Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 295
  • 431
  •   1
Отговори
# 255
Моят пост май не бе ясен.
Да обясня - в живота на човек има важни неща, които не е задължително да са такива за друг. Винаги съм била на това мнение и аз.  И те не е задължитилно свързани ни с "тежка" наука, ни с монашество. Не е задължително човек да е Тесла и Нютон, за да има разностранни интереси.

Няма защо да се затваря темата още. Освен ако авторът не го поиска.

# 256
  • Агент под прикритие
Извинявам се за което. Пийс! Grinning

# 257
Моля без обиди. Темама е напълно сериозна. Отчаяна съм, моля за полезни съвети и подкрепа.
Какви комплекси могат да се получат и как да се преодолеят?
Ако си хвана гадже, как би погледнал на това?

Не е нормално. Април 2018 г. си била на 24, а през май 2019 г. още си на 24 г.? От колко години точно си на 24?

# 258
  • София
Между другото, ако не разбрахте, закачката беше че Нютон и Тесла не са се занимавали с жени.
Аз пък не виждам как един нормален сексуален живот ще попречи на другите неща.
Дори мисля, че ако се ограничаваш от общуване с мъже, да не би да вземе да стане нещо, то ще водиш един доста ограничен живот.

# 259
Между другото, ако не разбрахте, закачката беше че Нютон и Тесла не са се занимавали с жени.
... като са се занимавали с наука.
Апропо - първото не е сигурно. А не е и важно. Поне за мен.
Цитат
Аз пък не виждам как един нормален сексуален живот ще попречи на другите неща.
Не пречи, кой казал, че пречи. Липсата му при някои хора - също не пречи.
Пак апропо - няма такова нещо, като "нормален сексуален живот". Има личен, персонален, редовен, нередовен /което пак е доста относително/ но чак пък "нормален"... Последното е много различно в различните епохи, общества и при различните хора дори в едно и също време и място.
Цитат
Дори мисля, че ако се ограничаваш от общуване с мъже, да не би да вземе да стане нещо, то ще водиш един доста ограничен живот.
А авторката ограничава ли се?

Моля без обиди. Темама е напълно сериозна. Отчаяна съм, моля за полезни съвети и подкрепа.
Какви комплекси могат да се получат и как да се преодолеят?
Ако си хвана гадже, как би погледнал на това?
Не е нормално. Април 2018 г. си била на 24, а през май 2019 г. още си на 24 г.? От колко години точно си на 24?
Нищо не е това!
Някои са така с десетилетия!

# 260
Не съм я чела цялата тема, но за предишните ѝ от миналата година се сещам. Ама поувяхнала кекерица, която се представя за 24-годишна и е девствена, си е по-зле от девствена 24-годишна.

# 261
Пак нищо не каза.
А, сега видях кой си.
Какво търсиш пък в тази тема?
Е, то и това твоето беше в стил "Дай да взема да пиша нещо, само и само да имам последната дума, без значение колко на място ми е поста", ама да си видяла да се оплаквам? Joy Всъщност се забавлявам, много хора ползват тази техника, като си мислят, че имайки последната дума, изглеждат по-умни в лицето на околните...
Посланието просто удобно го пренебрегна, ще ти го припомня: това, което е важно за теб, е важно само за теб, не е задължително да е такова и за другите !!!

Тия, дето ще стават Тесла, Нютон и намквоси, чий го дирят в маловажния за тях като тематика СО, търсещи валидация на социалните си странности и липси пред един катун непознати? Joy
Не знам "чий е", ама не вярвам да седнат да се изявяват като троли, подобно на теб конкретно. Обяснявах на колежката Ти как това, което е важно за нея, не е задължително да е важно за всички, ама това май си го проспала. Ама то нормално, те тролите точно се включват в едни ей такива моменти, ей така, просто скандала да става. JoyJoyJoy

Другарките и другари джедаи трябваше още преди няколко страници да са я запечатали тази тема...

Трол съм точно колкото и ти си трол. Мина ли ти сега?
Колежката коментираше авторката, която ясно е написала, че е отчаяна и притеснена как ще я възприеме евентуалния ѝ първи.
Та тия витиевати "може да са важни много други неща, виж Тесла и тн.), очевидно в случая не вършат работа. За авторката си е проблем общуването и това се чопли, а не на кой какви са му приоритетите в живота.

# 262
Цитат
Колежката коментираше авторката, която ясно е написала, че е отчаяна и притеснена как ще я възприеме евентуалния ѝ първи.
Та тия витиевати "може да са важни много други неща, виж Тесла и тн.), очевидно в случая не вършат работа.

Как да не вършат?
Ми точно и за партньора важи същото - на един му е важно, на друг - никак, един го приема за позитив, друг - за негатив.
Ние откъде да знаем тя на какъв ще попадне?

# 263
  • София
Оо, има много мъже, които го приемат за позитивно. Малко културата им е различна, малко различно гледат на жената, ама голяма работа. Нали ще се оцени това ценно качество - девствена.
😉

# 264
Отчаяна тя, ама с претенции къде да се запознаела с мъж и уж никакви претенции за мъжете, ама не - тоя не става, оня не става, заради някакви глупости. Също като тия, които от 10 години търсят работа и за тях все няма. Не можели да започнат с ниска заплата, не можели да работят цели 8-9 часа, без да им е интересно, имали диплома за бояджия, ама не обичали да боядисват, иначи били много ценен кадър и много били мотивирани да работят.

И авторката уж иска мъж, ама от години пуска такива теми. Явно не ѝ помагат. Ако може да ѝ се помогне, то ще е от квалифицирани психолози и психиатри, не от стринките във форума.

# 265
Цитат
Та тия витиевати "може да са важни много други неща, виж Тесла и тн.), очевидно в случая не вършат работа.

Как да не вършат?
Ми точно и за партньора важи същото - на един му е важно, на друг - никак, един го приема за позитив, друг - за негатив.
Ние откъде да знаем тя на какъв ще попадне?

Ми тя иска да попадне на стабилен, финансово надежден и какво още беше там. Едва ли не да живее с нея после цял живот. За първия си път! И не възприема други опции или "да попадне" на нещо различно от представата в главата ѝ, както се видя от сопнатите отговори. Та тия общи приказки "за един така-за друг онака" в случая са безполезни.
Според мен, авторката трябва да пие едно-две малки и да излезе с приятели сред хора. Да спре да оглежда мъжете като потенциални закрилници до живот и просто да вземе да го опознае тоя ми ти социален живот, било то чрез хобита, спорт, секс или кръжок по готвене. Най-добре всичко от изброените.

# 266
  • София
Да излезе (ментално) от 17 век и да стъпи в 21.

# 267
  • София
Що бе? Може да се появи някой романтичен богат поет, който не си пада по секса.
Опс, извинете тая литература ме побърква - уча за изпити.

# 268
Каквото - такова.
Важното е, че има различни опции. Пък каквото нацели.

# 269
Що бе? Може да се появи някой романтичен богат поет, който не си пада по секса.
Опс, извинете тая литература ме побърква - уча за изпити.

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт