ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 34 601
  • 789
  •   1
Отговори
# 525
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-novoto-bylgarsko-kino/ … zi-vecher-6095717

„Не можем да ви кажем кой е убиецът, но мога да ви издам, че довечера ще има поне още два трупа, преди да го хванат. Със сигурност престъплението ще се разкрие, това е ясно“, допълва Христо Петков."

Това означава, че и Краси отпада......(според мен)

# 526
Ако изходим от символиката при убийствата стигам до следния извод. При Недко доносника,който е излъгал-езикът.При Дичо побойника-ръката,която е удряла.При Каракехайов-очите,защото може би само е гледал в момента на изтезанието...Кой друг може да знае с точност и е бил пряк свидетел кой какво прави освен жертвата-Сабри. За Каракехайов знаем от жена му,че всички получени пари е разпилял по жени,затова може да е посегнато и на слабините му.Кой е силно против изневерите-Краси. Сам си го каза и на Камелия. Не знаем на каква възраст е бил Сабри тогава,може да е бил по-млад като Недко. В разговор с Попето не стана ли ясно,че Краси е с жена си от 18години. Сега е около 55г,значи е бил някъде 30 и няколко. Преспокойно може преди това жена да му е била Фатма. Защо обаче никой не го подозира? Ами,ако тези пари са им дадени, за да си затварят устата,никой не е искал да се разчува какви са ги вършили,а и никой не са искали да убиват. Чанов си връзва гащите като осиновява детето,което е наследник на имота. Та Краси така и не си получи зарядното,а и въпросът му към Филип "Защо точно сега убиецът ни праща ножа"(докато Асен беше заподозрян)...ами за да оневини детето си. Знаем от епизоди,че Краси рисува,нищо чудно той да е нарисувал картинките от портмонето на Асен. Защо е чакал досега-защото Фатма е била жива до скоро. Защо не са се усетили убитите-за смърта на Недко никой не е узнал нали е пътувал често. Дичо и Каракехайов са убити в два последователни дни и намерени след това,пак никой не е знаел.Рамаданова най-вероятно е била запозната само с Фатма и не е знаела за съществуването му. А Бай Митьо се е мислел за недосегаем с успокоението,че Краси едва ли би причинил такава истина на детето си.

# 527
Аз също продължавам да съм твърдо за Краси.

# 528
  • Другата България
А аз за Сабри или негов наследник.
Който не е Краси или Филип.

# 529
Краси ще умре довечера според мен. Щом ще има 2 трупа. Вероятно единият да е неговият. Бай Митьо може дя е другият. Докато си папка супата да му се взриви къщето на главата.
Донка също ми е потенциален труп - заради - живот даваш, смърт получаваш. Последните няколко епизоди все си търси причина да се върне на работа..

# 530
  • Другата България
И аз мисля, че Краси ще умре довечера.
И изобщо няма нищо общо с убийствата.

# 531
Ще умре след като се разбере, че е убиец.

# 532
На път към студиото на „Здравей, България“ Владо Карамазов и Христо Петков от хитовата криминална поредица се засичат с Премиера. „Издадох на Премиера кой е убиецът от „Дяволското гърло“, но не с думи, а с жестове.
...

Тоест, посочил е с пръстче към Христо Петков? Stuck Out Tongue

# 533
  • Другата България
Не, не мисля, че ще стане така.
Малко остана да разберем.

# 534
И вероятно най-добрият му приятел и близък човек-Попето ще е отговорен за това. Голяма драма ще е,а и отговаря на това,което Лидето беше казала,че ни очакват силни сцени помежду им.

# 535
Аз пък съм сигурна, че Карамазов не е казал на Бойко кой е убиецът. Никога няма да го направи и да му развала кефа. Абдурд! Нарочно се правят на интересни, но не е посочвал нищо с жестове или мимики.

# 536
  • София
За мен от самото начало на сериала убиецът е Филип. Даваха откъслечни сцени на насилие и кръв и то все, когато Филип е в кадър. Като проблясъци от другото му Аз. Руфинка му каза, че шейтан се е събудил. А в ислямската митология съюествува поверие, че във всеки човек живее дявол и ангел и единият го кара да върши зло, а другият добро. Т.е. у Филип се е събудил Шейтан. 

# 537
възможно е просто да е свил рамене в знак на незнание, това пак си е жест с тялото Simple Smile още няколко часа и ще разберем кой кой е и каква му е точно ролята, само се надявам да не стане накрая всички да си кажем " и кво, тва ли беше, баси тъпото" Simple Smile

# 538
Краси е тоooлкова слабичък и хилав, как ще мъкне такива големи трупове? Освен това днес в интервюто pпо Нова Карамазов каза, че разкриването на убиеца ще бъде пагубно за неговия герой и за Асен.
Значи някой  много близък на него и семейството му ще да е или самия Филип.

# 539
  • София
Е, аз доколкото разбирам, никой никого не е мъкнал. Единият вероятно е убит в пещерата и е "доплувал" до езерото. Другият е "скочил" от скалата (поправете ме, ако ми се губи нещо тук), третият го откриха разчленен в гората, а Дениз си беше в хола пред телевизора. Не е задължително някой някого да е влачил, носил, мятал и т.н. Тук продължавам да си мисля, че всички жертви са познавали убиеца и са му имали доверие вероятно. Та, може и жена да е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт