ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 35 060
  • 789
  •   1
Отговори
# 285
Убийствата са свързани с осиновяването на Асен, иначе защо ще го споменават. Няма време в една серия да ни разкажат подробности, като отделна драма. А ако въобще не споменат ще остана разочарована.

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 20:19 от daniela19

# 286
Анкетата на Карамазов от viber, Мия изобщо не съществува като опция.

# 287
Някой сеща ли се с подробности всяко едно от убийствата (ритуалите). Според мен истината се крие в начина и реда по който са убити - със сигурност отговорите са там.

# 288

Значи ли това, че някой от тях е убиецът?  Не виждам Кирето, пчеларя.....и другите от нашата анкета.
Да,  и Мия я няма.

# 289

Значи ли това, че някой от тях е убиецът?  Не виждам Кирето, пчеларя.....и другите от нашата анкета.
Да,  и Мия я няма.

Не може да сме сигурни, защото е сложил и опция - Някой друг!

# 290
"Надявам се "Дяволското гърло" да остане в спомените ви. В моите ще е завинаги. Предстои последната 12-та серия. Тя ще ви хвърли в размисли. Със сигурност. За това какви са хората, за злото в нас, за егоизма, за любовта и за раздялата."   

Това изказване на Владо не ми дава мира-ще бъдем хвърлени в размисли.....е ако е Асен убиеца,какво толкова ще ни изненада
И на мен ми е интересно дали Владо намеква нещо за мотивите на убиеца, или говори просто за това на какви емоции ще станем свидетели.

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 15:56 от Little Pearl

# 291
Тя анкетата на Карамазов спокойно можеше да се опрости само до Асен или Някой друг. Аз също не очаквам фантасмагории като Миа, Филип или Донка.

# 292
Всички гласуват за Асен.. аз упорито мисля, че няма да е Асен и ще ни изненадат с някой който въобще не очакваме.

# 293
  • Бургас
«Cherchez la femme! »

Може би, но не вярвам да ни отведат до там.

# 294
Някой сеща ли се с подробности всяко едно от убийствата (ритуалите). Според мен истината се крие в начина и реда по който са убити - със сигурност отговорите са там.
Недко е убит спонтанно - липса му език - щото много говорил.
Втори - първи намерен Каракехайов - очи извадени и обрязан- очите , които са видели и са се направили,че нищо не виждат
Трети е Дичо Манолов - отрязана ръка- ръката на убиец.
Дениз е с избодени очи - също видяла и се направила, че нищп не вижда.

# 295
Ако жена е в основата( Рамаданова) единствената логична следа около нея е освен на Бай Митьо и на друг да е била истинската любов! По години само Краси може да е. А и този му жив интерес откъде са апартамента и колата не ми дава мира също.

# 296
Краси е около 50- годишен, Дениз е над 63 (щом е пенсионер) . Сигурно си е била шавлива, то се намекна на 2 пъти, но ефва ли е била на Краси любовница.

# 297
Съгласна съм,но историята познава и случаи на любов с голяма разлика в годините. Интересно ще стане,ако стаята,в която дават Краси с полицейската униформа се окаже именно в апартамента й. Така и не разбрахме подробности около починалият съпруг.

# 298
В края на сериала започнах за си задавам въпроса, дали убиецът е един?
Какъв изрод трябва да е някой човек за да убие и обезобрази 4-ма човека за толкова кратък период. Серийните убийци и те си дават "почивка".  Убийствата са лично отмъщение и извършени с голяма жестокост, обмислени.

# 299
  • Street of Dreams
По-вероятно е да има един такъв психопат в Смолян, отколкото двама.

Общи условия

Активация на акаунт