Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 227
  • 431
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз искам да попитам авторката,случвало ли се е да видиш някой мъж и да си кажеш"Искам го!".Да усетиш първично желание ?Знаеш ли какво е сексуална възбуда?Като си се целувала и натискала с някой ,не си ли го пожелавала?Поне такива емоции си имала ,нали?
По постовете й не личи да иска мъж на база "първичното желание", а на база джобен/банков статус Bowtie А когато съзнанието й е заето с тези имуществени мисли е трудно да се отдаде на естественото желание за секс Simple Smile

# 91
Ох, що не казвате, че това е superstupid? Права е Милинка, от една година върти едни и същи теми, зададени по малко по-различен начин. Създава усещане за персона с високо самочувствие и високи критерии за хората, които са около нея, в същото време, много рязко и грубо отговаря на въпросите за това тя какво може да предложи в една връзка. Като цяло, успява да раздразни и отблъсне повечето съфорумци.

Напомня ми за един съфорумец, който също е  с огромни претенции за работа, стока и продукти. Преди да купи нещо прави супер изчерпателни проучвания, които изсипва тук под формата на запитване, сондира мнения и след известно време пак идва със същото питане, само че с актуализирани въпроси, продължаващ да се чуди дали да си купи въпросната завивка, да речем Joy

Що не вземете да се съберете? Подозирам, че може да си допаднете Simple Smile Ще си хейтите заедно на воля и ще обсъждате високомерно останалия свят, колко е недопустимо професионалист да има регистрация в сайт за запознанства, да речем и ей такива неща. Той също не обича да дава пари на вятъра и все го е страх да не се мине Simple Smile

# 92
  • Fairbanks, Alaska
Аз се опитах да завържа разговор с нея, но момичето явно доста се страхува от това да ѝ пишат на лични в този форум. Еми тогава ще си остане с оплакванията, че не може да си намери приятел.

# 93
  • Бургас
Аз искам да попитам авторката,случвало ли се е да видиш някой мъж и да си кажеш"Искам го!".Да усетиш първично желание ?Знаеш ли какво е сексуална възбуда?Като си се целувала и натискала с някой ,не си ли го пожелавала?Поне такива емоции си имала ,нали?
Не мисля, че е общувала по-свободно, да го наречем, с мъж. Ниското либидо и социалната тревожност /неадекватност или каквото там е.../ са я държаил далеч от такива емоции. То, това е основния проблем. Жената-дете...а сега  се усеща, че "пораства" и иска мъж, ама мъж за женене, не нещо друго...

# 94
Rosi81,съгласна съм с теб,ама ниско либидо на 24?Дали?То точно тогава хормоните бушуват яко.Ама възможно е,щом сама със себе си не е опитвала....

# 95
  • там, където ми харесва
Между другото един път , когато ходих на преглед при гинеколога ми ,ми сподели случай в практиката си с дошла при него пациентка не си спомням на каква възраст ми каза, да речем 30г.Та тя му казва "Аз съм още девствена" , а той и отвръща "Вие не сте за мен , а за педиатър."

# 96
Тя е от скромните, не ѝ се сърдете.Точно заради това качество е възможно да е девствена.Може и просто да ѝ е по- трудно да общува с момчета.
Много добре знам какво е да е трудно 2 думи да завържиш дори с човека, за който само за името му като се сетиш и сърцето ти  да почва да бие с 300. Sad

# 97
Между другото един път , когато ходих на преглед при гинеколога ми ,ми сподели случай в практиката си с дошла при него пациентка не си спомням на каква възраст ми каза, да речем 30г.Та тя му казва "Аз съм още девствена" , а той и отвръща "Вие не сте за мен , а за педиатър."

Нали и девствените могат да се преглеждат, кому е нужно това заяждане, ирония? А, да, залагам, че само "професионалните" гинеколози от всякаква страна - са способни да го кажат, да. Ебати и интелигентното, и професионалното изказване, ако въобще е казано от акушер-гинеколог.

# 98
"Изказването" на гинеколога е виц....

По темата. За мен по-плашещото е липсата на сексуално желание и това, че авторката никога не е мастурбирала. Другото не е чак такъв неразрешим проблем.

# 99
kristinav и cream with scream са си направо лика-прилика.

Момичета, защо не станете приятелки, то трябва да се започне отнякъде с наваксването в общуването, обмяна на опит, па дано го израстете тоз пусти пубертет.

# 100
"Изказването" на гинеколога е виц....

По темата. За мен по-плашещото е липсата на сексуално желание и това, че авторката никога не е мастурбирала. Другото не е чак такъв неразрешим проблем.

Все тая, виц, шега, надсмешка, подигравка, иронийка, сарказъмче или там каквото е, защо се изисква тогава от всички специалисти да имат професионално отношение? Жалко, ако е така, защото ако аз бях станала някакъв специалист - нямаше как да си позволя това изказване, нито такова отношение, това си е до акъл. Wink

# 101
Аз се опитах да завържа разговор с нея, но момичето явно доста се страхува от това да ѝ пишат на лични в този форум. Еми тогава ще си остане с оплакванията, че не може да си намери приятел.

И аз се опитах, но явно няма време за такива неща 😂

# 102

И аз се опитах, но явно няма време за такива неща 😂
Нали темата е за разговори? Явно някои предпочитат да иронизират.
Жените да злобеят, а мъжете да я използват за свалки на лични. Запознанство с мъж точно в бгмама, как пък не.

# 103
Базила, отдавна съм минала пубертета.Годините няма да те направят по-притеснителен в общуването или по-скромен на тема "момчета" , ако ти си си такъв по рождение. Simple Smile
Влюбена съм от един месец в шефа на Старбъкс в Ринг мол и една буквичка досега не съм дръзнала да му кажа.Само идвам, стоя си кротко,гледам го като яре, без дори той да го знае и това е.
И мен ме е яд,че съм такава понякога.Ако беше някоя по-общителна и от "лудите" дето се вика досега така да го е заговорила, че да го е предизвикала несъзнателно и той да почне да я харесва, поне като човек.
Истината е,че по-отворените печелят повече.На скромните и притеснителните като мен и авторката не ни върви...

# 104
Аз злоба не видях.И ето ,пак,тук не,там не,къде?Нито мъжа,нито секса ще паднат с първият дъжд.

Общи условия

Активация на акаунт