Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 230
  • 431
  •   1
Отговори
# 360
Чак ми е чудно как преподаваш.

# 361
Това най-малко трябва да те учудва.
Таквизи "преподаватели" имаме, че на човек ум да му зайде.

# 362
# 363
Защото?

# 364
  • София
Тя там си преподава по готови теми. Grinning Но пак се иска общуване с учениците и не знам как го прави.

# 365
  • София
Писа се, че е пързалка, та и това за преподаването кой знае колко е истина

# 366
  • София
И пързалка да е, здраве да е! Joy
Мъжът ми има девствен приятел на 42 г. А сега де!
Моя приятелка пък беше девствена до 22 г, но след това имаше период на суша от цели 6 г. Та кел файда, то същата работа.

# 367
  • Наблизо
Дори и да е пързалка,има доста хора в такова положение - закотвени у тях,без приятели и т.н.Особено мъже.

# 368
как да ти кажа дали е нормално... ще ти отговоря със следното изречение..
Момичетата на по 12-14 години вече са го правили, не знам ти какво си чакала толкова време и на тази възраст без опит в леглото бая има да наваксваш!

# 369
  • Наблизо
Отворко,на 12-14 пак не е нормално.Това са още деца.От 16-17 вече е що-годе нормално и пак до 18-20 си е в кръга на нещата.
Авторката,не й е проблема точно че е девствена,а защо е девствена - голям проблем с общуването.Има много голяма разлика да отказваш на гаджето си,защото не си готова и да нямаши никога да не си имал гадже.

# 370
Четох по диагонал. Според мен авторке, направи си профили в сайтове за запознанства. Общувай, излизай по срещи. Нямаш опит, но не е страшно. Дръж се нормално. Ако намериш мъж, който ти харесва и има интерес и той към теб, продължавайте да се срещате. Не е нужно от първата среща да си казваш, че си девствена. Ще го кажеш в подходящия момент. Ако човека е сериозен, ще го приеме, ако не.... Продължаваш да търсиш. Ако не пробваш, няма как да намериш гадже. Дори да се опариш, после ще се научиш. И още нещо: ако смяташ, че някой ще ти сваля звезди от небето затова, че ти е първи, лъжеш се. В реалния живот няма такова нещо. Голяма жена си, никой няма да те хване за ръчичка и да те запознае с перфектния мъж. Късмет!

# 371
  • Пловдив
Мъжът ми има девствен приятел на 42 г. А сега де!
На този нещо му има.

# 372
Отворко,на 12-14 пак не е нормално.Това са още деца.От 16-17 вече е що-годе нормално и пак до 18-20 си е в кръга на нещата.
Авторката,не й е проблема точно че е девствена,а защо е девствена - голям проблем с общуването.Има много голяма разлика да отказваш на гаджето си,защото не си готова и да нямаши никога да не си имал гадже.
Ако си мислиш че момичетата на по 12-14 години вече не са го правили си в голяма грешка. Не познавам момиче което на тази възраст вече не са го правили и тук става дума не за някое циганче, а за Българско момиче. А и повечето момчета в това число и аз първия ни път имено беше на тази възраст.
Тези 18-20 години които ти си мислиш, някои на тази възраст вече имат по едно дете!

# 373
Ако си мислиш че момичетата на по 12-14 години вече не са го правили си в голяма грешка. Не познавам момиче което на тази възраст вече не са го правили и тук става дума не за някое циганче, а за Българско момиче.
Смени средата, пич. Не е добре да движиш сред уайт траша.

# 374
  • София
Само като му прочетеш ника - той вероятно Е от уайт траша

Общи условия

Активация на акаунт