ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 35 070
  • 789
  •   1
Отговори
# 255
Не бях сигурна и затова написах "близък човек".
Ами така де, ако е Асен и това е майка му и тя е мохамеданка, защо слага кръст на гроба й?

# 256
Асен я е погребал, вероятно тогава не е знаел,че е мюсюлманка. Каза на Мия,че вече е била зле с главата и нищо не е могла да му каже.
И не е невъзможно - от Цанка(директорката на дома) е разбрал коя е. Тя отдавна е била със сменено име - Фани, фамилията вероятно е Велева. Е как ще предположи,че е мюсюлманка? Явно по-късно е разбрал.

# 257
Е, нали всеобщата теза тук е , че Асен е син на Сабри и това е причината да отмъщава. Фатима не е ли съпруга на Сабри? Нещо ми се губи това.

# 258
Като хронология
 - първо разбира,че е осиновен
- намира дома
- директорката казва коя е майка му
- майка му умира и я погребва
- разбира какво се е случило със семейството му(ще видим как) - баща му и майка му са мюсюлмани
- започва да отмъщава
И това не се е случило в голям интервал от време - майка му е починала 2017г., а действието във филма се развива юни-юли 2017.

# 259
  • España
А може хронологията да е до точка 4. Без последните две. Тоест - разбрал е ,че е осиновен, намерил е майка си и я е погребал,когато е починала и точка! За това и е сложил кръст на гроба й.... не знае ,че е роден в мюсюлманско семейство,не знае за Сабри -евентуалния си баща,нито че майка му ,преди да стане Фани се е казвала Фатима...А убиецът да е някой друг ,различен от Асен,воден от други мотиви...ей това ще е изненада !

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 18:44 от dyvaromi

# 260
Още една теория от мен за размисъл. Не съм писала до сега тук, но ви чета с интерес. Мисля, че успяха да ни заблудят, че мотивът е отмъщение за имоти и т.н. Според мен е нещо съвсем друго. Ами ако Филип има син и този син иска да се докаже пред него. Има един персонаж, който отговаря по възраст и мотивация (според визитката му в сайта на Нова) и това е Славчо

# 261
Имаме ли специалист тук, който може да каже дали мъжката и женската кост на носа се различават? В промото дават ексхумацията с череп и кости, която предполагаме, че е на Сабри. Една жена е писала, че черепът е на жена, била разбрала по костта на носа. Питали са я каква е разликата,но не е отговорила.

# 262
Изключително много се забавлявам да чета теориите Ви, след като не съм влизал дълго време! Уникални сте! В тези 9 теми има материал с който може да се направят още 2-3 сезона. Милошев да не се ослушва, ами да влиза в бгмама, да започва да чете от първа тема, да сабира екипа и да прави втори сезон! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 263
Както съм писала досега заподозрян нямам, но имам съмнения относно мама Чанова.
 - изумителната прилика между нея и жената от рисунката, която Асен показа на Мия
 - ровичкането й в къщата и гардероба на Дениз веднага след смъртта й. Да видела дрехите й? Толкова важно?  
    И  успя да заблуди Филип с плачлива история. Мисля е имала отношения и тайни с Дениз. На каква основа не съм наясно
 - настояването й да останат в града за среща с избирателите, въпреки, че виждаше стресът на който е подложенЧанов. И да не знае, какво точно се е случило виждаше се, че е разстроен.

Мисля си,че тя е в основата на драмата, но не виждам тя да е убиецът. Няма физическа възможност.
Чанов не е убиец. Неговата вина е по партийна линия и злоупотреба с власт.

Има разлика в костта на носа при жени и мъже. Като се ексхумира тялото има и други разлики в костната система. Това си го знаем.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 19:43 от *Melanie*

# 264

За скелета е ясно, въпросът беше за носната кост конкретно. Но явно има.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 20:00 от Organza

# 265
Мен ме терзаят пък въпросите:
-Защо"суперагента" Мия,не се сети веднага след случая с лоботомията,че Асен е този с историята за роднина с псих.проблем?
-Защо прие като чиста монета,това че е осиновен ?
След като има изписано и име на гроба не мисля,че са сложили и случайно снимка и рисунка на Чанова. Асен казва,че не я е рисувал той. КОЙ тогава я е рисувал? Ако жената не е била добре с главата едва ли се е нарисувала сама. Замислих се за кой знаем,че рисува- Страхил(икони) и Краси(рисуваше портрет ,не помня в коя серия;каза и,че ще нарисува пътя до къщата на Лазар)! При Страхил остава неяснотата защо изобразява майка си на икони.Странно е поне за мен. Дева Мария,заченала непорочно...жената на Каракехайов сдобила се с осиновено дете т.е. Страхил?
При осиновяването на Асен пък имаме единственото неговата дума. От никъде другаде не ни е потвърдено. Във визитката му сам казва,че в бележника си не е имал НИТО една хубава оценка,а на Мия,че имал- по рисуване. Цанка потвърди само,че е бил при тях с Джамила в ноща на убийството,не че го познава от дома. А и мислите ли,че би познала което и да е дете като възрастен при положение,че е бил уж осиновен на 2,6г.? Нежеланието му пред Мия историята да стига до някой може да се обясни и с това,че не е истина. И не на последно място,ако наистина е осиновеното дете на Фатма, Бай Митьо знаейки,какви са ги вършили с групичката от убитите досега,не би ли трябвало да му светне лампичката и да предприеме нещо? По-добре държан под отговорност за кражба на имот,отколкото мъртъв.
Качвам пак снимка на рисунката и на Чанова на младини.

# 266
  • София
Мина ново промо - със снимка на Чанова във вестник, Краси на пода в някакво подземие. 

# 267
Къде е това промо?
Дадоха убиеца в едно мазе,може да е същото,в което са намерили Краси.

# 268
В подземието е Филип. Снимката е на жена със заглавие Дениз  Рамаданова,но не ми прилича на нея. Статията се отнася за проект,който ще бъде от полза за родители и деца.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 22:31 от nadito1402

# 269
В предишното промо на същата статия със снимката на Рамаданова пишеше "Ново убийство разтърси Смолян", Филип късаше статиите от другата стена, а Мия го гледаше.

Общи условия

Активация на акаунт