Връзка с мъж, който те крие

• 18 692
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
''В своя защита''! За каква защита става въпрос? Ти се опитваш да намираш извинения пред себе си, ти не искаш да прекратиш ''връзката'', ти си тази, която навлиза все по-дълбоко и твои са децата, които ще страдат от липсата му след време.Ключове, хазяи, откраднати целувцичи, от които ти пада гарда....

Според мен повече ще страдат, не толкова от неговата липса, колкото от тази на майка им. Ако връзката се задълбочи и прерастне в нещо по-сериозно, обикновенно децата от предишния брак остават на заден план за сметка на новия мъж и дете. И тук има тема, която потвърждава думите ми, а и имам и познати, при които стана точно така.

# 121
  • София
Здравейте, пиша по повод тема, която много ми тежи. Бих искала да чуя и мненията на други жени/мъже по въпроса. Преди да пусна темата съм запознала човека до мен, че ще го направя, т.е. той ще прочете това, но аз нямам притеснения от него. Говорили сме за всичко и това, което ще споделя на вас съм го казвала и на него. Но! Проблема си остава.
Аз съм разведена, имам 2 деца, на 37г съм. Мъжа с ,който имам "връзка" е на 27г. Заедно сме от 8месеца. Излизаме заедно, почти всяка вечер остава да спи при мен, общува с децата, но не излизаме заедно с тях. Случи се веднъж да дойде, докато бяхме на разходка в парка. Запознал ме е с един негов приятел и гаджето му. Казва, че не иска сериозна връзка (а в същото време твърди, че нашата е такава). Питах го има ли намерение да открие връзката ни, защото толкова време мина, а никой освен още 2-3 души не знаят за нас. За родителите абсурд. Голяма тайна е. Казах му в такъв случай да прекратим отношенията си. Не можел, защото ме обичал прекалено много. Не бил срещал такава като мен, била съм страхотна, невероятна и т.н. и т.н. Нееднократно се опитвах да прекратя, но той си извади ключ от вкъщи и идва. Стои пред блока по 1час, докато не се навия да се качи (Това беше когато нямаше още ключ). Децата го обожават. Аз също. Единия вариант е да си продължа така - нали ме прави щастлива и аз него. Това иска той. Но аз искам някакво бъдеще, т.е. не съм първа младост, и най-малкото поне трябва да не ме крие от обществото, а другото идва от самосебе си. Някой попадал ли е в такава ситуация? Как да се откъсна от него, всичко друго е перфектно. Така не ме е карал да се чувствам никой друг. По стечение на обстоятелствата преди него имах връзка с негов близък приятел близо 2г. Той по същия начин ме криеше и накрая прекратихме. Осъзнавам, че грешката е в мен, защото аз допускам всичко това да се случи. 
Какво не ми е наред? Защо мъжете се срамуват да покажат, че излизат с по-голяма жена, с деца, след като твърдят че я обичат? Това любов ли е? Според мен, мъж който след толкова месеци не е открил връзката няма да го направи и след 5 години. Според него, ако го обичам ще остана дори при тези обстоятелства. Ако не ме иска такава каквато съм защо не ме пусне да намеря друг, който няма да се страхува? Търся отговори на толкова много въпроси. Предстои ни пореден разговор, в който да си изясним какво да правим. Искам вашите мнения, просто да чуя различна гледна точка. Аз ли грешно мисля? Искам много ли?

Не съм чела другите постове, затова ти отговарям само на този.
Да, много искаш- момче на 27, а ти с две деца на 37.
След 10 години съвсем няма да иска да те покаже, а и ти ще се чувстваш неудобно до него.
Какво ти пречи да си продължиш връзката без демонстрации?
Да си гледаш спокойно децата и да имаш мъж в леглото си.
Защо непременно трябва да го ожениш за себе си? newsm78

Видяла си, че и приятелят му, който предполагам също е на неговата възраст, не е искал да афишира връзката ви, което недвусмислено означава, че не искат семейство, не искат деца, не и сега, не и от по- възрастна и с деца, жена.

Не знам как точно си представяш търсенето на мъж, който ще прегърне идеята за брак, но дали ти ще си готова да го приемеш с децата му?

# 122
Здравейте, пиша по повод тема, която много ми тежи. Бих искала да чуя и мненията на други жени/мъже по въпроса. Преди да пусна темата съм запознала човека до мен, че ще го направя, т.е. той ще прочете това, но аз нямам притеснения от него. Говорили сме за всичко и това, което ще споделя на вас съм го казвала и на него. Но! Проблема си остава.
Аз съм разведена, имам 2 деца, на 37г съм. Мъжа с ,който имам "връзка" е на 27г. Заедно сме от 8месеца. Излизаме заедно, почти всяка вечер остава да спи при мен, общува с децата, но не излизаме заедно с тях. Случи се веднъж да дойде, докато бяхме на разходка в парка. Запознал ме е с един негов приятел и гаджето му. Казва, че не иска сериозна връзка (а в същото време твърди, че нашата е такава). Питах го има ли намерение да открие връзката ни, защото толкова време мина, а никой освен още 2-3 души не знаят за нас. За родителите абсурд. Голяма тайна е. Казах му в такъв случай да прекратим отношенията си. Не можел, защото ме обичал прекалено много. Не бил срещал такава като мен, била съм страхотна, невероятна и т.н. и т.н. Нееднократно се опитвах да прекратя, но той си извади ключ от вкъщи и идва. Стои пред блока по 1час, докато не се навия да се качи (Това беше когато нямаше още ключ). Децата го обожават. Аз също. Единия вариант е да си продължа така - нали ме прави щастлива и аз него. Това иска той. Но аз искам някакво бъдеще, т.е. не съм първа младост, и най-малкото поне трябва да не ме крие от обществото, а другото идва от самосебе си. Някой попадал ли е в такава ситуация? Как да се откъсна от него, всичко друго е перфектно. Така не ме е карал да се чувствам никой друг. По стечение на обстоятелствата преди него имах връзка с негов близък приятел близо 2г. Той по същия начин ме криеше и накрая прекратихме. Осъзнавам, че грешката е в мен, защото аз допускам всичко това да се случи. 
Какво не ми е наред? Защо мъжете се срамуват да покажат, че излизат с по-голяма жена, с деца, след като твърдят че я обичат? Това любов ли е? Според мен, мъж който след толкова месеци не е открил връзката няма да го направи и след 5 години. Според него, ако го обичам ще остана дори при тези обстоятелства. Ако не ме иска такава каквато съм защо не ме пусне да намеря друг, който няма да се страхува? Търся отговори на толкова много въпроси. Предстои ни пореден разговор, в който да си изясним какво да правим. Искам вашите мнения, просто да чуя различна гледна точка. Аз ли грешно мисля? Искам много ли?

Не съм чела другите постове, затова ти отговарям само на този.
Да, много искаш- момче на 27, а ти с две деца на 37.
След 10 години съвсем няма да иска да те покаже, а и ти ще се чувстваш неудобно до него.
Какво ти пречи да си продължиш връзката без демонстрации?
Да си гледаш спокойно децата и да имаш мъж в леглото си.
Защо непременно трябва да го ожениш за себе си? newsm78

Видяла си, че и приятелят му, който предполагам също е на неговата възраст, не е искал да афишира връзката ви, което недвусмислено означава, че не искат семейство, не искат деца, не и сега, не и от по- възрастна и с деца, жена.

Не знам как точно си представяш търсенето на мъж, който ще прегърне идеята за брак, но дали ти ще си готова да го приемеш с децата му?

Не съм казала, че искам брак. Та, аз самата още не съм сигурна дали бих искала с този мъж да прекарам живота си. Като мине време и отношенията поулегнат те се променят. Знам ли какви ще бъдат? Искам просто връзката да е открита и да си тече нормално. А как ще се развие времето ще покаже. Просто се чувствам зле от факта, че ме крие. Това, че ще ме покаже не значи, че ще се жени за мен. Всички нормални връзки ли завършват с брак? Аз не съм някаква прокажена, за да ме крие. Като толкова не може да си върви и да си хваща ученичка ако ще.

# 123
Мъжете показват жени, с които се гордеят, че са. Явно не е такъв случаят. Което не означава, че не те харесва, разбира се, но просто не си жена, която ще нарече приятелка/половинка публично.

# 124
Никой не е казал, че си прокажена, грозна, тъпа или дебела.
Но, сте на различни "етажи", както каза една съфорумка.
Това е проблемът.
Намери си човек от твоето житейско ниво за сериозна и открита връзка. Такива момченца само за секс може да ползваш.

# 125
Може да съм крайна, но ще те попитам директно. Според мен този мъж те приема като играчка и забавление. Историята познава доста хора, привързани до пристрастяване към играчките си. Ако ти имаш такава, да речем вибратор, би ли го показала и афиширала пред света.
Пак казвам, крайно и грубо е, може би, но просто се опитай да видиш ситуацията отстрани.

# 126
Авторке, нещо друго забравих да кажа.
Вече ти казахме, че е травмиращо за децата запознавания с всеки с който излизаш.
Това съм го преживяла.
Биологичния ми баща е баща по документи, от него  хубаво не съм видяла. Разведоха се като бях някъде на 6 години.
След това майка ми имаше мисля 2 връзки и ни запознаваше.
За мен беше доста разочароващо, когато ми каза, че няма да се вижда повече с него. Попитах със сълзи - Значи той няма да ми стане татко? Човека наистина беше противоположност на моя баща.
Тогава майка ми разбра, че само с мъже с които е сигурна и че биха приели децата и ще ни запознава.
И до ден днешен си е сама.

G&B  Joy Joy Joy
Баш така си е.

# 127
  • София
Леле, каква тема. Да видиш нагледно как общественото мнение може да се окаже по-силно от любовта (освен ако темата не е пързалка).

