С какво ви дразнят свекървите – 110

• 37 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Може и да нямат право, но това няма да им попречи да вдигнат вой до небесата и да направят циркове, достойни за фестивала в Монако.

# 151
  • София
Представям си да отидем на хотел. То ще има инфаркти, то припадъци плюс "Вие не ни уважавате". Ще мине и замине това гостуване, и повече няма да ме видят. На дъщеря ми й давам максимум още 2 години да ги посещава лятото, преди да започне да излиза тук с компания. А мъжът ми е свободен да прави каквото си поиска. Кеф му да ходи, кеф му да не.

# 152
Скрит текст:
Сори за спама, виждам си грешки , от граукомата  е,  всеки път  проверявам и   е ок, като мина втори път ,не  е , измествам се и  се виждат грешки.Издразних се и аз и за това се извинявам.Не чувам, не виждам, казаха ми за едно жълто тяло ,което замазва тъмните петна и създава впечатление за цялост на картината. Уж всичко е  нормално ,но не  е. Но няма да се спра, няма да се откажа от компа предварително ,може утре да умра запазена ,та ще карам докато може. Той ,компа ,ми е връзката със света ,няма друга , избягвам другите.Просто се извинявам че ми търпите грешките.
Това е спам.Не търся коментари.

# 153
  • Fort Worth, TX
Уф, при моите свекъри условия има, тоест нова баня и тоалетна, чисто и хубаво, даже много. Но като няма място за спане, все тая. Свекър ми можеше една стая да пристрои, вместо да се фука с чисто нова кола.
Френчито ще го водите ли с вас?Да вземе свекър ти да го повизи на новата кола пък той да я маркира ще бъде смях.

# 154
  • София
Скрит текст:
То като не ти се ходи там, ако ще и кралско легло да ти постелят, все тая.
Именно.

Няма за кога да купуваме надуваем единичен матрак. Утре заминаваме, а аз се надявам повече да не ходя там.

Птица, когато твоето дете спи на пода ти, тогава се изказвай. Па макар и веднъж годишно.

Без извинение, ако не сте в състояние с мъжа ти да измислите нещо, че да не спи на земята, за нищо не ставате!
Има походни легла, има дюшеци, но явно, някой друг трябва да ви ги набави.

# 155
И аз това смятах да кажа.
Ако проблемът е само в мястото за спане, а ти искаш да проявиш уважение, ще намерите начин да се справите.
Някой ще спи на дивана, или на матрак на земята, или нещо си.
Ако не искаш, тогава е друг въпрос.

А това, че си е купил кола -вие не си ли купувате нови вещи? Аз, да ти кажа, не видял лошо.
По-добре да си живееш добре, отколкото да робуваш на вещи и предразсъдъци.
Simple Smile

# 156
  • София
Хората са по на 50+ години и не им се полага нова кола, не разбираш ли?
Минеш ли 45, се приготвяй за отвъдното.....

# 157
  • Fort Worth, TX
Хората са по на 50+ години и не им се полага нова кола, не разбираш ли?
Минеш ли 45, се приготвяй за отвъдното.....
Лошо пък аз си правя леки намеци на моя за нова кола.Ама като чета вместо в дилършипа за коли май да ходя вечната кола да си избирам.

# 158
  • София
Извинете, не ми е минало през ума, че ние трябва да си набавим походни легла и матраци. Не аз съм тази, която държи да й гостуват, но няма къде да си разположи гостите, единият от които им се пада син. Този път племеникът няма да идва и мъжът ми ще спи на легло.
Явно е крайно време да обърна плочата. Следващият път когато свекърите се появят вкъщи директно ще им метна едно одеало на пода. Тъй де, нали уважението трябва да е двустранно.
Много интересни изводи си правят някои от вас и изкривяват ужасно фактите.
Да си карат свекърите ми новата кола със здраве, че да имат възможност да ни гостуват дълги години. До момента, в който не им хлопна вратата под нахалните  носове. Но то не е лесно и да си глупак като мен/нас. Прекалено много ги изтърпяхме. И държа да отбележа, че имотите им не са ми притрябвали. Аз си имам майка,за която ще се грижа след време. Те не са ми таргет, ако ме разбирате, щот нали... каквото си надробиш или в случая както си постелиш.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 07:58 от Тонка*

# 159
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
То като не ти се ходи там, ако ще и кралско легло да ти постелят, все тая.
Именно.

Няма за кога да купуваме надуваем единичен матрак. Утре заминаваме, а аз се надявам повече да не ходя там.

Птица, когато твоето дете спи на пода ти, тогава се изказвай. Па макар и веднъж годишно.

Без извинение, ако не сте в състояние с мъжа ти да измислите нещо, че да не спи на земята, за нищо не ставате!
Има походни легла, има дюшеци, но явно, някой друг трябва да ви ги набави.
Да, това е задача на домакините.

# 160
Когато отношенията са лоши нищо не може да помогне. Търсят се, и успешно се намират, дразнители - преценява се всяка казана дума, всеки направен или ненаправен жест.

Спали сме неколкократно и за дълго на надуваеми дюшеци при едната дъщеря. Да, имаше проблем със сядането и ставането /защото сме на години/, но пък драми - не.  Вече  има по-добри условия при тях. Затова пък сега, когато се засекат порасналите семейства на децата вкъщи, става сложно. Ами, приготвила съм дюшека - сигурна съм, че няма да има драми!

# 161
Наистина проблемът е в лошите отношения. Ние ходим често при моите свекъри, на всички ни е приятно (дори и да мрънкам понякога) и мъжът ми заедно с баща си измислиха интересни легла и в апартамента им в града и в селската къща. Отговорността си е и наша, че ние раждаме много деца Simple Smile. Понеже апартаментчето е много малко, направиха два матрака, които стоят един върху друг и със сгъваема подматрачна рамка на земята става голямо легло. Така, че желание да има, всичко може да се измисли.

# 162
  • София

Да, никой не бива да се минава по никакъв начин, ако ще детето му да спи на земята. Mr. Green
Говорим за родителите на мъжа, ама те не са никакви, та защо синът им да не върви по гайдата на жена си, решила да се прави на принцеса Савойска. Simple Smile

# 163
  • Варна
Че разбира се, че по нейната гайда ще върви мъжа, да не би да трябва по тяхната?

# 164
  • София

Да, никой не бива да се минава по никакъв начин, ако ще детето му да спи на земята. Mr. Green
Говорим за родителите на мъжа, ама те не са никакви, та защо синът им да не върви по гайдата на жена си, решила да се прави на принцеса Савойска. Simple Smile
Е да, има кофти домакини, това е положението. На мястото на Тонка не бих си причинявала такива домакини, но тя явно е по-търпелива от мен.

Общи условия

Активация на акаунт