Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 214
  • 431
  •   1
Отговори
# 60
  • София
cream with scream Дай да чуем ти какво можеш да предложиш насреща - каква ти е професията, какви са ти любимите занимания и т.н. Така и не разбрах, как на 24г. без мъж, без деца и без занимание, нямаш време за фитнес или там нещо друго? С какво ти е запълнено ежеднението извън работа? Защо пропускаш тези въпроси?

# 61
Аз имам близка приятелка, която е на 33 и все още е девствена.Не си говорим с нея по тази тема, но...

# 62
  • София
А как ѝ взимат цитонамазка и правят АГ прегледи?

# 63
Пазенето на девствеността не е никаква гаранция...може да се разочароваш от принца на бял кон след секса....и да се затвориш още повече за живота...

# 64
Не ходи на такъв тип прегледи.

# 65

С коремен ехограф? За цитонамазка не знам. Една девствена приятелка я гледаха с коремния.

# 66

Имам един приятел АГ, питал съм как процедират с девите - казвал ми е, че първо ползват "дефлоратора".

# 67
  • София
С коремен ехограф как ще ти видят миома на задната стена на матката?

Или как ще ти видят хиперплазия на ендометриума...

Зададох въпроса ненапразно. От химена по-важно е здравето и е хубаво човек да си осмисли приоритетите.

# 68
  • София
Рискът от разочарование е огромен.
Защото тя тръгва с мисълта, че предлага съкровището на пещерата, а отсрещния едва ли е готов да се нагърби с това съкровище и всички тежести с него.

# 69
но ако намериш човек, който иска да е с теб заради самата теб и е готов да те изчака мисля, че всичко ще бъде наред.

На 24 трябва да я почва моментално, за кога да я чака?

# 70
  • София
но ако намериш човек, който иска да е с теб заради самата теб и е готов да те изчака мисля, че всичко ще бъде наред.

На 24 трябва да я почва моментално, за кога да я чака?
Е поне докато не стане на 28-30, да се  поопознаят все пак.  Satisfied

# 71
Какво ли не прочетох, не знам какво да си мисля, да се смееш ли, да плачеш ли, съвети-мнения ли да даваш... Всякакви случаи има. За пореден път си давам сметка, че положението е плачевно в обществото, едно 80% не знаят къде се намират, ако не и повече, и не - не е до възраст.
Общо взето нищо не ме учудва и изненадва вече.

Връзката от разстояние не е за всеки, какви са тези нерегламентирани отношения, Kristinav. Как ще си с някой "уж", пък няма да правиш секс, той знае ли, че си с него, знае, че си падаш по друг, какво прави с теб тогава, и ти с него? Laughing Това на дислексия ми мяза.

Ако приемем, че и аз, и bratan, и dnes_sum_888, може да сме подходящи за cream with scream, oтсреща виждаш една неадекватност, която няма как да я чакаш вечно. Има такива девойки, и си остават с чакането, коректно мисля Afrodita отбеляза. Ако ще най-голямото съкровище да е. "Гоненето" и показването на отношение и интерес е двупосочно. Реално трябва да си на принципа - свободен ли си, няма ограничения, общуваш с всеки навсякъде, не се отказват покани и заговаряния. Вече после какво ще стане, не се мисли, ако стане, може и да не стане нищо в повечето случи, ако стане - добре дошло.

Какво означава: "В нета няма свестни, не търся от нета"?
Навсякъде има свестни, cream with scream, но ти си още много зелена и не можеш да филтрираш, научи се да общуваш, сякаш това e първото нещо, което трябва да подобряваш всеки ден.
А висшият пилотаж е да си себе си, както в реала, така и в нета.
Правилно ти казаха - кажи ти какво предлагаш, защото аз, примерно, веднага ще кажа, но не е там въпросът Satisfied.

Хората продължават да живеят в страхове и стереотипи, вместо да ги разчупват и да си живеят живота.

Сякаш съм дотук с темата Wink.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 16:25 от FragranceFanatic

# 72
Авторката- жени харесваш ли?
Сама да се докосваш пробвала ли си?
Това на 24г. да не си се опитала сама да опознаеш сексуалността си, според мен е по-ненормално. Иначе, без да се обиждаш, мисля си, че проблемът е в теб и характера ти. Няма нищо лошо да изчакаш правилния човек и момент, но първия път не е кой знае какво, следващите са, така че не се обсебвай толкова. Съгласна съм с dnes sum 888, че май наистина искаш просто някой да ти каже, че всичко е ок, а не да ти даде съвет какво да направиш, за да го промениш. Момичетата не веднъж те попитаха с толкова претенции ти какво предлагаш насреща и с какво си толкова заета на 24, че дори един път в месеца не можеш да излезеш с компания.

# 73
  • София
cream with scream  много пъти и в двете ти теми те попитахме:
cream with scream Дай да чуем ти какво можеш да предложиш насреща - каква ти е професията, какви са ти любимите занимания и т.н. Така и не разбрах, как на 24г. без мъж, без деца и без занимание, нямаш време за фитнес или там нещо друго? С какво ти е запълнено ежеднението извън работа? Защо пропускаш тези въпроси?
Отоговр ТЦ, отношение към хората задали тези ти въпроси /понеже не бях само аз/ - айде да не казвам. Иначе виждам, че си на линия от доста време.
Значи cream with scream  ако така се държиш и в реала, както и във форума /то най-вероятно е така/, изобщо не ме учудва, че нямаш приятели и от двата пола, както и половинка. Нищо не каза за себе си - какво предлагаш, какво харесваш, какво правиш в свободното си време, с какво толкова си заета и т.н., само и единствено слушахме за твоите велики изискавания Той какъв да бил в материално отношение /даже на външен вид, каза че нямало значение/. Joy  Претенци и изсквания до небесата Satisfied Ако и с мъжете се държиш така - да не им даваш отговори и възможност да те опознаят, но пък ти да си навираш носа ровейки какво им било материалното състояние и колко са благоразположени да го харчат по теб - не ме учудва, че даже не искат и да си легнат с теб.

# 74
  • Dope Reach
Няма нищо по-естествено от това, след като не си намерила подходящия. Много момичета го правят само, за да "мине" и дори не се замислят с кого, къде го правят и какви са последствията. Според мен няма нищо срамно, аз дори бих те поздравила, че не си избързала. Hug

Общи условия

Активация на акаунт