През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 20 847
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
И аз съм хвърлила око на Джейн.Чакам намаления сега лятото и сигурно ще купувам.
Не съм я виждала обаче още на живо,трябва да идем тези дни.
Къде ще ги гледаш тук? Дай инфо къде ги следиш, да дебна и аз Grinning от м чужбина май излизат на по добра цена.

# 661
От кой град сте ? Аз ги разглеждах в Рая тойс и в магазин Рошко . Като Рая тойс има и в София Simple Smile

# 662
Момичета, тази Jane, която съм харесала има и различни цветови опции, и е между 399 и 499£ комплекта. С изофикс, който никак не е евтин ако тръгнем да го купуваме отделно, а коша комбинирания столче/зимен кош обикновено само той е 200£.
Доставката от Англия няма да ви е толкова много, но пак е в порядъка на 1000лв

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 10:18 от Ivka.pifka

# 663
Цитат на: Ivka.pifka link=topic=111р6448.msg38844946#msg38844946 date=1560064362
Момичета, тази Jane, която съм харесала има и различни цветови опции, и е между 399 и 499£ комплекта. С изофикс, който никак не е евтината тръгнем да го купуваме отделно, а коша комбинирания столче/зимен кош обикновено само той е 200£.
Доставката от Англия няма да ви е толкова много, но пак е в порядъка на 1000лв
От кой сайт я гледаш? Не намирам с изофикс, а той задължителен ли е когато коша не е поставен в изцяло легнало положение, а надигнат? По бг сайтовете са без този изофикс.

# 664
  • Наблизо
Аз съм в Германия.При нас големите магазини са в периферията на градовете.Аз съм в селце и трябва да идем в града,за да ги видим и затова все още се насландисвам.

# 665
Бюти, аз хвърлих око на тази количка, защото като гледам е доста поръчвана в немския Амазон. Мисля да потърся темата за майки в Германия и да питам и там за мнения...

https://www.amazon.de/Bergsteiger-Kinderwagen-Kombikinderwagen-B … gen/dp/B077GQP4Y1

# 666
  • Наблизо
Погледнах коментарите - говорят за тежка и трудно маневрена количка.Столчето за кола не било много добро.Нещо не ме грабва.Ако я видим по магазините,ще ти кажа.
Джейн е на подобна цена.

# 667
От кой сайт я гледаш? Не намирам с изофикс, а той задължителен ли е когато коша не е поставен в изцяло легнало положение, а надигнат? По бг сайтовете са без този изофикс.
[/quote]
Cats7 някъде предишен коментар ти пуснах линка. На предната страница май.
Изофикс е допълнителна гаранция за мен ,но не е задължителен. Според марката може да се фиксират различни столчета.
Може да се мине напълно и без него, като само се обезопаси с колана.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 11:09 от Ivka.pifka

# 668
Бюти, тези коментари май ме отказаха, но все пак, ако я видиш, хвърли й едно око.

# 669
  • Наблизо
Разбира се Simple Smile
Моя приятелка е с Кикабу и е доволна ,а е евтина. Явно е българска марка,защото не в намирам по сайтовете.Някой да я е виждал на живо?

# 670
Момичета, водете се от следните критерии като за всяка те са с различен приоритет и значение от мястото, условията където живеете. Няма идеална количка. Според мен определящи фактори са:
- големина на гумите, от значение за неравна повърхност и високи тротоари/бордюри;
- размери на шасито и кош и тегло, от значение за багажника на автомобила, асансьора, входната врата. При възможност голям кош, защото някои бебета бързо им отесняват зимните кошове ( случи се с познати с Jane);
- пълно легнало положение на летния кош;
- големина на багажника на количката;
- сенник;
- опция за сваляне на дамаската за да се пере;
- възможност за  леко бутане с една ръка, от значение за породени деца когато другата ръка е заета с държане на друго детенце;
- кош, монтиращ се и в двете посоки;
- опция за разкопчаване на предпазителя на летния кош. Летните кошове имат една пластмаса пред детето, която го предпазва да не падне или скочи при движение. На някои модели няма опция за разкопчаване и детето се пъха с крата напред от горната страна. Не изглежда трудно, но за едно дете на година и няколко месеца, тежащо над 10кг, ревящо и ритащо  е трудно ако трябва да го напъхате точно в този момент в количката;
- някои летни кошове имат странично мрежи за да може да влиза въздух. Т.е. "вентилация" на въздуха. Представете си лято, дамаската на количката е дебел плат, пълно легнало положение, голям сенник и въздухът непомръдва вътре. Някои модели имат капачета и под тях мрежа за да влиза въздух;
- височина на количката съобразена с височината на майката. Не е удобно висока жена с ниска количка и обратно. Повечето колички имат различни височини на дръжките.
Това се сещам аз, има и други неща предполагам.

# 671
Аз избирам между тези три модела

Втората е със седалка тип кош (хамак) но има и специална изравняща подложка за бебета и реално може да се използва и от самото раждане без коша за новородено. Но Има няколко момента които ме притесняват в тази количка... Вариант от първа е универсален. Има много добри отзиви. Но искам да я видя на живо. Като и тази от третата снимка. Моделът е на 2019 година и не намирам я никъде освен в магазина "Слънчице" в Сф, който ще посетя при първата възможност. В този модел ми харесва затворено място за багаж, много допълнителни джобчета + чанта също влиза в цената. Докато при първите две чантата се купува отделно. Искам да ги видя и ще избера нещо.  През 2009 та със сина ми пак бях с полска количка и останах доволна. Но моделите се  променили доста и без да ги види или пипне човека не  може да вземе окончателно решение. Особенно аз Rolling Eyes

# 672
Момичета, здравейте! Колко ви е хемоглобина, моя в 19г.с.и 2 дни е 97. Предишната бременност ми откриха таласамия и за това сега закусваме 2-3 пъти седмично с протеин за бременни, но въпреки това хемоглобина пада.

# 673
Момичета, здравейте! Колко ви е хемоглобина, моя в 19г.с.и 2 дни е 97. Предишната бременност ми откриха таласамия и за това сега закусваме 2-3 пъти седмично с протеин за бременни, но въпреки това хемоглобина пада.
125 беше последно, с предната бременност падна през последния триместър и ми изписаха Ферофолгамма (желязо), не съм имала проблеми.

# 674
Не знам колко от вас следят темата за бебешките колички, затова пействам и тук:

Цитат
Момичета, попадна ми случайно оферта в Амазон за стол за кола на Cybex Gold Sirona M2, за 236 евро, но само за определен цвят. Струва ми се добра цена, пускам в случай, че някой си го е набелязал преди това.

https://www.amazon.de/gp/product/B07GL2SQF9/ref=ox_sc_act_title_ … R8XB7XF&psc=1

Общи условия

Активация на акаунт