Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 091
  • 718
  •   1
Отговори
# 630
Подкрепям IvGG за антибиограмата. На мен само веднъж са ми пускали, но откакто разбрах за нея, винаги си я изисквам, ако има нещо за лекуване, за да ми е мирна главата и да не си правим експерименти.

# 631
Здравейте момичета, включвам се за първи път във вашата тема.
Правим опити от 4м., като си следя ОвУ с тестове, а резултат 0. От вчера имам леко кървене и все пак направих тест (кръвен)за всеки случай, но е отриц☹.... Изключително тежко го преживявам.знам, че за някои е смешно-4 м.), но желанието ми е огромно. Отбивам се при вас за да си споделя мъката и ако може да ми олекне поне малко и оставам с надеждата, че този месец ще ми донесе така желаните 2 чертички🙏🏻

# 632
Благодаря ти Blackwidow1322 Blush Ще видя какво ще каже гинеколожката, най-вероятно ще ми иска ново изследване за да види дали има промяна в нивата и после заедно ще измислим как ще процедирам. Късмет при доки Simple Smile
Аз също съм чела, че при проблеми с ЩЖ има риск от аборт или преждевременно раждане, което ме подсеща да ви питам - Понеже аз съм недоносено бебе (7-ми месец) има ли вероятност аз също да родя преждевременно? Мисля да питам и док, като се видим.

Janetm стискам палци  да си една от похвалилите се в новата тема Relieved Да можеше и ММ да е така ентусиазиран, но гледам да не го натоварвам излишно, че и без това има стрес в работа.

simmba Добре дошла! Flowers Hibiscus
Ако и двамата сте под 35, предполагам знаеш, че дават година период за възможна бременност. Малко са късметлийките на които им се получава от първия месец опити дори да нямат никакви проблеми от към изследвания и при двамата партньори. Не се отчайвай. Аз съм от тези хора, които вярват че душите избират родителите си преди да се въплътят и родят на Земята и че за всяко нещо си има причина, така че е възможно подходящия момент да не е настъпил все още за нашите дребосъци. Наистина вярвам, че и нашия момент ще дойде! Разбирам че ти е трудно чакането но трябва търпение! Нали знаеш, че хубавите неща стават бавно?Innocent

# 633
Благодаря Didi_26
Има ли вече нова тема за юни?

# 634
Момичета, аз днес бях при ендокриноложката си.
Изписа ми малко добавки + еутироксин, за да свалим хормона на щитовидната под 2. Сега е 3,62 и каза, че ще е по-трудно забременяването така.
Освен това ще пия: фолиева, Д3, магнезии и метфодиаб по схема.
За кръвната захар и инсулина каза да ги коригирам само с хранителен режим засега. След 2 месеца като правя контрола на ТСХ пак ще ги пусна и тях и ако не са се повлияли, тогава ще гледаме.
Оффф, засега това от мен! Flowers Hibiscus

# 635
Благодаря ти Blackwidow1322 Blush Ще видя какво ще каже гинеколожката, най-вероятно ще ми иска ново изследване за да види дали има промяна в нивата и после заедно ще измислим как ще процедирам. Късмет при доки Simple Smile
Аз също съм чела, че при проблеми с ЩЖ има риск от аборт или преждевременно раждане, което ме подсеща да ви питам - Понеже аз съм недоносено бебе (7-ми месец) има ли вероятност аз също да родя преждевременно? Мисля да питам и док, като се видим.

Janetm стискам палци  да си една от похвалилите се в новата тема Relieved Да можеше и ММ да е така ентусиазиран, но гледам да не го натоварвам излишно, че и без това има стрес в работа.

simmba Добре дошла! Flowers Hibiscus
Ако и двамата сте под 35, предполагам знаеш, че дават година период за възможна бременност. Малко са късметлийките на които им се получава от първия месец опити дори да нямат никакви проблеми от към изследвания и при двамата партньори. Не се отчайвай. Аз съм от тези хора, които вярват че душите избират родителите си преди да се въплътят и родят на Земята и че за всяко нещо си има причина, така че е възможно подходящия момент да не е настъпил все още за нашите дребосъци. Наистина вярвам, че и нашия момент ще дойде! Разбирам че ти е трудно чакането но трябва търпение! Нали знаеш, че хубавите неща стават бавно?Innocent

