Клиника Адела Фертилити - Късметлийска тема 7

• 47 824
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря ви за отговорите. Обадих се и записах час за преглед за петък. Дано всичко е наред и просто да ми вдъхне малко спокойствие !

# 691
Момичета, има ли някакъв шанс да ми дадът болнични от клиниката? Не са ми правили пункция или нещо подобно, но ми правиха вливка на интралипид, който отслабва имунната система (в ранна бременност съм) а в работата е просто пълно с болни. Личния не може да ми даде в момента.

# 692
  • Варна
Кайлийн, личният ти лекар е длъжен да ти даде болничен. Кажи, че не се чувстваш добре и т. н. Що за ЛЛ е? Да не говорим, че можеш да излезеш от 8 г. с. до края в болничен, докато дойде време за 45 дневния преди раждане, дай Боже!

# 693
Кайлийн, личният ти лекар е длъжен да ти даде болничен. Кажи, че не се чувстваш добре и т. н. Що за ЛЛ е? Да не говорим, че можеш да излезеш от 8 г. с. до края в болничен, докато дойде време за 45 дневния преди раждане, дай Боже!

Ако няма наистина основателна причина,някои лекари не дават болничен току така.
Позната и се наложи да си смени доктора,защото си представяше,че като забременее и ще излезе болничен,да си почине от работата,която мразеше.Е,лекаря и отказа да и даде такъв,защото няма основателна причина(омразата към шефа не е такава).
Някои са така...

# 694
  • София
Мисля че от клиниката не могат да ти издадат болничен без основание (пункция, операция).
Но виж какви други варианти имаш: https://pravatami.bg/19588
И потренирай малко неразположение и повръщане пред огледалото Simple Smile тоя ЛЛ да не е от желязо.

Докато си издействаш болничен - вземи си маска от аптеката.

# 695
  • Варна
Ама няма такива, казваш " Не се чувствам добре, неработоспособна съм, вие ми се свят, няма да ходя да припада по улиците!" Малко му се стресни, какъв човек е не знам. Какво значи, че не е основателно? Вляли са ѝ интралипид, който потиска и без това отслабената ѝ имунна система в момента... Ако трябва излез в неплатен отпуск, аз поне не бих рискувала да ходя на работа в този сезон.

# 696
Или си пусни отпуск.
Имай предвид, че ако натрупаш над 180 дни непрекъснани болничен, преди 45 дневния, после ще трябва да минаваш Телк.

# 697
а за хистерото дали дават болнични ?
Предвид че седиш само няколко часа там 🤔

# 698
На мен ми дадоха 3 дни.

# 699
То 3 те дена се поемат от работодател Simple Smile Аз работя за себе си и мислех дали не може поне нещичко да ми плати държавата .

# 700
  • София
След хистеро са ми давали 5, след пункция - 15.
Болничните са в календарни дни.

# 701
  • София
На мен след хостеро ми дадоха 14 дни, а за пункция дават от 3 до 5 дни според случая на организма.

# 702
След пункция са ми казвали в клиниката, че могат да ми дадат до 15 дни.

# 703
След пункция са ми казвали в клиниката, че могат да ми дадат до 15 дни.
И на мен толкова искаха да ми дадат. 3-5 дни може да е на ЕЦ.

# 704
явно да . че 3 дена и 14 разликата е огромна .
На мен например с първия аборт в 18 седмица който си беше адски тежък ми казаха че за такова нещо се полагало 3 дни .
Според мен общо взето си измислят на място . Аз от утре почвам противозачатъчните и съм планирана за Хистеро след 2 седмици . Малко съм притеснена от упойката тоя път , не знам защо ме е обвзела тази фобия . Хем знам че е частна клиника и надали ще е толкова скапана като в Шейново например . Моля се вече след хистерото да успея да искарам до здраво родено живо бебе .

Общи условия

Активация на акаунт