ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 34 589
  • 789
  •   1
Отговори
# 540
Ето и едно интервю с Теодора Духовникова часове преди финала:
https://nova.bg/accents/view/2019/05/23/251347/%D1%82%D0%B5%D0%B … c4tvB-WUQIc3S_7bc

# 541
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аха,значи да очакваме Краси да хвърли топа.Ако той не е,а Асен е бил само за примамка,тогава кой остава??

# 542
  • София
А на кого имат доверие повечето хора - на полицай. А докторката го е лекувала.  А аз мисля, че Мария изобщо не е знаела, че Филип ходи при тази психиатърка (бивша любовница на Чанов). А това обяснява спокойствието на прокуроа около всичко ставащо - не вярва, че синът му ще му посегне. Дори индиректно се е опитал да остстрани Чзова, за да не го разобличи. Защитава синът си Heart

# 543
Хора, пожелавам ви приятно гледане довечера. Аз по принцип гледам на запис, но ще се напъна и ще изгледам финала в реално време, иначе как ще заспя Joy
Отдавна не бях тръпнала така в очакване.

# 544
  • София
Хора, пожелавам ви приятно гледане довечера. Аз по принцип гледам на запис, но ще се напъна и ще изгледам финала в реално време, иначе как ще заспя Joy

Аз последно така очаквах финалът на Малки сладки лъжкини...

# 545
  • Другата България
Аз за съжаление няма да мога да го гледам довечера, а утре на запис.
Няма и да влизам в темата дотогава, разбираемо. Simple Smile

# 546
Ох, ама как само ни пържат точно преди финала. Пускат някакви трохички и ни гледат сеира. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 547
Така се максимизира интерес, рейтинг, цена за рекламно време, по-изгодни условия за договор за нов сезон и т.н.
Аз не бих желал да знам предварително нищо повече за финалния епизод и е добре, че не изтече почти никаква съществена информация.

# 548
За мен от самото начало на сериала убиецът е Филип. Даваха откъслечни сцени на насилие и кръв и то все, когато Филип е в кадър. Като проблясъци от другото му Аз. Руфинка му каза, че шейтан се е събудил. А в ислямската митология съюествува поверие, че във всеки човек живее дявол и ангел и единият го кара да върши зло, а другият добро. Т.е. у Филип се е събудил Шейтан. 
После добави: ,,Аз се страхувам от него и тебе трябва да те е страх." Символика на името Страхил?
Не е нужно да си полицай, за да ти се доверят, достатъчно е да се преоблечеш в униформа. Може и ножът така да е доставен, преглеждат записите от камерите за подозрителни лица, ама едва ли се вторачват във всеки униформен на тях.

# 549
  • София
Ако Филип е убиеца ще бъде едно към едно Туийн Пикс.

# 550
Затова не е. Peace

# 551
  • в резерват
И аз съм от нетърпеливите за довечера.

# 552
  • Другата България
Определено не е.

# 553
  • Кърджали
И аз очаквам с интерес. Иначе поздравления на екипа, че по никакъв начин не изтече информация и само си гадаем.

# 554
В жълтите вестници пишеше, че е Краси. Та ще видим дали е изтекла информация.
Аз лично не го подозирам и ще е жалко, ако го убият. Искаше човека да се пенсионира и да си изживее спокойно старините.

Общи условия

Активация на акаунт