ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 34 603
  • 789
  •   1
Отговори
# 510
Обли са стените и на подземието, в което е Филип.На второ гледане видях,че има и прозорец.Като нищо това да е църквата.

# 511
Аз малко се учудих защо, когато Филип откри статията за баща си и останалите, които вече са жертви, свързана с раздаването на плакетите, скъса само част от нея, на която е снимката. И после се чудеха за какво са раздадени плакетите, та стигнаха до разпитите. Толкова ли в тази статия не пишеше за какви постижения са им раздадени? Или съм го проспала този момент...

# 512
  • Бургас
Това заобляне е супер странно, да. И аз се чудех правилно ли виждам!  Но е хоризонтално и по-скоро предполага да е винарска изба; ако беше църковна сграда, заоблянето трябваше да е вертикално. И дали подземието където Флип седи на пода е в същата сграда, където къса тапетите-там стените са си нормални. Да де, просто е в мазето.

# 513
Може подземието , където дават Филип да е мястото , на която е държана Фатма.

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 15:07 от BaDBluEeYeS

# 514
  • Другата България
Аз все повече си мисля, че Сабри е жив.

# 515
Пише, че може с електронни билети.

Бай  Митьо е 70+ според мен....

# 516
възможно е това да е собственото им избено помещение, т.е в къщата на Чанови. Има старо дървено двуетажно легло, вижда се и в кадъра с Мия дървена врата....нищо чудно да са държали Фатма там още докато е била бременна с Асен Simple Smile но пък от друга страна той каза, че Чанови са го взели от дома, като е бил на 2,5 год.

# 517
Чанова изглеждаше доста странно истерично изнервена и изкомандори мъжа си да останат, сякаш е на живот и смърт. Надали е само заради кампанията.

# 518
Тя по-скоро се опита властно, дори хладнокръвно да го изкомандва, сякаш тя е тази, която дърпа конците в семейството. На мен чак в този момент ми се породиха съмненията към нея. Но пък после се видя, че той не я е послушал.

# 519
Убиецът в „Дяволското гърло" ще е изненада за останалите герои, защото никой от тях не е готов за тази истина. Ще бъде много болезнено за тях всичко, което ще научат. Мога да издам, че всички главни замесени лица в тази зловеща история ще бъдат събрани на едно място и между тях ще има много интересна среща.”

Това са думи на Теодора, какво мислите за тях?

# 520
  • España
Нямам търпение за довечера! Така не съм се вълнувала от абитуриентския си бал 🤪!

А,иначе,в темата и да пишем ,и да не пишем,през няколко страници се въртят едни и същи идеи и предположения....

# 521
Едното място по най-пряката логика, свързана със заглавието, би трябвало да е пещерата "Дяволското гърло".

# 522
На път към студиото на „Здравей, България“ Владо Карамазов и Христо Петков от хитовата криминална поредица се засичат с Премиера. „Издадох на Премиера кой е убиецът от „Дяволското гърло“, но не с думи, а с жестове. Той много се зарадва, но беше по-любопитен за нашите отношения с Теодора Духовникова“, пошегува се Владо Карамазов.

„Не можем да ви кажем кой е убиецът, но мога да ви издам, че довечера ще има поне още два трупа, преди да го хванат. Със сигурност престъплението ще се разкрие, това е ясно“, допълва Христо Петков.

# 523
Аз малко се учудих защо, когато Филип откри статията за баща си и останалите, които вече са жертви, свързана с раздаването на плакетите, скъса само част от нея, на която е снимката. И после се чудеха за какво са раздадени плакетите, та стигнаха до разпитите. Толкова ли в тази статия не пишеше за какви постижения са им раздадени? Или съм го проспала този момент...
Странно е, че нито Чанова помнеше за какви заслуги е плакетът, нито жената на Каракехайов. Вероятно е за уж предотвратен атентат, разобличаване на съпротивителна организация или просто са преизпълнили петилетката т.е Стратегията на Чанов. Наречени бяха герои, ако не се лъжа. Фалшива история в основата, на която са власт, имоти, пари/имане и много погубени животи.

# 524
  • София
Лелеле, колко страници сте изписали Simple Smile
Последно включване от дяволчето преди премиерата на финала довечера. Аз ще присъствам и както обещах ще пиша после как са реагирали хората в залата когато се разбере кой е убиецът. И дали ще има втори сезон също така. Аз съм убеден за себе си, че ще има, но искам да го чуя от Милошев. А и интересно дали ще подхвърли нещо повече освен само, че ще се снима и толкоз. Simple Smile
Аз няма да се отметна и си оставам за Краси от самото начало, хаха.  Rolling Eyes Знам, че вече е малко вероятно да е той, но подсказките си ги има и няма как да се изтрият, така че ще бъда наистина изненадан ако не е той. Има си кино похвати и някак си не върви да ги включват ей така за нищото. Колкото и абсурдно да звучи, но трябва да е той. Може да е брат на Сабри, за който никой не е знаел или просто цялата тази драма около Чанови и хората от 1986 г. на снимката нямат в крайна сметка нищо общо с мотива за самите убийства и разберем довечера, че мотивът всъщност е съвсем друг. Това между другото също не е невероятно, защото в не малко шоута се е правило. А доколкото си спомням нали мотото беше как едва ли не убийствата ще са фон на нещо много по-лошо и на една семейна драма. Т.е. това спокойно може да се тълкува като две различни линии, които се преплитат само заради труповете...
Но със сигурност изключвам най-масовата версия за Асен, а за мама Чанова дори вече не ми е забавно... Wink
Кой познал, кой не познал все тая, важното е финалът да е добър и запомнящ се, защото сезона бе добър и заслужава силен финал. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт