Каймата ми е свинска.
Не трябва да слагам хляб, картофи, кисело мляко, бира(друг алкохол може), галета (може безглутенови брашна - царевично и тн.
Като сложа повечко лук, ми стоят по-сочни също. Хем предимно правя телешки, свинското не е толкова сухо.
Не си писала как ги приготвяш - пържени, печени, на скара? На мен ми стават сухи ако се заплесна и ги препека по-дълго време. На скара това трудно да стане, те се виждат че ще прегорят там, ама във фурната хич не е трудно да ги изтърве човек. Аз ги пека под грила де, не нормално печене че стават в собствен сос тогава. За пържени мисля че ако ги овалваш, царевично брашно или царевичен грис би било ОК, имам познати дето даже така ги предпочитат, не че другото брашно им пречи с нещо. Остави ги за кратко след като ги оваляш, да се навлажни брашното и да образува коричка, хем по-малко от него ще изпада в тигана.
Ако ги правиш по принцип с добавен малко хляб или галета, винаги е вариант малко смлени овесени ядки или царевично брашно в сместа, ако държиш да има нещо "хлебно" добавено и да не е с глутен.