думата, която ми идва на ум, когато хора се хвалят, че са егоисти - невъзпитани.
Има го и другия момент, че много ще се похвалят, че са такива, но в конфликтна ситуация не успяват нито да си отстоят границите, нито мнението. Тоест, тези, които се изкарват егоисти и с гаден характер, в реалния живот точно тази агресия им липсва и те смятат, че компенсацията ѝ се нарича "егоизъм". Не, не се нарича егоизъм, а грубиянщина и е просто непремерено, неадекватно и недодялано отношение.

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 15:27 от Анонимен

# 147
Егоизмът е полезен когато не е за чужда сметка

# 148
Вярно е че обичате жените си повече след секс?
Ако има случай, в който думите "Обичам те" да означават нещо съвсем друго (или "нищо"), то това е този случай. Трябва човек да ги е казвал И преди това, да ги казва И след това, в съвсем различен контекст, за да имат те каквато и да е валидност по време на или веднага след секс.

Моят отговор: когато съ-преживяваме някакви неща. Тогава най-силно.

ЕДИТ: Нормално е да кажеш "Обичам те" по време на секс, ако си тийнейджър и любов и секс ти се размиват още като понятия.

# 149
  • София
Моят отговор: когато съ-преживяваме някакви неща. Тогава най-силно.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт