През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 20 848
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Шоколадче, това е. Има една приставка(като дюшече) за новородено и се ползва от първия ден до 50кг. Сега само ще си взема столчето за кола към нея за по-лесно пренасяне от колата като водя/вземам баткото на/от училище.

julianka, и ние бяхме в тази ситуация, но в крайна сметка намерихме решение. Запазихме значението на името. Така хем баткото доволен, хем ние 😂 Сега остава да се роди момиче. Иначе язък за схемите и умуването 😂

Липсата на зимен кош не ни е попречил на останалите майки с новородени да скитаме цяла зима навън в българските условия 😉

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 23:28 от Pampers

# 646
Шоколадче, моят приоритет в момента не е зимен кош, а стол за кола, който е комбиниран.
Имам два варианта:
Jane Matrix Light 2, който е и столче и зимен кош едновременно и като столче мога дя го ползвам поне година и нещо и е с изцяло легнало положение.
(Мисля че този вариант ме устройва повече).
Sybex Cloud Q Plus, който пак отива в изцяло легнало положение и върши работа и за зимен кош.
Другият въпрос е, че при нас в английско не става толкова студено, както в Бг и зимните кошове не са необходими реално, щото няма зима (няма и лято, но това е друга тема 😂😂😂).
Та тук пак стигаме до заключението, че за всеки е индивидуална и според нуждите 😉
Иначе съм си взела хубав еластичен слинг и в началото ще караме така.
Сега ще взема може би и по малко от половината на нещата, които бях купувала за големия ми син.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 00:07 от Ivka.pifka

# 647
Ивче, това първото кошче/столче не е лошо като идея. Имаш ли представа колко тежи?
Аз чакам най-новия модел на нашата марка всеки момент да го пуснат по магазините, именно защото е олекотено 😂 Ако родя пак такова бързо угояващо се прасенце, теглото на всичко около него ми е приоритет. 😂

Оф, както няма зима, така ни изненадва някоя жестока. Последният пример е 2017. Градуси до минус 11 при нас. Три дни виелица, каквато от детството си не бях виждала. И валя поне 4-5 пъти сняг за по няколко дни. 😂 От дългите минусови температури ми постардаха много цветя в градината🙈 Дано тази не е такава! Бурите са ми предостатъчни като дискомфорт 😂

Оказа се, че си пазя еластичния слинг от баткото, така че и аз ще съм обзаведена. И двете му одеалца подарък от баба ми са запазени. Та не стартирам съвсем от нулата 😂  

# 648

Ох, ние ще си имаме големи затруднения при избора на име, просто не знам как ще стигнем до консенсус... Представям си как бебето се ражда и няколко дена от живота му са без име Grinning Grinning Grinning
[/quote]

И при нас беше така, чак сънувах че се е родило и питам как го кръстихме и Мм ми вика "Не сме " 😂😂

# 649
Здравейте мами,виждам че обсъждате темата за колички.Аз вече имам категоричен избор ,допитала съм се с друга майка каза,че вече с второто използва същата марка и е много доволна.Отделението за багаж отдолу е голямо,върви с кошче за новородено и е доста хубава на външен вид.Аз все още чакам за пола на бебчето,и все още не усещам много отчетливо,както и нямам много голям корем все едно съм дебела,но за сметка на това дупе и крачета имам 😂🙈

Това е количката.Надявам се да съм била полезна 🤗

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 11:54 от AnMary

# 650
Ивче, това първото кошче/столче не е лошо като идея. Имаш ли представа колко тежи?
Памперс, тежи 5.25кг, което е доста добре, рамката на количката също е толкова, но пък летния кош е много лек.
Ако имаше как да съчетае рамката на Cybex с този кош на Jane, това щях да направя без да се замислям 😂
Рамката на новото Sybex Mios е само 4кг, мечтата ми, да бутам с един пръст 😂
И ми харесва страшно много, че за лятото се маха всичко и остава само мрежа и държи хладно и не запарва. Но пък столчето, въпреки легналото положение ми се струва, че повече от 6 месеца няма да може да се ползва, макс до 9 месеца.
Ето това е столчето на Cybex Cloud Q Plus

# 651
За витамините - аз лично не пия. Не искам да се тъпча със синтетика, при положение, че сега е такъв сезон, че мога съвсем спокойно да си набавям витамини чрез различни плодове, зеленчуци и т. н. Пиех в началото Пренатал и ги спрях, след разговор с доктора, разбира се, защото повръщах от тях, а и изследванията ми бяха перфектни. От тях се и пълнее допълнително.

За количка - на мен не ми се дават 1000 лв, честно казано... Харесвам и Jane, и ABC Design, и още няколко скъпи марки, но ми е излишно, при положение, че зимата няма да я ползваме толкова активно, а лятото не знам дали няма да минем направо на лятна, и съответно по-лека количка.
Затова засега съм се спряла на тази , но не съм я виждала на живо все още, та не знам дали и на живо ще ми хареса толкова, иначе не е и тежка. И май не е толкова висока, колкото ми се иска, но ще видим. Има и във вариант без зимен кош, но преди да съм я видяла на живо не мога нищо да кажа.

