Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 097
  • 718
  •   1
Отговори
# 675
Момичета,питах в темата,но да попитам и вас.Събота имах силно положителен тест за овулация,неделя силна болка в ляво,точно като при овулация.Понеделник теста беше вече отрицателен.Днес пак имам болка в ляво и обилна ЦС.Възможно ли е с +тест в събота днес да съм в овулация?Малко се обърках...

# 676
Здравейте, момичета! Мнооого сте писали, отне ми време да вляза в час. При мен подранилата с 5 дена лелка беше някакъв ужас този месец - жестоко кървене и огромни съсиреци (извинявам се за натурализма, но направо се уплаших в един момент). Попремина вече, сега трябва да отида да проверя дали кистата е изчезнала. Скоро ще стане месец, откакто започнах Еутирокса, така че и ТСХ ще се изследва към края на месеца. Та така... Продължаваме оптимистично напред!

# 677
Здравейте момичета😘
Включвам се и аз към вас с очакване да видя 2 чертички през юни. “Гостите от червен бряг”дойдоха вчера... Искам да си пусна няколко хормона, моля посъветвайте ме кои,освен ТСХ,ТАТ,МАТ, Пролактин и прогестерон?

# 678
Luky, добре дошла и дано не се задържиш много тук!
Ако не синпускала половите си пусни: ЛХ, ФСХ, Естрадиол (Е2), ДХЕА, Тестостерон, Пролактин.
Хубаво е да изследваш и АМХ и Инхибин Б, но те са по-скъпи и не знам дали има направление за тях.
Всичко това си го пусни на 3ти ден от цикъла.
ТСХ, МАТ и ТАТ може всеки ден да си ги пуснеш.
Това е в общи линии като за начало. Simple Smile

# 679
Само да кажа, че на мен вече няколко лекари ми се чудиха защо съм пускала Инхибин Б. Казват, че АМХ било достатъчно, а аз го пуснах, защото бях чела, че се тълкуват заедно.

# 680
Най-добре е Амх и антрални фоликули на 2-3 ден от цикъл. В Англия никой не прави инхибин. Не им е познато.

# 681
Сънчи и на мен гинеколога ми каза само АМХ, но сега ендокриноложката ми каза, че и Инхибин Б гледа.
А си ги пуснах и двете, за да не ме връщат и всичко да мине с едно взимане на кръв. Grinning

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 17:13 от Rocket

# 682
То и аз затова съм пуснала един куп неща, всеки да гледа, каквото си иска. Grinning Аз вече се уверих, че нищо не е под мой контрол и няма смисъл да се мъча да гадая кога какво се случва с тялото ми.... когато и както е писано, ще се случат нещата! Simple Smile

# 683
Реално ако се стартира стимулация в определения Ц е достатъчно да се видят само антралните.
Аз обаче всичко проверих.  АМХ ми беше 1.9 , предполагам след стимулация и пункция е паднал ....ноооо с него кандидатствах втори път. Не знам колко щеше да е след пункцията , но определено нямаше да е 1.9 .
Инхибина ми беше нисък.

# 684
  • Dope Reach
Рочелка остана сама в клуба на чакашите лелка, аз го напуснах, вече не я чакам гадината, нооо ще ти стискам всички палци!!

Дойде! Както си трябва. Поревах си стабилно (от щастие, де) и ще я наблюдавам дали е като хората. Та, да видим колко още лелки ще чакам (и надявам се да не пропускат) и после да не чакам. Heart

# 685
Момичета реве ми се.
Днес като взех малката от ясла, госпожата ми каза ,че е била контактна с варицела. Имат в групата болни дечица от днес.
Ейййй миналата седмица си го помислих .... сега се чудя ами ако е станало "чудото" и цъфнем с варицела. К'во ще праввя. Знам,че за нея е по-добре да я кара като малка..... абеее тъпа работа. Дали е задължително да се разболее сега. :/ Аз съм я карала като ученичка,но при евентуална бременност знам,че..... даже ме е страх да го напиша.

# 686
Не е задължително, според мен има вероятност и да ѝ се размине.

# 687
Момичета реве ми се.
Днес като взех малката от ясла, госпожата ми каза ,че е била контактна с варицела. Имат в групата болни дечица от днес.
Ейййй миналата седмица си го помислих .... сега се чудя ами ако е станало "чудото" и цъфнем с варицела. К'во ще праввя. Знам,че за нея е по-добре да я кара като малка..... абеее тъпа работа. Дали е задължително да се разболее сега. :/ Аз съм я карала като ученичка,но при евентуална бременност знам,че..... даже ме е страх да го напиша.
Искам да те успокоя Hug
Бременна съм вече от два месеца, а и двете ми деца се разболяха едно след друго( едното още е болно). Питах двамата си доктори за опасностите, при положение, че аз съм я карала. Няма никакви Hug и всичко, което прочетох сочи натам. Опасно е, ако и ти не си я карала. Hug

Чета си ви Heart

# 688
  • Dope Reach
Ей, момичета, лелката си е с всички неразположения, включително желанието за сладко. Станах жена на 29! Joy

# 689

Хей, момичета, 12 ч. мина и ви черпя по парче торта за мое здраве! Имаше момичета, които днес трябва да се тестват (аз помня!😄) и чакам подаръци от вас! ☺❤

Общи условия

Активация на акаунт