Hercai/Вятърничав по ATV Тема 5

• 43 247
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Още нещо се сетих. По въпроса за обръщението "ага" към Фърат.
Вярно е, че в конака Асланбееви се чува думата и волята на Азизе, но никой от останалите ли не си задава въпроса, защо Фърат е наследник на всичко. Освен, разбира се, Есма, която е наясно с истината. В крайна сметка Миран е "дете" на така обичания син от Азизе, в чиято памет се прави цялото отмъщение. Дето се казва, "наследника" на рода....Както казва Катя, ние имаме необходимата информация и причините за това решение, но останалите? Особено Миран, на когото е възложена цялата "мисия" и накрая - без наследство. Не се ли пита защо? Както и Султан, чиято цел знаем - тя иска да стане господарка на конака. Или пропускам нещо от епизодите?

# 136
Дрийм, обяснението в първите серии беше, че понеже Миран се представяше с фалшиво име - Миран Аксой, всички документи са били оформени на името на Фърат.
Всички сделки с Шадоулу са с подписа на Фърат, адвоката на Шадоулу го каза.
Споменаха го и в другия конак.

# 137
Благодаря за разяснението!  bouquet
Първо изгледах сериите, излъчени до 7 епизод без превод. В същия ден излезе превода на 8 епизод и оттогава следя и преведените серии. Ясно.

Ще се сдобрят ли Миран и Рейян в този епизод, на какво мнение сте, или не виждате такава опция до края на сезона?

Моето мнение е - да, ще се сдобрят. Grinning

# 138
И аз мисля, че ще се сдобрят.

# 139
Според мен не са се карали, за да се сдобряват. Рейян отрича съществуването му. Казва му, че го няма, мъртъв е. Какво сдобряване? Много е традиционно някоя опасност да я стресне, но някъде там ще търсят решение- между бременност и смъртна опасност с неизвестен край. Или изчезване, та да трябва тя да го търси. Примерно с помощта на Азад, който така ще се сближи с Елиф. И ще докаже братската си обич към Рейян. Аз не губя надежда за него. Трябва да остане един свестен Шадоулу да продължи рода и да не е Миран.

# 140
Аз пък мисля, че няма да се сдобрят.

Относно действията на Гюна дали вредят на някой друг освен на нея - пряко не вредят, но косвено вредят. Напр. когато каза на Рейян, че е омъжена за Миран, тя я прати в ръцете на Азат, а от неговите направо в ръцете на Насух, жадния за кръв!
Хич не са за подценяване мръсотиите на Гюна, за тези на Ярен пък въобще не ми се коментира. Долна, злобна, жестока като дядо си. Няма да кажа отмъстителна, защото тя няма причини да отмъщава за нещо, на когото и да било. В кръвта й е лошотията и мръсотията, наследство от Насух!

# 141
За сдобряване не мога да реша, дали мисля че ще има, но съм сигурна, че тя отново ще поомекне към него, както беше започнала преди Гьонюл да й каже за брака им и затова ще си има някаква интересна причина, която да породи в нея страх, че може да го загуби, или никога да не го види повече Thinking

Аз си мисля отново за омразата на Насух към Рейян и за мен най- логичното в случая е, Зехра да е била бременна от някой Асланбей Thinking  Не виждам иначе защо да мрази едно дете още от утробата на майката, било то и не негова кръв Confused  От там вече искам да видя и мъката на Азизе Бей като осъзнае, какво е причинила тя на собствената си кръв!

# 142
Според мен не са се карали, за да се сдобряват. Рейян отрича съществуването му. Казва му, че го няма, мъртъв е. Какво сдобряване? Много е традиционно някоя опасност да я стресне, но някъде там ще търсят решение- между бременност и смъртна опасност с неизвестен край. Или изчезване, та да трябва тя да го търси. Примерно с помощта на Азад, който така ще се сближи с Елиф. И ще докаже братската си обич към Рейян. Аз не губя надежда за него. Трябва да остане един свестен Шадоулу да продължи рода и да не е Миран.

Не се карали .....само  още не са си  извадили очите ...Smiley  И от къде ще дойде този  свестен Шадоулу ,като те  и 5-мата са барут...  Шегувам се . Всеки се ерчи  от неговата си камбанария .....

# 143
Moмичета , а в книгата ( ако някой е чел нещо ) чие дете е Рейан ?

# 144
Joy Joy И малко хумор от рускините Joy Joy

# 145
Скрит текст:
Joy Joy И малко хумор от рускините Joy Joy

ХАХАХ! Много добри реплики и много сполучливо подбрани физиономии!

# 146
И аз мисля или по- скоро ми се иска Рейан да смекчи тона Да се усмихне поне веднъж Нещо хубаво да и се случи , т. е . на двамата да се случи
Все пак за какво пътуваха цял екип за снимки на толкова км Ако ще е същата ситуацията , то се обесмисля ходенето до Урфа

# 147
Здравейте
Не мисля, че ще се сдобрят.
Малииииииии
https://www.instagram.com/p/BxtHO42nY5i/?igshid=19snrb05zzx7d

Вай бе, сценаристката е писала финалния за сезона епизод със сълзи на очи.

# 148
Според мен, известно омекване на Рейян може да настъпи след изясняване на брака с Гьонюл. Миранчик би трябвало тежка изповед  да направи. Ама за тая цел трябва да я върже и да й затвори устата. Иначе Рейян се възприема като държанка и ... никакво омекване. Laughing

# 149
Специално за Пепелче в цял ръст и с футболка Simple Smile

А бе тази Ярен кога ще идват да я искат!? Чакам с нетърпение да се погърчи малко и тя!

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 14:09 от mery_poppins1

Общи условия

Активация на акаунт