Иначе аз съм кукнала в 3 часа и няма заспиване..... И съм свежа като краставичка... Страшни хормони...

# 652
Скрит текст:
Памперс, тежи 5.25кг, което е доста добре, рамката на количката също е толкова, но пък летния кош е много лек.
Ако имаше как да съчетае рамката на Cybex с този кош на Jane, това щях да направя без да се замислям 😂
Рамката на новото Sybex Mios е само 4кг, мечтата ми, да бутам с един пръст 😂
И ми харесва страшно много, че за лятото се маха всичко и остава само мрежа и държи хладно и не запарва. Но пък столчето, въпреки легналото положение ми се струва, че повече от 6 месеца няма да може да се ползва, макс до 9 месеца.
Ето това е столчето на Cybex Cloud Q Plus
Може ли да пуснеш линк към Jane, убих се да го търся и в бг сайтове и в online4baby и не мога да го намеря.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 11:55 от AnMary

# 653
Зимния ми кош е 3кг, 5.25 ми се вижда множко...ноо който както му харесва

За витамините айде да спрем вече с тая "синтетика", то и фолиевата е синтетика, пък не знам някоя майка да не я приема, магнезия също...в по-напредналите етапи, понякога е жизненонеобходима определена "синтетика" и само от рупане на сезонни плодове не става...те и цигарите не са особено полезни, но някои майчета не ги спират, та нека уважаваме чуждото мнение и ситуации, в които не сме изпадали, приключвам с темата, че то голяма драма настана.  Тоо колкото хора, толкова и мнения.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 08:00 от Анонимен

# 654
Аз само в интернет ги разглеждах преди време и си заделих тези, които ми харесват. А вчера с ММ съвсем случайно влезнахме в детски магазин и разгледахме някои на живо. Много ни хареса Lorelli Mia 3in1 (пясъчната), а и се оказа, че я има и в моя списък с харесани онлайн. И отделно е й на промоция Heart Eyes но искам още да поразгледаме и да не се мятаме на първата.

# 655
Момичетата, които ще купуват количка за първи път. За някои деца от значение е очния контакт с родителя. На някои модели кошовете гледат само напред. На моята кошът може да се постави и в двете посоки. По Черноморието знаете, че духа понякога повече и беше удобно да завъртам коша за да не духа. Дъждобранът върши същата работа де.

# 656
Момичетата, които ще купуват количка за първи път. За някои деца от значение е очния контакт с родителя. На някои модели кошовете гледат само напред. На моята кошът може да се постави и в двете посоки. По Черноморието знаете, че духа понякога повече и беше удобно да завъртам коша за да не духа. Дъждобранът върши същата работа де.
Да, моят също се върти в двете посоки и наистина е удобно за морския бриз, а и като е малко бебчето и иска да си вижда мама

# 657
Cats7,
https://www.samueljohnston.com/Mobile/MobileSearchResults.aspx?Search=Jane
Това е на всичките колички Jane.

За мен 5кг кош не е много, при все че ми комбинира 2 неща и ми е по необходим като стол за кола, който е единствения изцяло безопасен да се вози бебето легнало в колата. Нужди различни.

За фолиевата киселина и магнезия също не съм съгласна, съжалявам. Не се заяждам, а давам моето различно мнение по въпроса.
Има чудесна опция на Солгар - Фолат, която е натуралната форма на фолиевата киселина (която е синтетична). Същото е и с магнезия, Magnesium citrate е опцията и има много, подчертавам (за тях се сещам на първо четене, има още много) сертифицирани компании, които предлагат алтернатива на синтетиката.
Когато не става само с храна и трябва да се приемат добавки има и такива, които не са синтетични, съответно се усвояват далеч по-добре от организма.
Но това пак опира до лични вярвания и начин на живот. Мен не можете да ме убедите, че синтетиката е необходимото зло, както и аз вас, че не е.
Това са мойте 2 стотинки по темата.

За количките, в Бг Jane наистина са много скъпи, ама примерно тук 400£ ми е съвсем ок да дам за количка, нормален клас, с удобства и в комплект с изофикс, даже е евтино. Моята Мамас и папас дето ползвах със сина ми, я купих за 250£ общо всичко, в Бг я видях над 1000лв....

# 658
Аз ще карам с полската количка от каката.
С каква количка сте? Аз избирам между две полски колички. Лошото е, че в нашия град не мога да ги видя на живо и събирам мнения.

# 659
  • Наблизо
И аз съм хвърлила око на Джейн.Чакам намаления сега лятото и сигурно ще купувам.
Не съм я виждала обаче още на живо,трябва да идем тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт