Връзка с мъж, който те крие

• 18 681
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
Проблемът е друг. Споменаваш, че сте заедно от 8 месеца, ако не ме лъже паметта. В същото време от месеци го молиш да е откровен. Т.е. излиза, че от 3-4 месец си започнала да го “молиш”.
Мислиш ли, че в началото на подобна “връзка” с колежка и бивша забежка на приятелче ще навлезе в дълбокомислени откровения за чувства, планове за бъдещето и подобни. Аз лично не бих, независимо, че съм 7 години по възрастна и от теб.

Проблем вече няма.

Мога да те разбера въпреки, че съм съгласна със съветите, които ти дават.
На 37 си, не на 60.
Не е нужно да бързаш, няма как да насилиш нещата. Няма как да дойде голяма любов като от книжките от раз. Сигурно се иска малко повече време ..
Момчето на 27 ,както се разбра и подчерта, не е бил правилният избор.
Вече и ти го видя и мисля е излишно да се човърка темата.
Просто не е бил човека. Това е.

(Аз на твое място бих поискала темата да се заключи)

# 226
novjivot, имах предвид, че вероятно подведена от думите му, си очаквала някакво развитие в 3-4 месец на връзката.
Пожелавам ти да да намериш това / този, който търсиш!

# 227
Не ТОЙ не те пуска,ТИ не се пускаш...осъзнай какво става,разликата в годините .....на него си му е гот има си и време човека..а ти и двете ти дечица да сте скрити като някаква срамна тайна,явно страх че ще бъде навикан и направен на луд че ше разочарова близките си с своя избор! Щом ти с децата не си достоен избор за пред близките ....значи ясно,пази си достойнството и времето,колкото по рано приключи това толкова по рано ще срещнеш стойностен човек който няма да се срамува да те изтъпани пред света!!! Ти имаш две деца забога,по силна си от колкото сега предполагаш

# 228
Извинявай Borisa_Borisa, ама ти си в същото положение и се влачиш след мъж, който не те иска.
Смешно е.
Да вземеше да последваш съвета си  Laughing

# 229
Borisa_Borisa, кефиш ме. Joy

# 230
Защо си го изгонила? Той е бил откровен, не те е излъгал.
Можеше културно да се разделите.

И гледай пак да не се хванеш с някой малък.

# 231
Човекът е бил откровен и съм сигурна, че е давал индикации и преди, но не е имало кой да го чуе. Това първо.
Второ, имаш вече две деца, за къде, за Бога, си хукнала спешно да се обвързваш?

# 232
Аз не мога да разбера, от тази и други теми, защо аджеба се напъвате да перете чорапите на следващото мамино синче? Правете си секса, кефете се и после всеки у тях си! На кого са нужни признания и обяснения в любов, след като ви е добре заедно и защо трябва да се изнасилва ситуацията? Всеки да е свободен за срещи с други, пък ако стане - стане. Дотогава си се радвайте на това, което имате!

# 233
Как беше лафа?Заради единия салам,не си заслужава да си отглеждаш цялото прасе в къщи.

# 234
Бърза развръзка на нереалистични очаквания. По-добре и за двамата!

Няма никакъв проблем в разликите във възрастта, а в междушието им. И единият, и другият изглеждат незрели и неориентирани. Тя с поведение на силно подценена жена, страх от положението на сама жена над 35 с 2 деца, бързаща и припряна да намери сериозната любов, а той страх да не изпусне фойерверките на живота си.

Мъжът е по-скоро неопитен, а жената (авторката) е влязла във връзката с грешни очаквания. В подобни връзки трябва да си наясно, че водещи са преди всичко емоции, несигурност, добро прекарване, неангажираност, енергия и позитивност, добър секс. Дали подобно общуване ще прерасне в нещо повече може да се разбере след доста повече време от 8 месеца при условие, че са още заедно.

Развръзката е очаквана и дано да вземеш уроците от нея. Повечко самочувствие, увереност, търпение за теб и ще срещнеш Твоя човек.

# 235
И какво беше камъчето?

Че не се е наживял, че не е имал друга любов, демек аз съм първата такава голяма (и не може да направи сравнение дали е истинска или не), че би искал да живее с мен, но не и с децата ми. Че след 10г аз ще съм на 47 , а той на 37 и вероятно тогава ще сме се изчерпали и ще започне да заглежда по-млади, защото любовта не е вечна. Такива неща. Изгоних го и затръшнах вратата под носа му.

По-добре, че така е станало. Знаеш ли колко по-зле е, ако заживееш с някой, който не ти приема децата, а се е преструвал или самозалъгвал, че ги приема, докато ти направи още някое дете, и те зареже да се оправяш с още повече деца сама, или продължи да живее с теб, но делейки биологичното си дете от останалите ти деца?

# 236
Разбира се, че чудесно се е получило. Ако е вярно, де, много удобно стана, прекалено;)

# 237
По-добре, че така е станало. Знаеш ли колко по-зле е, ако заживееш с някой, който не ти приема децата, а се е преструвал или самозалъгвал, че ги приема, докато ти направи още някое дете, и те зареже да се оправяш с още повече деца сама, или продължи да живее с теб, но делейки биологичното си дете от останалите ти деца?
Това щеше да стане 100%. В примерите, които имам в моето обкръжение винаги става така. В началото уж приемат заварените децата, радват им се, обаче появи ли се общо, таткото някак си се озлобява към заварените. Не знам, може би е някакъв вид егоизъм.

# 238
Еми ако му иска пари за завареното, ще се озлоби, съвсем нормално. Я да видиш ако си го гледа тя как ще бъде. Така де, ако си го издържа тя.
Такива ли бяха примерите в твоето обкръжение?

# 239
Ами не, не са искали от новите мъже да издържат децата им. При едната двойка например, когато се роди общото дете, мъжът изобщо не даваше на сестричката му да му се радва и го правеше дори в присъствието на майката. На нея този факт хич не и беше приятен и лично съм ставала свидетел как се карат за това. Направо като видеше, че дъщерята на моята позната припарваше към бебето и физиономията му ставаше друга. Да не говорим, че изобщо не влизаше в положение на майката, че тя има две деца и все пак и другото има нужда от нейните грижи. За него същесвуваше само неговото. В последствие се разделиха.
В другата двойка проблемите пак бяха сходни с тази разлика, че там доведената дъщеря беше по-голяма и си имаше разходи по нея, като частни уроци и т.н. Там новият мъж едва ли не изкарваше, че жената пренебрегва общото дете, за сметка на по-голямата си дъщеря.
Нямам познати в обратния вариант, тоест жената да живее с доведено дете, но съм останала с впечатление, че мъжете по-трудно приемат чужди деца, отколкото жените.

Общи условия

Активация на акаунт