Аз съм пример как всичко изписано като препоръки и прогнози не се е е оказало верно, бях с 3 деца и на 39 г., а той на 26. 14та година сме заедно, щастливи. Никога не съм напирала да ме запознава с когото и да е, след години се видя на практика кой му е бил истински приятел и кой не. Който има нужда от обяснения каква съм и защо съм до него, няма нужда да ни е в приятелския кръг.

Не всеки мъж на 26 е незрял емоционално и интелектуално, макар и повечето да са (80% Simple Smile ).

# 128
Шарки, историята познава всякакви случаи.
Но случая на авторката е видно, че няма общо с твоя.
Познавам 70 годишен дядка се ожени за 25 годишен.
Огромна е разликата, но си е тяхна работа.
Жената никога не е работила през живота си. Роди му две деца и се седи вкъщи. Чудя се не мисли ли, че този човек скоро ще си отиде и тя какво ще прави. Не е богаташ, пенсионер. Да, с голяма пенсия. Но като си отиде, тази пенсия няма да я види.

# 129
Леле, каква тема. Да видиш нагледно как общественото мнение може да се окаже по-силно от любовта (освен ако темата не е пързалка).

Аз съм пример как всичко изписано като препоръки и прогнози не се е е оказало верно, бях с 3 деца и на 39 г., а той на 26. 14та година сме заедно, щастливи. Никога не съм напирала да ме запознава с когото и да е, след години се видя на практика кой му е бил истински приятел и кой не. Който има нужда от обяснения каква съм и защо съм до него, няма нужда да ни е в приятелския кръг.

Не всеки мъж на 26 е незрял емоционално и интелектуално, макар и повечето да са (80% Simple Smile ).

Много хубава история. Но е рядко срещана. А той криеше ли връзката ви?

# 130
Малко се съмнявам да е крил.

# 131
  • София

Не съм казала, че искам брак. Та, аз самата още не съм сигурна дали бих искала с този мъж да прекарам живота си. Като мине време и отношенията поулегнат те се променят. Знам ли какви ще бъдат? Искам просто връзката да е открита и да си тече нормално. А как ще се развие времето ще покаже. Просто се чувствам зле от факта, че ме крие. Това, че ще ме покаже не значи, че ще се жени за мен. Всички нормални връзки ли завършват с брак? Аз не съм някаква прокажена, за да ме крие. Като толкова не може да си върви и да си хваща ученичка ако ще.

Не си казала, но искаш сериозна връзка и афиширането ѝ.
Защо, като и ти не си сигурна в нищо?
Егото ти не може да се примири, че един ерген на 27 не иска да те показва като сериозна и перспективна връзка пред близки и роднини.
Не си прокажена, разбира се, но и не си партията за него, затова той иска да си спести приказките и набиването на канчето, както и подмятанията за "каката" от връстниците му.
Това е истината, но също така е истина, че не той те държи във връзка, а ти самата.
Ако си искала, не само да си го разкарала, ами въобще е нямало да започнеш връзката след опита с приятеля му.

Ще излезе, че той мислейки за себе си, мисли и за теб, ама не  го разбираш, явно. Peace

# 132
Я си говори с младежа и си кажете в очите  намеренията - твоите са ясни, публична  връзка ,неговите какви са  да реши.Ако  е  готов-  майната на общественото мнение.Не каза децата на каква възраст са, ако са големичики ако след няколко години са пълнолетни, не му мисли,той да мисли готов ли е.Колкто изкаарте заедно, кой ти ги дава щастливите години,по-добре са от нищо.Хора се губят по  разни начини, дори да не искат,  оставаме сами, що пък  да пропуснеш хубавото. Имаше подобна тема скоро.
Абе хора , живейте ,не питайте другите как  да живеете.

# 133
Я си говори с младежа и си кажете в очите  намеренията - твоите са ясни, публична  връзка ,неговите какви са  да реши.Ако  е  готов-  майната на общественото мнение.Не каза децата на каква възраст са, ако са големичики ако след няколко години са пълнолетни, не му мисли,той да мисли готов ли е.Колкто изкаарте заедно, кой ти ги дава щастливите години,по-добре са от нищо.Хора се губят по  разни начини, дори да не искат,  оставаме сами, що пък  да пропуснеш хубавото. Имаше подобна тема скоро.
Абе хора , живейте ,не питайте другите как  да живеете.

На 9г и 12г са. Говорили сме си по темата. Повечето аз говоря, той мълчи. Казва, че не е сигурен какво иска и не иска да ми дава празни обещания. С 2 думи живее му се, но и го е страх да ме остави, защото можел да не срещне друга такава любов. По-скоро е съгласен да се разделим, отколкото да се изправи и да каже ""искам тази жена". Той, ако беше готов нямаше да си правя труда да пиша тук.

# 134
Пусни го да си върви.От него се очаква  едно нещо-да знае какво иска.

Общи условия

Активация на акаунт