Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 123
  • 718
  •   1
Отговори
# 495
Дами, ето и от мен нещо от днес

Умирам от страх и от щастие едновременно. Дано този път да е до финал!
💞❤️
E честито и до пухкав финал!
Остави страха на старани и се радвай😊😊
🤗🤗

# 496

💞❤️
Еха! Честито Heart дано наистина е до финала Heart

# 497
Честито, Сиси Hug Пожелавам ти успех и едно прекрасно, здраво бебче! Тези положителни тестове много ме радват, дано са повече!

# 498

💞❤️
Тихичко честито и от мен! Желая ти лека и безпроблемна бременност Heart Eyes

# 499
Сиси, тихичко честито и от мен! Лека бременност и успешен финал! Flowers Hibiscus

# 500
Благодаря ви момичета! Беше труден месец за мен и направо не мога да повярвам.
Първо една прехвалена АГ, за която чаках 3 месеца за час, ми обясни, че нямам О, че десния ми яйчник почти не функционира и че ще е чудо ако забременея спонтанно.
После ме изпрати да правя изследвания, за които не очаквала добър резултат!
Противно на очакванията й, резултатите бяха добри.
След това тестовете за О не хванаха такава изобщо и отписах месеца, а и не само този.
Накрая преди няколко дни, получих зацапване и кротко зачаках лелката.
Затова не бива да се предоверяваме на нищо, а да се насладим на половинката си и на опитите.
Късмет на нечакащите!

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 16:13 от Sissy

# 501
Сиси, честито.. здрав и пухкаф финал и аз ти пожелавам! Успех до термин! Blush
Муланче, добре съм аз, като изключим една сериозна бъбречна криза в последните дни та от вчера съм под наблюдение в болницата, ама поне бебка е супер  раздава ритници и така... иначе за раждане -да , ще е пре, Юли около средата, иначе термина ми е 31ви... още малко ни остава, живот и здраве..
Стискам палци на всички и дано всичко е наред до края!
Hug

# 502
Тихичко честито, Сис! Дано всичко е наред и спокойно до финал.
Ето сбъдва се моето желание Blush
Хайде ако има други да не се спотайват, а да правят тест, тест, тест....
Аз имам едно питане към момичетата които си изследват ТАТ, МАТ и т.н. имате ли някакви външни симптоми, за да се изследвате или го правите профилактично, за ваше успокоение. Питам, защото се чудя дали и аз да не се изследвам, нищо, че уж привидно всичко ми е наред. Ама вече почвам да се отчайвам.

# 503
Куки, аз нямах никакви симптоми. Разбрах, че имам Хашимото след спонтанен аборт. ТСХ-то беше още в норми, но на горна граница.

# 504
Кики, всичко да е наред до финал Flowers Hibiscus и другия месец те чакаме да се похвалиш с бебка Flowers Hibiscus
Куки-Муки, аз съм пускала ТАТ и МАТ, тъй като имам възли и от няколко години през шест месеца пускам 3-те хормона и антителата, както и минавам през ехограф. ТАТ и МАТ мисля, че се изследват, за да се изключи хашимото.
Rosse, пожелавам ти леко раждане и здрави бебчета Flowers Hibiscus Много се радвам на мами с близнаци People Baby People Baby

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 16:44 от Анонимен

# 505
Честито Сиси! Желая здраво бебе февруарче! Ей такива истории са най-яки, чакаш леля, а то бебе! Blush

# 506
  • Dope Reach
Сиска, честито! Много се зарадвах! Моля се за теб да имаш най-прекрасната бременност и най-прекрасния финал! ❤🌹

# 507
И мен много ме радват тези положителни тестове! Сиси, честито, лека бременност ти пожелавам и пухкав, здрав финал!

Кики, бързо да се възстановяваш и да си посрещнеш бебето здрава и пълна със сили и енергия!

Куки, аз не съм имала никакви индикации, че имам проблеми, пуснаха ми контролно МАТ, а аз след време реших да изследвам всички показатели за ЩЖ, еми ТАТ и МАТ са ми в небесата...

Росе, чудесни мерки имат принцесите! Да си стоят още малко на топличко и да се подготвят за купона отвън. Simple Smile Много добре ми дойде тази двойна розова доза, грабя с пълни шепи от нея! Simple Smile

# 508
Благодаря ви момичета! Беше труден месец за мен и направо не мога да повярвам.
Първо една прехвалена АГ, за която чаках 3 месеца за час, ми обясни, че нямам О, че десния ми яйчник почти не функционира и че ще е чудо ако забременея спонтанно.
После ме изпрати да правя изследвания, за които не очаквала добър резултат!
Противно на очакванията й, резултатите бяха добри.
След това тестовете за О не хванаха такава изобщо и отписах месеца, а и не само този.
Накрая преди няколко дни, получих зацапване и кротко зачаках лелката.
Затова не бива да се предоверяваме на нищо, а да се насладим на половинката си и на опитите.
Късмет на нечакащите!

Значи и тестовете за ОВУ не вършат работа .
Успех и до финал. 🍀

# 509
Сиси, честито! Желая ти безпроблемна бременност и най-пухкавото и сладко бебче накрая! 😊❤
Куки, аз се усещам, че съм малко подута. Иначе док ми ги назначи и за първи път ще ги изследвам. Дано нямаш проблеми, ако си ги пуснеш! 😘

Общи условия

Активация на акаунт