ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 34 974
  • 789
  •   1
Отговори
# 120

Тук се засичат Каракехайов и иманярите, датата е 22.07, патоанатомът казва,че аутопсията започва в 14:40ч. 22.07, а когато Попето звъни на Мия,за алибито на Асен казва: камерата на правата на Устово е заснела джипа на Асен вечерта на 20 юни т.е в нощта на убийството на Каракехайов. Има разминаване с месец. Отделно според патоанатомът смъртта на К е настъпила преди около 24ч.(намерен е на 22) т.е около полунощ 20 срещу 21. Е как тогава е засечен на камерата с иманярите на 22 (изключваме неточностите с месеца) в 04:15?
Според мен точно тези неясноти ще се използват за финалния епизод както паснат на цялата история,за да има последователност.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 13:10 от Organza

# 121
  • España
Чанова Rolling Eyes Втората по нелепост теория след тази за Мия убиец.
Ооооо,моля те,не забравяй за “бебето на Донка”;за “Диана”..... що неща се изписаха....😉

Мисля си и нещо друго....честно казано, за мен лично ,мотивът за присвояването на имотите на трима селяни ,колкото и апетитни да са били ( имотите,не селяните 😏) ми звучи някак недостатъчен....Толкова ли безценни да са били...тогава времената са били други....не е било възможно да се използват за натрупване на капитали....Ето и Чанов....на земята на Сабри си е построил къща...не хотел...примерно( то тогава е нямало и как всъщност) ... какво толкова ценно е имало там....та заради придобиването на парче земя да изливаш такава жестокост; да “да запушваш няколко усти “ с пари,коли и апартаменти....мисля си ....някак си....

# 122
И ако убиецът е детето на Сабри заради отнетия имот на баща му то той би трябвало да започне убийствата с Чанов, който си е построил къща на него. Мотива ще се окаже по-различен или комплексен.

# 123
Преди малко мина ново промо (различно от това което сме видяли) за финала, но го хванах чак накрая. Даваха различни кадри, но толкова бързо мина, че нищо не разбрах.. Grinning Grinning Grinning

# 124
  • Варна
Чанова Rolling Eyes Втората по нелепост теория след тази за Мия убиец.
Ооооо,моля те,не забравяй за “бебето на Донка”;за “Диана”..... що неща се изписаха....😉

Мисля си и нещо друго....честно казано, за мен лично ,мотивът за присвояването на имотите на трима селяни ,колкото и апетитни да са били ( имотите,не селяните 😏) ми звучи някак недостатъчен....Толкова ли безценни да са били...тогава времената са били други....

Е, за бебето на Донка бяха шеги все пак. Sad

Иначе и на мен мотивът за присвояването ми е недостатъчен. Все ми се струва, че е имало и нещо друго. Може в дъното да има замесена жена примерно.
Чудя се защо Чанови са осиновили точно Асен? Чувство за вина у Чанов - не ми се връзва от видяното дотук.

# 125
Защо да започне с Чанов? Много по-мъчително ще е ако първо му съсипе името в обществото.

# 126
Не  е чудене, а никой  не иска главните  герои да са и най-вече Асен,

На мен пък ми е все едно кой ще е , никой не ме е спечелил по никакъв начин, "чара" на Асен пък хич не ми действа 😜

# 127
Смъртта на Сабри не е била целта на Чанов, а само имота. Което обяснява осиновяването на детето, както и изхвърлянето на плакета. И всъщност може никаква любовница да не му е била Рамаданова, а да го е изнудвала. Но пък Мария вярва, че са имали връзка. Едва ли ще се е лъгала толкова години.

Когато през '89-та турците тръгнаха към Турция, много от тях си продаваха имотите на безценица. В същото време купуваха коли за луди пари, защото тогава все още за кола се чакаше. Та не се учудвам и през '85-та разни партийни да са се възползвали от ситуацията и да са купили имоти на хубави места на безценица.

# 128
Дотук драмата на Чанов е само в семейството му най-вече със сина му. Компрометиране в обществото няма щом все още води в предстоящите избори с 70%. Вероятно само страх, че идва и неговия ред като вижда кои точно са убитите.

# 129
  • España
Някой сеща ли се,да ме насочи ,в кой епизод беше....имаше една хубава сцена с Филип и баща му...на фона на къщата...тогава бащата обясняваше как и защо я е построил....интересно ми е какво точно каза..?

# 130
Някой сеща ли се,да ме насочи ,в кой епизод беше....имаше една хубава сцена с Филип и баща му...на фона на къщата...тогава бащата обясняваше как и защо я е построил....интересно ми е какво точно каза..?

Нещо в смисъл, че трябва да има простор, перспектива като гледаш.

# 131
Заповядай Simple Smile Не се вижда идеално, ама толкова Simple Smile
https://we.tl/t-O6fjSzedXL

Преди малко мина ново промо (различно от това което сме видяли) за финала, но го хванах чак накрая. Даваха различни кадри, но толкова бързо мина, че нищо не разбрах.. Grinning Grinning Grinning

# 132
Аз не мога да гледам.

# 133
Заповядай Simple Smile Не се вижда идеално, ама толкова Simple Smile
https://we.tl/t-O6fjSzedXL

Еее, браво! Супер си! Мерси много за бързата реакция! Simple Smile

# 134
А тези рисунки, които има Асен, дали не са рисувани от истинската му майка? Thinking
Може да са изкарали нея луда, за да могат да вземат Асен, като единствен наследник на имота, в последствие тя наистина да е полудяла, но да помни Чанова как и е отнела детето и за това да я е нарисувала..

Общи условия

Активация на акаунт