Благодаря ти ! Simple Smile Това,че си седмаче няма нищо общо и дали ти би родила по-рано! Не се притеснявай. Само ТСХ ли ти е повишено?  За аборт чак не мисля , но моята ендокриноложка ми беше казала ,че просто бебче би станало по-бавно. Моето преди беше 3.18 , и го свалих под 2 само за месец само със селен.  Сега не съм се изследвала но си купих да пия профилактично. На мен много добре ми действа.

Simmba аз бях същата със първото дете. Като не стана от първия път и започнах да си мисля ,че ми има нещо. И цялата работа беше от всичките изчетени глупости. Е съдбата беше благосклонна и стана на 4 тия опит. (месец) Може пък и ти да се изненадаш! Heart съвсем скоро Heart

# 636
За пръв път чувам, че TSH пада от селен. На мен не ми влияе селенът.

# 637
За пръв път чувам, че TSH пада от селен. На мен не ми влияе селенът.

И на мен ми звучеше невероятно, но факт,че ми помогна. Изписано от ендокринолог. Антителата ми обаче бяха с перфектни стойности и фт3 фт4

# 638
simmba Когато има нова тема, се пуска линк за нея тук в старата. Няма нова тема все още, след като продължаваме да пишем в тази.

Janetm Написах на предишната 42 стр. данните, погледни, не ми се иска пак да се повтарям Simple Smile

# 639
Аз съм много наплашена от щитовидна жлеза..имам мн близки приятелки със загуби, но и такива с дечица, че и по 2, но са следяли нещата изкъсо.
Хипо и хипертиреоидизмът са една от най честата причина за спонтанни аборти, като рискът е най висок през първите три месеца на бременността. На моя близка приятелка й бяха казали, че по високите стойности на ТСХ са по опасни от по ниските. И че дори при такива с нормално ТСХ, но с открити антитела в кръвта трябва да се следи. Повечето изследвания показват връзка между тези автоантитела и честотата на спонтанните аборти.
Естествено човек не трябва да се вманиачава, но шитовидната жлеза всяка жена според мен особено такава искаща да забременява трябва да си я изследва. Има огромен скок на заболяванията, айде, отклоненията в световен мащаб.

# 640
Симба= Теди !!!!😉

Rocket, магнезия защо?

# 641
Това Тсх и аз го следя, че беше 3 през февруари.
Въпрос  - утрогестан колко дни се слагаше? Че буквално изключих и не си записах..

# 642
Rosse, не знам защо и магнезий ми изписа Док.
Предварителните ми изследвания включваха няколко вида желязо и предполагам, че е нещо свързано с резултатите.
В амбулаторния лист (този който ти дават след прегледа) видях, че освен всичко това ми е записала и Селен 100мкг. на ден, но в самата рецепта го нямаше. Та сега се чудя дали да си го взимам и него или да задържа.

ПС: Как я разпознавате тази Теди бе хора!!! Laughing
Аз явно съм супер блейка, защото все не се усещам.

# 643
Rosse, не знам защо и магнезий ми изписа Док.
Предварителните ми изследвания включваха няколко вида желязо и предполагам, че е нещо свързано с резултатите.
В амбулаторния лист (този който ти дават след прегледа) видях, че освен всичко това ми е записала и Селен 100мкг. на ден, но в самата рецепта го нямаше. Та сега се чудя дали да си го взимам и него или да задържа.

ПС: Как я разпознавате тази Теди бе хора!!! Laughing
Аз явно съм супер блейка, защото все не се усещам.

Разбира се, защото оня ден пак споменахме, че беше и тя спря да пише след 2, 3 ето я пак и то се разбира, а й при всяко влизане "Здравейте момичета за пръв път пиша във вашата тема"

# 644
Рокетче, аз съм с хашимото и пия всяка вечер преди лягане магнезий и селен. Не съм ги спирала от години.

Общи условия

Активация на акаунт